שלום לכולם,
מחפש מודול גוויס עם מיקרופילטר adsl מובנה, כך שלמודול יש 2 כניסות: שקע ל adsl ושקע לטלפון רגיל (בריטי).
(אני מעוניין להפטר מהמיקרופילטר החיצוני שמתחבר לשקע טלפון במודול גוויס)
יודעים איפה אוכל למצוא אחד כזה באזור תל אביב?
מודול גוויס עם מיקרופילטר adsl
תודה על התשובה המהירה.
האם אוכל לחבר את המודם ישירות לשקע גוויס (באמצעות כבל כזה), במקרה שאין לי שימוש בטלפון הקווי בבית ?
או לחילופין, האם ישנו כבל טלפון מאריך (בצד אחד תקע בריטי ובצד השני שקע בריטי)? כך שאוכל לפחות להרחיק מעט את הפילטר מהקיר (אני במצוקת מקום שם...).
תודה מראש
האם אוכל לחבר את המודם ישירות לשקע גוויס (באמצעות כבל כזה), במקרה שאין לי שימוש בטלפון הקווי בבית ?
או לחילופין, האם ישנו כבל טלפון מאריך (בצד אחד תקע בריטי ובצד השני שקע בריטי)? כך שאוכל לפחות להרחיק מעט את הפילטר מהקיר (אני במצוקת מקום שם...).
תודה מראש
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
·צריך את הפילטר בכל מקרה. לי היו ניתוקים אקראיים בלעדיו.opeled כתב:תודה על התשובה המהירה.
האם אוכל לחבר את המודם ישירות לשקע גוויס (באמצעות כבל כזה ), במקרה שאין לי שימוש בטלפון הקווי בבית ?
תודה מראש...
יש פתרון לא מסובך שביצעתי בהמלצת טכנאי של בזק.
בנקודה הראשית שנכנסת לבית ניתן לשים פילטר אחד לכל הבית. את החוט שהולך לנקודה של הראוטר לשים בכניסת ADSL של הפילטר וכל השאר לטלפון. במקרה שלך זה אפילו יותר פשוט כי לא צריך לחבר את שאר הנקודות כי אין לך קו...