איך מתקינים cyanogenmod?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
codegalaxy1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי גלקסי 5 דגם SM-G900P עם סטוק רום גרסא 6.0.1 ואני רוצה להתקין cyanogenmod
איך מתקינים? הורדתי מפה את הרום https://download.cyanogenmod.org/?device=klte אבל איךמתקינים את זה? זה לא דרך האודין אני מבין
אגב יש ברום הזה עברית?

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

codegalaxy1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אפשר הדרכה בעברית?
האנגלית שלא לא משהו ואני משתמש בגוגל translate וזה לא מתרגם הכי טוב ואני מפחד להרוס את הפלאפון
יש לרום הזה עברית?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

בכנות, אם אתה מפחד להרוס את המכשיר אז, זה לא בשבילך. נתחיל מזה שלעומת רוב הטלפונים עם המכשירים של סמסונג אתה שורף את האחריות בגלל "פיוז הKnox" שנדלק כשהמכשיר מזהה קוד לא מקורי בתהליך ההדלקה, דבר שני, בכנות Cyanogen זה לא מה שהיה פעם ואל תיפול להייפ של הרום האגדי. היום להריץ רומים שהם "בנויי מקור" על מכשירים שכל כך מתבססים על קוד פנימי סגור כמו אלו של סמסונג זה מתכון לבאגים ודברים שלא עובדים, במיוחד על גרסאות "חדשות" כמו אלו, אתה תתקל בהרבה מקרים של כרגע עובד משהו, מחר יוצא עידכון, דופק את זה, מחרתיים יוצא עידכון שמתקן את זה ודופק משהו אחר. הם לא מבטיחים שהטלפון יהיה לך יציב, פיצ'רים כמו המצלמה תמיד ברומים כאלו על מכשירים שהם לא נקסוסים עובדים בצורה מאוד "בא לי לא בא לי" בגלל שהדרייברים לא שם.. אם בא לך להכנס לעולם הרומים על מכשירים של סמסונג הייתי מציע לך להתחיל דווקא מכיוון הרומים מבוססי הסטוק. לפי מה שאני מבין יש לך מכשיר אמריקאי של Sprint ויכול להיות עליו *** שעלול לפעמים להאט את המכשיר וכו', ואפשר לעשות ROOT ולמחוק אותו, או להתקין רום סטוק נקי מהזבל שלהם ושל סמסונג שיכול לעזור ולחסוך ממך באגים של רומים כמו CM.

אבל בכנות, אם המכשיר שלך איטי ועושה בעיות, תעשה ריסט ואל תתקין דברים שאתה לא צריך ולא לגלוש באתרים מפוקפקים שיכולים להתקין דברים שאתה לא רוצה.
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 18/07/2016 17:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #5 

אם זה ככה, הייתי מציע לך להעזר במישהו שמבין, אחרת באמת אתה תהרוס את המכשיר.

נסה את זה:
http://www.gadgety.co.il/83963/%D7%94%D ... 99-%D7%91/
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

codegalaxy1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

IamEzio כתב:בכנות, אם אתה מפחד להרוס את המכשיר אז, זה לא בשבילך. נתחיל מזה שלעומת רוב הטלפונים עם המכשירים של סמסונג אתה שורף את האחריות בגלל "פיוז הKnox" שנדלק כשהמכשיר מזהה קוד לא מקורי בתהליך ההדלקה, דבר שני, בכנות Cyanogen זה לא מה שהיה פעם ואל תיפול להייפ של הרום האגדי. היום להריץ רומים שהם "בנויי מקור" על מכשירים שכל כך מתבססים על קוד פנימי סגור כמו אלו של סמסונג זה מתכון לבאגים ודברים שלא עובדים, במיוחד על גרסאות "חדשות" כמו אלו, אתה תתקל בהרבה מקרים של כרגע עובד משהו, מחר יוצא עידכון, דופק את זה, מחרתיים יוצא עידכון שמתקן את זה ודופק משהו אחר. הם לא מבטיחים שהטלפון יהיה לך יציב, פיצ'רים כמו המצלמה תמיד ברומים כאלו על מכשירים שהם לא נקסוסים עובדים בצורה מאוד "בא לי לא בא לי" בגלל שהדרייברים לא שם.. אם בא לך להכנס לעולם הרומים על מכשירים של סמסונג הייתי מציע לך להתחיל דווקא מכיוון הרומים מבוססי הסטוק. לפי מה שאני מבין יש לך מכשיר אמריקאי של Sprint ויכול להיות עליו *** שעלול לפעמים להאט את המכשיר וכו', ואפשר לעשות ROOT ולמחוק אותו, או להתקין רום סטוק נקי מהזבל שלהם ושל סמסונג שיכול לעזור ולחסוך ממך באגים של רומים כמו CM.

