המלצה לאוזניות in ear עד 500
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מחפש כבר המון זמן אוזניות in ear טובות... הבעיה שאני לא יודע מה לבחור כבר.. כל אחד אומר לי משהו אחר- se215,imore triple driver, re400, הmomentum של סנהייזר..
אני שומע לרוב מוזיקת האוס זתומרת הרבה באסים.
אם צריך לחרוג אפשר גם להציע..
ממש תודה לעוזרים!!
אני שומע לרוב מוזיקת האוס זתומרת הרבה באסים.
אם צריך לחרוג אפשר גם להציע..
ממש תודה לעוזרים!!
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

אין לי מגבר.. וחוץ מזה זה הרבה יותר מידי יקר התכוונתי משהו בסביבות ה100 דולר..Nir1 כתב:אם יש לך מגבר חיצוני אז רק Mee Audio Pinnacle P1. עולות 200 דולר (גם בארץ) אבל באיכות של אוזניות פי שלוש....
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·ה shure יותר טובות מכל מה שכתבתי למעלה?Nir1 כתב:אני באופן אישי לא מתפשר על איכות. גם אם זה אומר לחסוך עוד כמה שבועות בשביל להגיע אל היעד שיתן לי משהו מאוד איכותי. אבל שיקול שלך. בתקציב הזה shure 215 יספקו את הסחורה....
ועוד דבר, זה נוח לשים אותם ככה מסביב לאוזן? יכול להיות שיש אוזניות עם איכות דומה אבל מתלבשות רגיל ?
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·tomorrowlandRodness כתב:איזה מוזיקת האוס?
אמיתית או סטייל TOMOROWLAND של ה"צעירים היום"?...
טוב או לא, זה עניין אינדיבידואלי לחלוטין. כל אחד והשמיעה שלו. לדעתי כן. אפשר לשים אותן גם רגיל, באופן אנכי וגם מעל האוזן.EylonSultan כתב:·ה shure יותר טובות מכל מה שכתבתי למעלה?
ועוד דבר, זה נוח לשים אותם ככה מסביב לאוזן? יכול להיות שיש אוזניות עם איכות דומה אבל מתלבשות רגיל ?......
·EylonSultan כתב:·tomorrowland.........
סבבה, בעקרון אם היית עונה האוס אמיתי אז הייתי ממליץ לך על אוזניות זולות. יש לי אוזניות AWEI ES900 שעולות משהו כמו 30 ש"ח ועושות עבודה די מדהימה בז'אנר הזה (כמובן שצריך קצת EQ).
סגנון YOLO HOUSE של היום הוא קצת יותר בעייתי מבחינת קניית אוזניות כי המפיקים בז'אנר הזה שמים פס על מיקס דינאמי או CLIPPING, הכי חשוב להם שהכל יהיה בווליום מאוד גבוה.
עדיין, הייתי מנסה אוזניות סיניות זולות וטובות עם EQ לפני שהייתי מוציא כסף גדול. מוזיקה אלקטרונית פחות תובענית ממטאל או מוזיקה קלאסית.
אני אמור לקבל אוזניות זולות חדשות בקרוב כך שאולי תהיה לי המלצה חדשה בשבילך
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·אז איזה זוג היית ממליץ?Ilyan כתב:לא ניתן ללבוש Shure שלא מסביב לאוזן, אלא אם הופכים את הערוצים. וכן, זה מאוד נוח וגם עוזר להפחית מיקרופוניות.
יש בארץ גם RHA MA750 באיזור 550 ש"ח, יש הרבה השוואות לSE215, רובן לטובת הMA750....
ואיפה בדיוק הם נמצאות? אני לא כל כך מוצא אותם..
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·אז אין טעם לשדרג? יש לי אוזניות רגילות של סמסונג אתה אומר שזה המקסימום איכות שאני אוכל לקבל?Rodness כתב:·......
סבבה, בעקרון אם היית עונה האוס אמיתי אז הייתי ממליץ לך על אוזניות זולות. יש לי אוזניות AWEI ES900 שעולות משהו כמו 30 ש"ח ועושות עבודה די מדהימה בז'אנר הזה (כמובן שצריך קצת EQ).
סגנון YOLO HOUSE של היום הוא קצת יותר בעייתי מבחינת קניית אוזניות כי המפיקים בז'אנר הזה שמים פס על מיקס דינאמי או CLIPPING, הכי חשוב להם שהכל יהיה בווליום מאוד גבוה.
עדיין, הייתי מנסה אוזניות סיניות זולות וטובות עם EQ לפני שהייתי מוציא כסף גדול. מוזיקה אלקטרונית פחות תובענית ממטאל או מוזיקה קלאסית.
