לא יכולתי להתאפק וביצעתי שדרוג למחשב הנייח הישן שהיה אצלי שנים, השדרוג לא עבר חלק והיו הרבה תקלות תאימות, תקיעות מערכת וקרטועים. יתכן והתקנה נקייה הייתה פותרת את זה אבל לשמחתי, בצורה מאוד קלה ומהירה היה אפשר לחזור לווינדאוס 7 וכך זה נשאר עד היום במחשב הישן.
המחשב החדש שקניתי כולל את הרכיבים החדשים בשוק ועליו התקנתי ווינדאוס 10 [לראשונה בחיי בצורה חוקית] ואני חייב לציין שלאחר חודש של התקנות והגדרות, הכל עובד חלק.
המערכת אצלי עובדת 24/7 ולמעט עדכוני תוכנה שמחייבים ריסט לא נאלצתי לאתחל מחדש את המחשב.
אין שגיאות מערכת. חנות האפליקציות מצד אחד מעניינת ונוחה, מצד שני מפחיד לחשוב שבעתיד כל התוכנות יעברו דרך החנות ויהיו בתשלום. הרעש הגדול סביב הפרטיות לא ממש מעניין אותי אבל בכל זאת, יושבים 10 דקות מול יוטיוב מגדירים את זה.
מספר אפליקציות ייחודיות שלא קיימות בווינדאוס 7 משדרגות את השימוש היומיומי כמו וואטסאפ, עיתון ישראל היום שמציג מהדורה מודפסת, או אפליקציית לבדיקת מהירות.
התאימות לתוכנות הישנות והטובות מצוין ואין בעיה. הכל זורם חלק ומהיר. נראה שמדי יום יותר ויותר אנשים מסקרים ביוטיוב וברשת המערכת הזאת ושהתנתקות מווינדאוס 7 תהיה קרובה.
לסיכום,
אם יש לכם מחשב בן 3 שנים אני ממליץ להתקין את מערכת ההפעלה.
אם יש לכם מחשב עתיק ובסך הכל עונה על הדרישות היומיומיות שלכם, לא הייתי יוצא להרפתקאה הזאת.