בהוראת ה FBI, המשטרה הפולנית עצרה את בעל אתר kickass torrents
לידיעה:
http://bnonews.com/news/index.php/news/id4926
הבחור מאוקרינה נעצר לפני שעות אחדות בזמן שנסע לפגישה עסקית בפולין שכנראה אורגנה עי אנשי ה FBI. נכון לכתיבת שורות אלו שרתי KAT עדיין עובדים. לפני שנה וחצי היה אותו הסיפור עם PB, השרתים נסגרו אבל עלו חזרה לאחר מס' חודשים.
לא מצליח להבין את הטמטום האמריקני. הרי הוא לא מחשיק תוכן פיראטי בשרתים הללו שנמצאים באנספור מקומות בעולם. הוא רק מאפשר פלטפורמה ומנוע חיפוש לקבצי טורנט ולא למדיה עצמה שנמצאת כולה אצל המשתמשים עצמם.
אני בטוח שבתוך חודש הוא ישוחרר בהיעדר ראיות והשרתים יחזרו לפעול.
הבחור מאוקרינה נעצר לפני שעות אחדות בזמן שנסע לפגישה עסקית בפולין שכנראה אורגנה עי אנשי ה FBI. נכון לכתיבת שורות אלו שרתי KAT עדיין עובדים. לפני שנה וחצי היה אותו הסיפור עם PB, השרתים נסגרו אבל עלו חזרה לאחר מס' חודשים.
לא מצליח להבין את הטמטום האמריקני. הרי הוא לא מחשיק תוכן פיראטי בשרתים הללו שנמצאים באנספור מקומות בעולם. הוא רק מאפשר פלטפורמה ומנוע חיפוש לקבצי טורנט ולא למדיה עצמה שנמצאת כולה אצל המשתמשים עצמם.
אני בטוח שבתוך חודש הוא ישוחרר בהיעדר ראיות והשרתים יחזרו לפעול.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
פייי איזו מכה.
הרגע הזה שהחיים שלך מתהפכים לגמרי.
הרגע הזה שהחיים שלך מתהפכים לגמרי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המשטרה הפולנית? מעניין כמה ייעצרו שוב כשהם יחליטו לבצע שחזור הפשע בזירה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
מקווה שלא יורידו את kickass אחלה אתר טורנט ציבורי ונמצאים שם שיתופים של תכנים ישנים מאוד שלא נמצאים בשום אתר ציבורי אחר.
"יורידו" אותו יקום מישהו אחר.
זה משחקי חתול ועכבר וזה לא יגמר לעולם!
"יורידו" אותו יקום מישהו אחר.
זה משחקי חתול ועכבר וזה לא יגמר לעולם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
באמת לא ברור? מי שמפעיל שרתים עם תוכן לא חוקי סופו שיתפס על ידי ה-FBI. אני מניח שהם בעיקר רוצים להפחיד כאלה שדומים לבחור. אם מספיק אתרי אינדקס יסגרו, אין ספק שזה ישפיע על סצינת הטורנטים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73307
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
·oferlaor כתב:באמת לא ברור? מי שמפעיל שרתים עם תוכן לא חוקי סופו שיתפס על ידי ה-FBI. אני מניח שהם בעיקר רוצים להפחיד כאלה שדומים לבחור. אם מספיק אתרי אינדקס יסגרו, אין ספק שזה ישפיע על סצינת הטורנטים....
עופר, קראתי אפשהו שהבעלים גילגל 18 מיליון דולר בחודש על פרסומות. תמריץ כספי שכזה הרבה יותר חזק מהפחדות של ה FBI. אני בטוח שיש אנשים שהיו מוכנים לקחת את הסיכון של לשבת בכלא כמה שנים עבור שנת הכנסה ב 18 מליון לחודש.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
באמת, אין לFBI טרור בינלאומי להלחם בו, וביבי נתניהו לחקור? על מה הם מבזבזים את הזמן שלהם...
- miCkEy6772
- חבר ותיק

·mrunderhill כתב:באמת, אין לFBI טרור בינלאומי להלחם בו, וביבי נתניהו לחקור? על מה הם מבזבזים את הזמן שלהם......
ידידי אפשר להגיד זאת על כל דבר ודבר!
אם היית מפיק סרטים בטוח לא היית רושם זאת.
אתה מודע לכך כמה הם מפסידים מדי שנה? מליוני מליונים!
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@miCkEy6772
·
מפסידים?
אני חושב שההגדרה "מרוויחים פחות" יותר מתאימה כאן.
אם לא היה את האינטרנט לא היית יכול לצפות בכל כך הרבה תכנים ולפי הטעם שלך.
·
מפסידים?
אני חושב שההגדרה "מרוויחים פחות" יותר מתאימה כאן.
אם לא היה את האינטרנט לא היית יכול לצפות בכל כך הרבה תכנים ולפי הטעם שלך.
·Sexter כתב:לידיעה:
אני בטוח שבתוך חודש הוא ישוחרר בהיעדר ראיות והשרתים יחזרו לפעול....
הטמטום הוא אמריקני כאן ?
הרי אתה לא קורא (או רואה את הוידאו) שאתה בעצמך מפרסם פה את הקישור אליו. כנראה שמסתפק בכותרת.
החשדות הן לא ניהול אתר KAT, למרות שברור שזה קשור לעיניין ושזה מה ששם אותו על הרדאר.
החשדות אין ביצוע וקשירת קשר לפגיעה בזכויות יוצרים , והרבה יותר חמור (עונש פי 4):קשירת קשר להלבנת כספים.
מזה שאתה יודע מה יש באתר KAT, אתה כבר יודע כל מה שהבן אדם עושה בחייו ?
משה
·mrunderhill כתב:באמת, אין לFBI טרור בינלאומי להלחם בו, וביבי נתניהו לחקור? על מה הם מבזבזים את הזמן שלהם......
מה קשור ביבי? אם כבר שיחקרו את הבוגדת הילרי שאם אובמבה לא היה נשיא, הייתה היום במעצר עד לתחילת המשפט שלה...