pioneer sc-lx59 מצב Neo:X תמיד דולק ברסיבר פיוניר
שלום,
במגבר של פיוניר sc-lx59 אני מנגן קבצים בפורמטים dts , dts-hd , dts master hd ובפנל תצוגה של המגבר תמיד מופיע לי NEO X CINEMA ויש חיווי קטן לסוג הפורמט מימין לתצורת רמקולים (מצורפת תמונה).
במגבר הקודם של פיוניר VSX-1020 היה מופיע לי במרכז בגדול את סוג הפורמט שאותו אני מנגן.
האם זה מצב תקין? או שיש פה המרה מסוימת ואני לא שומע במצב מיטבי.
אני מנגן במצב של DIRECT ללא אפקטים.
תצורת המערכת 7.1
תודה.
במגבר של פיוניר sc-lx59 אני מנגן קבצים בפורמטים dts , dts-hd , dts master hd ובפנל תצוגה של המגבר תמיד מופיע לי NEO X CINEMA ויש חיווי קטן לסוג הפורמט מימין לתצורת רמקולים (מצורפת תמונה).
במגבר הקודם של פיוניר VSX-1020 היה מופיע לי במרכז בגדול את סוג הפורמט שאותו אני מנגן.
האם זה מצב תקין? או שיש פה המרה מסוימת ואני לא שומע במצב מיטבי.
אני מנגן במצב של DIRECT ללא אפקטים.
תצורת המערכת 7.1
תודה.
נערך לאחרונה על ידי EWS ב 21/07/2016 8:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הייתי מציע לך לשנות את הכותרת קצת, למשהו בסגנון של "מצב Neo:X תמיד דולק ברסיבר פיוניר", הכותרת שלך פשוט לא מביאה לפה את האנשים הנכונים לענות לך על השאלה.
אישית, אני לא מבין גדול ברסיברים, אין לי רסיבר, היחיד שהיה לי איי פעם היה איזה Technics משנות הPro Logic 2 שלא כלל פיצ'רים כלשהם.. אבל בהחלט המצב שאתה מתאר לא תקין, Neo X זה מעיין "Upscale" שנועד לדמות ערוצי שמע נוספים לתצורת 11.1 מפסי קול 5.1/7.1, ברסיבר שלך יש גם מצב חדש ומתקדם הרבה יותר בשם Neural X שלפי תגובות של חברים בפורום עדיף לפעמים ממצב הDIRECT עצמו.. ניסית להשתמש בPure DIRECT שאמור לכבות לגמרי את העיבודים (כולל הכיול של הרסיבר) על חשבון אות נקי לגמרי.
אישית, אני לא מבין גדול ברסיברים, אין לי רסיבר, היחיד שהיה לי איי פעם היה איזה Technics משנות הPro Logic 2 שלא כלל פיצ'רים כלשהם.. אבל בהחלט המצב שאתה מתאר לא תקין, Neo X זה מעיין "Upscale" שנועד לדמות ערוצי שמע נוספים לתצורת 11.1 מפסי קול 5.1/7.1, ברסיבר שלך יש גם מצב חדש ומתקדם הרבה יותר בשם Neural X שלפי תגובות של חברים בפורום עדיף לפעמים ממצב הDIRECT עצמו.. ניסית להשתמש בPure DIRECT שאמור לכבות לגמרי את העיבודים (כולל הכיול של הרסיבר) על חשבון אות נקי לגמרי.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
כנראה שבאמת אתה לא מבין...עופרפולק כתב:אפשר להשתגע ממכם אתם קונים מגברים במיליונים של כסף ושומעים בכול הרמקולים אותו דבר ולא כמו שעשו את הסרט . יופי יופי תמשיכו ככה ובסוף אני לא מבין כלום ....
הבנאדם מבין שמשהו לא בסדר, יודע מה צריך להיות, רק לא מבין מה צריך לעשות, ומבקש עזרה.
EWS
לא הגבתי כאן עד עכשיו כי לא יודע איך לעזור לך.
עד כמה שניסיתי אצלי, לא מצליח שיעבוד גם Neo:X וגם stream direct.
כשאני שם אחד מהאפקטים כמו ה- Neo, ואז מפעיל direct או pure direct, ה- Neo כבה לבד.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
הייתי מנסה איפוס לרסיבר, בחזרה להגדרות יצרן.