Remotec Scene Master - סקירה
אז קניתי והגיע.
בקופסא יש את הפאנל עצמו, תפסן לקיר, שקית עם ברגים לתפסן ופלסטיק קטן לסגור את החריץ של התפסן (לדעתי חשיבה על הפרטים הקטנים - כל הכבוד) ודף מדבקות (תראו בהמשך)
צירפתי אותו לרשת וניסיתי להצמיד סצנה לאחד הכפתורים ללא הצלחה (בנתיים - ככה זה כשמתעסקים על הדברים האלו בלילה)
אני אחקור אותו בקרוב ואמשיך לדווח.
אם מישהו מכיר ויכול לתרום מנסיונו - מוזמנים להוסיף.
עדכון פורץ דרך!!! 15/11/2016
לאחר חשד כבד מאוד שהבעיה היא מערכתית (בגלל ששדרגתי מוורה לייט UI5 לוורה לייט UI7 ואח"כ לוורה אדג'), איפסתי את המערכת לגמרי.
אחרי התקנה של כמה פלאגאינים בסיסיים ואת השלט הזה - הצלחתי להפעיל אותו מעולה!
הטריגרים הקיימים הם: לחיצה אחת, לחיצה ארוכה, עזיבת לחיצה או לחיצה כפולה.
צריך לייצר סצנות שרוצים לבצע ובהגדרות הסצנה אפשר לבחור מה הטריגר (אחד מארבעת הטריגרים הקודמים)
בקופסא יש את הפאנל עצמו, תפסן לקיר, שקית עם ברגים לתפסן ופלסטיק קטן לסגור את החריץ של התפסן (לדעתי חשיבה על הפרטים הקטנים - כל הכבוד) ודף מדבקות (תראו בהמשך)
צירפתי אותו לרשת וניסיתי להצמיד סצנה לאחד הכפתורים ללא הצלחה (בנתיים - ככה זה כשמתעסקים על הדברים האלו בלילה)
אני אחקור אותו בקרוב ואמשיך לדווח.
אם מישהו מכיר ויכול לתרום מנסיונו - מוזמנים להוסיף.
עדכון פורץ דרך!!! 15/11/2016
לאחר חשד כבד מאוד שהבעיה היא מערכתית (בגלל ששדרגתי מוורה לייט UI5 לוורה לייט UI7 ואח"כ לוורה אדג'), איפסתי את המערכת לגמרי.
אחרי התקנה של כמה פלאגאינים בסיסיים ואת השלט הזה - הצלחתי להפעיל אותו מעולה!
הטריגרים הקיימים הם: לחיצה אחת, לחיצה ארוכה, עזיבת לחיצה או לחיצה כפולה.
צריך לייצר סצנות שרוצים לבצע ובהגדרות הסצנה אפשר לבחור מה הטריגר (אחד מארבעת הטריגרים הקודמים)
-
- דף המדבקות
-
- פאנל עם התפסן לקיר
-
- שקית הברגים עם הפלטיק המדובר
נערך לאחרונה על ידי R-יק ב 15/11/2016 21:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
·ZvikaZ כתב:כעבור חודש, מה דעתך עליו?
אני שוקל גם לקנות......
לאחר התעסקות קלה עם עזרה מהתמיכה של וורה ושל ווסטרנט עדיין לא הצלחצי להפעיל איתו שום דבר.
אני חושד בבעיה מערכתית מכיוון ששדרגתי בעבר מוורה לייט ui5 לאדג' ui7 והיתה לי בעיה כלשהי... בקרוב עושה ריסט לכל המערכת ומתחיל מאפס ואז אוכל לדעת.
אתה מוזמן להשאיל להתנסות, אני גר בחדרה