אבל בכנות, אם המכשיר שלך איטי ועושה בעיות, תעשה ריסט ואל תתקין דברים שאתה לא צריך ולא לגלוש באתרים מפוקפקים שיכולים להתקין דברים שאתה לא רוצה.
...
·תודה על העצה (Y)
האמת שאני כבר ברום סטוק גרסא 6.0.1 ופשוט אין לי שיחות ואי אפשר לחפש רשתות סלולריות בגלל זה אני רוצה להתקין את הרום הזה.
הצלחתי להתקין כבר את ריקוברי ועברתי את הרום למכשיר והתקנתי אבל יש בעיה
[imgbig]http://www.myg.co.il/uploads/phpaYn1EQ.jpg[/imgbig]
בבקשה תזרו לי בזה :(

codegalaxy1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

shraga007 כתב:אם זה ככה, הייתי מציע לך להעזר במישהו שמבין, אחרת באמת אתה תהרוס את המכשיר.

נסה את זה:
http://www.gadgety.co.il/83963/%D7%94%D ... 99-%D7%91/
...
·
תודה בדקתי את זה אבל אין שם את הדגם שלי.
הצחתי להתקין הכל אבל יש לי שגיאה. תראה ההודעה שלפני

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #8 

לא רואים כלום בתמונה, חוץ מזה, מה שאתה מתאר נובע כי המכשיר שלך נעול לרשת Sprint, זה במקור מכשיר של רשת הCMDA האמריקאית SPRINT, בגלל LTE שהכריח אותם להכניס SIM למכשיר אז המכשירים גם מגיעים עם תדרי GSM, נראה שתדרי ה3G צריכים להתאים לארץ, אבל תדרי הLTE לא אם אני לא טועה.

בקיצור, המכשיר שלך נעול לספרינט ומי שמכר לך אותו לא טרח לפתוח אותו מול הספק, והתקנה של CM לא תשנה את זה, מעמוד פורום בXDA דיברו על זה

http://idoneapps.com/instructions.php
http://idoneapps.com/forum/index.php?topic=13.0

שאיתם אתה עושה פתיחה למודם של המכשיר לזהות סימים אחרים וזה אמור לעבוד ברומים אחרים אחרי זה, אבל זה לא בחינם, ולרוב הדברים האלו הם Scam, אם כי לפי XDA זה LEGIT ואנשים פתחו עם זה מכשירים.

codegalaxy1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

היי היה לי לפני זה רום cyanogenmod בגרסא 4.4.4 והיה שיחות אבל לא היה אינטרנט אז הציעו לי להתקין רום סטוק אז התקנתי רום סטוק גרסא 6.0.1 אבל עכשיו בכלל אין לי שחות ואני לא יכול לחפש רשתות סלולריות אפילו אז הוא כן פתוח לרשתות אחרות
למה לא רואים? אני רואה את התמונה
הנה קישור ישיר www.myg.co.il/uploads/phpaYn1EQ.jpg

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #10 

המכשיר שלך כנראה היה פתוח בעזרת מוד תוכנתי כלשהו, בגרסאות האלו זה היה הרבה יותר פשוט, והאינטרנט נשמע כמו הגדרות APN לא נכונות... אם המכשיר שלך היה פתוח אז בסטוק 6.0.1 היה לך מודם פתוח ושיחות והכל, רק בשביל האינטרנט הייתה צריך להתקין הגדרות APN כי הרומים האמריקאים לא באים עם ההגדרות של הספקיות הנכונות.

codegalaxy1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

הגדרתי APN אבל עדיין לא היה לא אינטרנט גלל זה הציעו לי להתקין רום סטוק ולבדוק אם הכל תקין שם
מה אפשר לעשות? אני אובד עצות

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”