שאלות לבעלי BOSE QC35

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #1 

1) יש לי QC25 שעושות עבודה נהדרת בטיסות. שמתי לב שאם אני משתמש בכרית צוואר לשינה אז הביטול רעשים עובד טיפה פחות טוב. שמתי לב שיש חור קטן בחלק התחתון של האוזנייה שכנראה משמש למיקרופון למערכת של הביטול רעשים ואם הוא מכוסה (אפשר גם לעשות את זה עם האצבע בשביל הבדיקה) אז הביטול רעשים עובד טיפה פחות טוב כי המערכת עובדת בצורה של הבנת איזה גלי קול קיימים ולנסות לשטח אותם אז אם היא לא שומעת טוב מן הסתם הריאקצייה פחות טובה. חייב להגיד שהיות והשימוש מספר אחד של האוזניות האלה הוא בטיסות זה לא המיקום הכי חכם בעולם...
זה השתנה ב QC35? באופן אישי זה שדרוג יותר משמעותי אפילו מה BT
2) איך הן מרגישות מבחינת נוחות ביחס ל QC25? מדדתי לכמה דקות בחנות לפני כמה ימים ולא זוכר הבדל גדול (למרות שלא היו עליי ה 25 בשביל השוואה ישירה) וכשאני מסתכל בנתונים ההבדל במשקל הוא גדול. 300 לעומת 170 גרם
לשם השוואה יש לי גם את MDR100ABN והן הרבה פחות נוחות מהגרסה החוטית שלהן MDR100AAP ששוקלת הרבה פחות. לא זוכר שהרגשתי אותו הבדל בין ה 25 ל 35.

,תודה

nafroman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

אני רכשתי את הQC35 בלונדון לפני כחודש במקרה (לא תכננתי וגם לא ידעתי שמדובר במוצר חדש),
הן היו בתצוגה כמו גם הQC25 ועוד כמה אוזניות של חברות אחרות. ישר איך ששמתי אותן על הראש הבנתי שאני חייב כאלה.
וזאת למרות שכבר יש לי בבית את הsennheiser momentum 2 over ear שנהדרות כשלעצמן אבל הן עם חוט ובלי ANC.

בנוגע לשאלות :
1. השתמשתי בQC35 בטיסה חזרה לארץ, במטוס ישבתי על הכנף מה שנקרא ואני חייב להגיד שהANC היה פשוט מעולה..גם בלי מוזיקה עובדת היה שקט על גבול המוחלט עם האוזניות. אני לא יכול לתת לך השוואה מול הQC25 כי אין לי אותם אבל כן מדדתי אותם בחנות טרם קנייה של הQC35 וזה שמיים וארץ גם בהאזנה מהירה ההבדל בנוחות ובאיכות המוצר הייתה מורגשת.

2. מבחינת נוחות כמעט ולא מרגישים שהן עליך, מבלי להתייחס לנתון של משקל האוזנייה, החומרים שמהן היא עשויה נעימים על הראש ולא מכאיבים או יוצרים נקודות לחץ כואבות לאחר זמן רב - כמו בהרבה אוזניות. לי הן הרבה יותר נוחות מה הsennheiser momentum 2 over ear שגם נוחות אבל בהם לאחר האזנה ממושכת כבר יש תחושה של הצקה.

אמנם לא שאלת אבל הסוללה של הQC35 נהדרת ! אני טוען אותה פעם בשבוע והסוללה מספיקה לי לכל השבוע - אני מאזין בין 2-5 שעות ביממה.

מבחינת סאונד, בווליום נמוך ממש היא לא הכי מרשימה , משהו באקולייזר הפנימי לא מכוון שם כמו שצריך בווליום נמוך - לדעתי ישתפר בגרסת קושחה עתידית. מעבר לכך בווליום בינוני ומעלה חתימת הצליל שלה מאוד מרשימה, אמנם לא הכי מדוייקת למי שאוהב דיוק ונאמנות למקור אבל מאוד נעים לשמיעה.

לכל מי שיכול לקנות אותה במחיר שפוי בחו"ל ולא במחירים המופקעים של הארץ , בהחלט אוזניות נהדרות ! ממליץ בחום !

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”