מחפש mini pc
שלום רב,
מחפש מיני מחשב עם מערכת windows 10.
יש לי USB DAC שהייתי רוצה לחבר אליו ((הDAC מחובר למגבר סטריאו 2 ערוצים).
בנוסף הייתי רוצה שיהיה לו גם יציאת RCA או לפחות לאוזניות כדי שאוכל לחבר אותו גם למגבר נוסף.
אני בעיקר מעוניין לשדר לו תכנים דרך המחשב האישי שהוא ללא WIRELESS ושהוא יעביר לטלויזיה (כמובן בלי הסאונד)
איזה אופציות טובות יש היום?
מחפש מיני מחשב עם מערכת windows 10.
יש לי USB DAC שהייתי רוצה לחבר אליו ((הDAC מחובר למגבר סטריאו 2 ערוצים).
בנוסף הייתי רוצה שיהיה לו גם יציאת RCA או לפחות לאוזניות כדי שאוכל לחבר אותו גם למגבר נוסף.
אני בעיקר מעוניין לשדר לו תכנים דרך המחשב האישי שהוא ללא WIRELESS ושהוא יעביר לטלויזיה (כמובן בלי הסאונד)
איזה אופציות טובות יש היום?
כל מיני PC מבוסס חלונות יעבוד עם DAC.
השידור יהיה באותה איכות- זה בHDMI והאיכות שידור קשורה אך ורק למסך שיש לך.
ההבדל בין המכשירים השונים זה בעצמת העיבוד שרלוונטית במיוחד לקבצים דחוסים מאוד- אותם סטרימרים חזקים יריצו "חלק" ללא לאגים.
המחירים נעים בין 100$ למחשב חלונות 10 פשוט וטוב כמו ARA X5 PLUS שמריץ תכני מדיה טוב אבל לכל דבר אחר (גלישה וכו) הוא יהיה מוגבל מאוד
לבין מחשבי מיני PC דוגמת איגלובל\אינטל נוק מבוססי מעבדי אינטל i בטווח המחירים של 200$-500$ כאשר היקרים יהיו די חזקים להתמודד עם כל תוכן 4K
השידור יהיה באותה איכות- זה בHDMI והאיכות שידור קשורה אך ורק למסך שיש לך.
ההבדל בין המכשירים השונים זה בעצמת העיבוד שרלוונטית במיוחד לקבצים דחוסים מאוד- אותם סטרימרים חזקים יריצו "חלק" ללא לאגים.
המחירים נעים בין 100$ למחשב חלונות 10 פשוט וטוב כמו ARA X5 PLUS שמריץ תכני מדיה טוב אבל לכל דבר אחר (גלישה וכו) הוא יהיה מוגבל מאוד
לבין מחשבי מיני PC דוגמת איגלובל\אינטל נוק מבוססי מעבדי אינטל i בטווח המחירים של 200$-500$ כאשר היקרים יהיו די חזקים להתמודד עם כל תוכן 4K
גלישה בכרום מצריכה כוח עיבוד גרפי לרנדר את הגרפיקה בעמודים וכן זיכרון RAM משמעותי.CptPlanet כתב:Ara או minix לא יתנו גלישה טובה?...
גם הARA וגם המיניקס לא מצטיינים בכך. יש להם מעבדים עם כרטיס גרפי חלש מאוד, וזיכרון פנימי מצומצם של 2GB
שימושים רגילים בחלונות 10 איתם, לרבות גלישה בכרום יהיו חוויה מתסכלת.
לצורך חווית גלישה טובה, לדעתי אסור לרדת מ i3 ו 4GB RAM מפרט שתוכל למצוא רק במערכות מתקדמות ויקרות יותר.
זו דוגמא למחשב כזה ב239 דולר.
http://www.aliexpress.com/store/product ... 66786.html
מגיע עם מעבד I3 מתקדם (דור 5) וכונן SSD מהיר. זו מערכת עם עלות-תועלת מדהימה וחוויית השימוש בה תהיה כמו במחשב נייד חזק.
·
יש של חברות אחרות כמו ג'יגבייט או msi אבל למרבה הפלא ברוב המקרים הנוק זולים יותר.
במחשב ששלחתי לך רק המארז ולוח האם תוצרת סין. המעבד היא אינטל בדיוק כמו בנוק והזכרונות והכוננים הם של חברות מוכרות כמו סמסונג, סנדיסק וכו...
במחשב ששלחתי לך רק המארז ולוח האם תוצרת סין. המעבד היא אינטל בדיוק כמו בנוק והזכרונות והכוננים הם של חברות מוכרות כמו סמסונג, סנדיסק וכו...