התלבטות בן טלוויזיות - עזרה דחופה יחסית
אני משפץ בית וצריך טלוויזיה גדולה. 60 /65.
יש לי 4.5 מטר בין הטלוויזיה לספה.
אחרי מחקר קטן הגעתי ל2 אפשרויות והיום קפץ עוד משהו. אשמח לעזרה קצרה.
היסנס 65". קראתי כאן, מודע ליתרונות, גם קצת לחסרונות.
סאמסונג. 60". UA60JU6400. אני מודע שהדגם הזה יוצא מהשוק. קיבלתי הצעה של 7200 שח על זה, נראה לי יבואן רשמי (אקפיד על זה).
והיום הייתי ברשת מובילה (אין לי בעיה לחשוף רשת בפרטי) וקיבלתי הצעה למפלצת הבאה. מסך מתצוגה (מוצב גבוה, לא נגעו בו יותר מידי לפי העין שלי), 65", LG 65UF850Y 4K 65 אינטש. זה דגם שנחשב כפרימיום, והתמונה שלו נראית ממש טוב. 3 שנים אחריות מלאה לחלוטין של ח.י. מחיר 8900 שח.
מה אתם הייתם עושים?
יש לי 4.5 מטר בין הטלוויזיה לספה.
אחרי מחקר קטן הגעתי ל2 אפשרויות והיום קפץ עוד משהו. אשמח לעזרה קצרה.
היסנס 65". קראתי כאן, מודע ליתרונות, גם קצת לחסרונות.
סאמסונג. 60". UA60JU6400. אני מודע שהדגם הזה יוצא מהשוק. קיבלתי הצעה של 7200 שח על זה, נראה לי יבואן רשמי (אקפיד על זה).
והיום הייתי ברשת מובילה (אין לי בעיה לחשוף רשת בפרטי) וקיבלתי הצעה למפלצת הבאה. מסך מתצוגה (מוצב גבוה, לא נגעו בו יותר מידי לפי העין שלי), 65", LG 65UF850Y 4K 65 אינטש. זה דגם שנחשב כפרימיום, והתמונה שלו נראית ממש טוב. 3 שנים אחריות מלאה לחלוטין של ח.י. מחיר 8900 שח.
מה אתם הייתם עושים?
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אם תגדיר סכום שאתה מעוניין להשקיע, והתכנים שאתה צופה יהיה יותר קל לעזור לך. בלי קשר סדרה k של סמסונג התחילה להופיע באי אלו חנויות כדאי לך לבדוק לגביהם. בהצלחה....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אם ההתלבטות היא בין 2 המסכים שרשמת הייתי הולך על lg למרות שלי אישית יש רתיעה ממסכים מתצוגה. אם הייתי במקומך הייתי חוסך עוד טיפה והולך על הדגמים החדשים של סמסונג מסדרה k. בהצלחה...
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...