אני אמור לקבל אוזניות זולות חדשות בקרוב כך שאולי תהיה לי המלצה חדשה בשבילך...
וחוץ מזה המוזיקה הזאת היא בערך 70 אחוז מהשמיעה שלי..
·EylonSultan כתב:·אז אין טעם לשדרג? יש לי אוזניות רגילות של סמסונג אתה אומר שזה המקסימום איכות שאני אוכל לקבל?......
וחוץ מזה המוזיקה הזאת היא בערך 70 אחוז מהשמיעה שלי.....
לא מכיר את האוזניות של סמסונג אבל אוזניות איכות-למחיר סיניות הן בדרך כלל הרבה יותר טובות מהאוזניות (המזוייפות לעיתים) שמגיעות עם המכשיר.
אתה יכול לקרוא קצת על אוזניות XIAOMI PISTON 2 או XIAOMI HYBRIDS לדוגמא.
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·לא משנה לי היחס.. אני רוצה לקבל את הכי טוב שיש בתקציב שהבאתי פשוטRodness כתב:·......
לא מכיר את האוזניות של סמסונג אבל אוזניות איכות-למחיר סיניות הן בדרך כלל הרבה יותר טובות מהאוזניות (המזוייפות לעיתים) שמגיעות עם המכשיר.
אתה יכול לקרוא קצת על אוזניות XIAOMI PISTON 2 או XIAOMI HYBRIDS לדוגמא....
EylonSultan כתב:·לא משנה לי היחס.. אני רוצה לקבל את הכי טוב שיש בתקציב שהבאתי פשוט.........
אם כך אני הייתי מתחיל עם אלה:
https://www.amazon.com/JVC-HA-FXT90-Mar ... B004VHAJJU
יש גם את הדגם היותר חדש\גבוה:
https://www.amazon.com/JVC-canal-type-e ... B00OPY69BQ
אבל אין עליו הרבה מידע\ביקורות ברשת.
רק לקנות ממקום אמין כמו מוכר טוב באמאזון או חנות ידועה כי יש להן זיופים.
-
EylonSultan
- חבר שרק התחיל

·אם אין מידע וביקורות למה אתה ממליץ דווקא עליו?Rodness כתב:אם כך אני הייתי מתחיל עם אלה:......
https://www.amazon.com/JVC-HA-FXT90-Mar ... B004VHAJJU
יש גם את הדגם היותר חדש\גבוה:
https://www.amazon.com/JVC-canal-type-e ... B00OPY69BQ
אבל אין עליו הרבה מידע\ביקורות ברשת.
רק לקנות ממקום אמין כמו מוכר טוב באמאזון או חנות ידועה כי יש להן זיופים....
·EylonSultan כתב:·אם אין מידע וביקורות למה אתה ממליץ דווקא עליו?.........
לא אמרתי שאני ממליץ על הדגם היותר חדש, רק הבאתי אותו לידיעתך.
ה-10 ביקורות שאפשר למצוא עליהן הן חיוביות מאוד, אבל הן רק 10 ביקורות.
הילדים של היום, צריך להאכיל אותם בכפית הא?
הfxt90 היו קונספט חדשני לזמני, הדגם הראשון עם 2 דרייברים דינאמים בכל אוזניה, אבל זה היה הדור הראשון למיטב זיכרוני ולכן היו להן בעיות גדילה. הייתי משקיע על הfxt200 או על הma750 שהצעתי קודם.
הfxt90 היו קונספט חדשני לזמני, הדגם הראשון עם 2 דרייברים דינאמים בכל אוזניה, אבל זה היה הדור הראשון למיטב זיכרוני ולכן היו להן בעיות גדילה. הייתי משקיע על הfxt200 או על הma750 שהצעתי קודם.
מחפש אוזניות בתקציב דומה. לשמיעה מוזיקה (בעיקר רוק) ללא מגבר בעיקר באמצעות טלפון (או נגן מוזיקה נייד). הבנתי ש=RHA750i מומלץ מאוד ונמכר בארץ ב-550 ש"ח. האם אתם ממליצים עליו? האם האוזניות שהומלצו כאן בתחילת השרשור (P1 של MEE) כדאיות גם כשאין מגבר?
ובקשר ל-FXT2000, ניתן להזמין אותן בארץ במחיר סביר או בחו"ל עם עלויות משלוח נמוכות?
תודה
ובקשר ל-FXT2000, ניתן להזמין אותן בארץ במחיר סביר או בחו"ל עם עלויות משלוח נמוכות?
תודה