בקרה על מזגן באמצעות סלולר

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
shulaaz4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי שני מזגני מיצובישי בבית מדגם GE60VA שמופיע בדף הזה . אני רוצה לתפעל אותם באמצעות הסלולר. מישהו מכיר אולי אפליקציה שהופכת סלולר לשלט למזגן.

שולה

haimpk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

אם יש לך עינית אינפרא בטלפון אז אמורה להיות גם אפלקציה מובנית.
אם אין עינית אז לדעתי אין אופציה כזאת...(ממה שאני מכיר, אולי יש איזה מתאם שאפשר להוסיף ואז עם אפליקציה...)

yonim
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
שם מלא: yoni Michaeli
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

יש אפליקציה שנקראת CONTROL IT המאפשרת להוריד שלטים של מכשירים לטלפון ולתפעל אותם. כמובן שנדרשת עינית אינפרא-אדום בטלפון. (LG3/4/5qV10 SAMSUNG S4/S5 ודומהם.
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #4 

אני משתמש ביחידת שליטה שיודעת לתקשר בWIFI עם אפליקציה בסמרטפון, גם כשאתה מחוץ לבית, וניתן לשלוט בעזרתו על כל מכשיר נשלט IR או RF בבית,
יש קודים מובנים בבסיס הנתונים, ויש אפשרות ללמוד שלט קיים. למכשירים נשלטי IR כמובן דרוש למקם את היחידה במקום עם קשר עין למכשיר הנשלט.
עובד מעולה, מאד נחמד להדליק את המזגן מהדרך 10 דקות לפני שמגיעים הביתה ולהגיע לבית קריר כבר. אני שולט ככה גם על הטלויזיה, הרסיבר, קודי, מפסקי תאורה נשלטי IR. אפשר לתכנת תרחישים של סדרת פעולות כמו 'מגיע הביתה', 'הולך לישון' וכו'.
מה שנחמד, זה שהשליטה על המזגן היא מאד דומה לשלט רגיל, אפשר לשלוט על הטמפ', האוורור, מוד עבודה וכו', בניגוד לשליטה דרך שלט כמו הרמוני שהיא מוגבלת יותר. כל הטוב הזה עולה פחות מ-40 דולר..

http://www.aliexpress.com/item/433-Broa ... 9fc64eb78f

Nircom
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

peel smart remote באנדרואיד הכי טובה שיש
שולטת על הכללל,מזגנים,ממירים,tv,רסיברים,וכל מכשיר עם ir

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #6 

זה בהנחה שיש לך משדר IR במכשיר, זה ממש לא מובן מאליו, בחלק גדול מהמכשירים החדשים כבר אין, דווקא בישנים יש יותר.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”