התרשמות מווינדאוס 10

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
vivi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1111 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #1 

לפני מספר חודשים עשיתי את המעבר לווינדאוס 10.

לא יכולתי להתאפק וביצעתי שדרוג למחשב הנייח הישן שהיה אצלי שנים, השדרוג לא עבר חלק והיו הרבה תקלות תאימות, תקיעות מערכת וקרטועים. יתכן והתקנה נקייה הייתה פותרת את זה אבל לשמחתי, בצורה מאוד קלה ומהירה היה אפשר לחזור לווינדאוס 7 וכך זה נשאר עד היום במחשב הישן.

המחשב החדש שקניתי כולל את הרכיבים החדשים בשוק ועליו התקנתי ווינדאוס 10 [לראשונה בחיי בצורה חוקית] ואני חייב לציין שלאחר חודש של התקנות והגדרות, הכל עובד חלק.
המערכת אצלי עובדת 24/7 ולמעט עדכוני תוכנה שמחייבים ריסט לא נאלצתי לאתחל מחדש את המחשב.
אין שגיאות מערכת. חנות האפליקציות מצד אחד מעניינת ונוחה, מצד שני מפחיד לחשוב שבעתיד כל התוכנות יעברו דרך החנות ויהיו בתשלום. הרעש הגדול סביב הפרטיות לא ממש מעניין אותי אבל בכל זאת, יושבים 10 דקות מול יוטיוב מגדירים את זה.
מספר אפליקציות ייחודיות שלא קיימות בווינדאוס 7 משדרגות את השימוש היומיומי כמו וואטסאפ, עיתון ישראל היום שמציג מהדורה מודפסת, או אפליקציית לבדיקת מהירות.

התאימות לתוכנות הישנות והטובות מצוין ואין בעיה. הכל זורם חלק ומהיר. נראה שמדי יום יותר ויותר אנשים מסקרים ביוטיוב וברשת המערכת הזאת ושהתנתקות מווינדאוס 7 תהיה קרובה.

לסיכום,
אם יש לכם מחשב בן 3 שנים אני ממליץ להתקין את מערכת ההפעלה.
אם יש לכם מחשב עתיק ובסך הכל עונה על הדרישות היומיומיות שלכם, לא הייתי יוצא להרפתקאה הזאת.

(b) (b)

danwol
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

שדרגתי בבית 4 מחשבים לווינדוס 10 ומאוד מרוצה, מספר התקלות מאוד מועט ומעולם לא ראיתי תקלות מסוג מסך כחול, חלק מהמחשבים עובדים כבר כמה חודשים רצוף.
ממליץ לנצל את השדרוג חינם שיסתיים בקרוב.

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1589
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #3 

בהתקנה נקייה על מחשב ישן עם 4gb ומעלה ו ssd סתם שיעבוד מהר אין שום בעיה.
גם על מחשב בן 10 שיש לי.
הבעיות מתחילות בשדרוגים של מחשב עמוס בזבל ששודרג שנים ואו חומרה אקזוטית שאין לה דריברים אפילו ל win7.
אם יש דריברים ל win7 יש סיכוי שיעבוד.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

הצלחתי להתקין אותו גם על מחשב בן 10 שנים והוא עבד חלק. הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה מספיק זיכרון. במחשב ההוא היה 4GB (אגב, DDR400, בכל זאת מחשב בן 10) ועדיין Windows 10 עבד חלק לגמרי.

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #5 

למי שלא יודע הזכאות לשדרוג מסתימת ב 29.7.16 ומה שיהיה הלאה לא ידוע
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

שלח תגובה