שרשור תגובות: Logitech G920 - חווית המרוצים האולטימטיבית?
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
כתבה מעולה
תודה עמית
תודה עמית
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הבעיה עם ההגאים של Thrustmaster זה הפדלים הנוראיים שבאים עם ההגאים ברמת המחיר של הG29/920, ורמת האמינות שלהם, בנקודה מסויימת חשבתי על לקנות את הG920 או הG29 למחשב, והסתכלתי גם על אלו של Thrustmaster, זה Eco system שלם, אתה קונה את ההגה והם מצפים ממך להמשיך להכניס כסף כדי לשפר את החוויה, נכון שאתה יכול כחבילה לקנות את RS300 עם פדלים טובים ועוד, המחיר אבל בהתאם למוצר שמתחיל ברמת המחיר של הG29, בכלל מי שמחפש חוויה טובה בSim Racing צריך להשקיע כסף, והרבה.. ככה שאישית בינתיים דחיתי את הקנייה, בתקווה שיהיה מוצר שיתן יותר VFM בלי להוציא 3000 שקל על הגה..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
היי,
כתבה נחמדה אבל שגיאות הכתיב קצת צורמות (לדוג': "ינהלו", במקום "ינעלו"). יש לי הגה של לוג'יטק (G25) כבר כמה שנים טובות וזה מדהים כמה טובה איכות הבנייה שלו. אני משחק במגוון די רחב של סימולטורים; מהארקיידיים כמו Dirt 2, עבור דרך GT5 ועד LFS. לא שיחקתי בחדשים יותר מכיוון שכמות הזמן שאני מקדיש כיום לגיימינג לא מצדיקה את השדרוג בחומרה (למרות ששמתי עין על Dirt Rally). ההגה עבר לא מעט ועדיין מתפקד כמו חדש.
כמו שאמרו פה, כדי לקבל חוויית נהיגה רצינית צריך להשקיע הרבה כסף. מבחינתי, השדרוג הבא צריך להיות VR ואחריו מתקן שמדמה את כוחות ה-G שמופעלים על הגוף בזמן נהיגה. שדרוגים גרפיים כבר פחות חשובים בשבילי, אם כי עדיין יתקבלו בברכה
כתבה נחמדה אבל שגיאות הכתיב קצת צורמות (לדוג': "ינהלו", במקום "ינעלו"). יש לי הגה של לוג'יטק (G25) כבר כמה שנים טובות וזה מדהים כמה טובה איכות הבנייה שלו. אני משחק במגוון די רחב של סימולטורים; מהארקיידיים כמו Dirt 2, עבור דרך GT5 ועד LFS. לא שיחקתי בחדשים יותר מכיוון שכמות הזמן שאני מקדיש כיום לגיימינג לא מצדיקה את השדרוג בחומרה (למרות ששמתי עין על Dirt Rally). ההגה עבר לא מעט ועדיין מתפקד כמו חדש.
כמו שאמרו פה, כדי לקבל חוויית נהיגה רצינית צריך להשקיע הרבה כסף. מבחינתי, השדרוג הבא צריך להיות VR ואחריו מתקן שמדמה את כוחות ה-G שמופעלים על הגוף בזמן נהיגה. שדרוגים גרפיים כבר פחות חשובים בשבילי, אם כי עדיין יתקבלו בברכה
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
זו לא טעות מכוונת, האותיות 'ה' ו'ע' קרובות מאוד אחת לשנייה במקלדת. תיקנתי את השגיאה במאמר, תודה שהבאת זאת לתשומת לבי, ופעם הבאה (נקווה שלא תהיה כזו) אשמח אם תפנה אליי עם זה בהודעה פרטית.gorelshv כתב:היי,
כתבה נחמדה אבל שגיאות הכתיב קצת צורמות (לדוג': "ינהלו", במקום "ינעלו")....
היי עמית,
לא התכוונתי לפגוע, אבל כן כדאי לעשות הגהה למאמר לפני שמפרסמים אותו. זו לא פעם ראשונה שבה מתנהל דיון כזה פה בפורום. אין מה לעשות, כאן לא FXP ושגיאות כתיב פוגמות בחווייה, וחבל, המאמר באמת מעניין.
אגב, יש לך עוד טעות: "ההגה ננהל על השולחן "במקום "ההגה ננעל...".
כדאי שתעבור שוב על המאמר.
לא התכוונתי לפגוע, אבל כן כדאי לעשות הגהה למאמר לפני שמפרסמים אותו. זו לא פעם ראשונה שבה מתנהל דיון כזה פה בפורום. אין מה לעשות, כאן לא FXP ושגיאות כתיב פוגמות בחווייה, וחבל, המאמר באמת מעניין.
אגב, יש לך עוד טעות: "ההגה ננהל על השולחן "במקום "ההגה ננעל...".
כדאי שתעבור שוב על המאמר.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בשוק ההגאים זה עוד כסף קטן, חכה שתראה את הדברים הרציניים יותר..
לדוג' הסט הזה של Thrustmaster עם הפדלים הטובים יותר ולא הבסיסיים והעלובים יחסית
https://www.amazon.de/Thrustmaster-4160 ... rustmaster
וזה עוד המוצרים ה"Mainstream", מי שנכנס לקטגוריה הזאת "משקיע" הרבה מאוד כסף, על בסיס איכותי להגה, פלדים לפי בחירתו, ידית הילוכים, כסא עם מתקן לקבע הכל.. כמו בכל שוק, כמו רמקולים ב80 אלף שקל ומקרן ביתי ב50 אלף, יש פה הכל מהכל. הכל תלוי כמה רציני אתה וכמה אתה מוכן להשקיע.
וזה עוד המוצרים ה"Mainstream", מי שנכנס לקטגוריה הזאת "משקיע" הרבה מאוד כסף, על בסיס איכותי להגה, פלדים לפי בחירתו, ידית הילוכים, כסא עם מתקן לקבע הכל.. כמו בכל שוק, כמו רמקולים ב80 אלף שקל ומקרן ביתי ב50 אלף, יש פה הכל מהכל. הכל תלוי כמה רציני אתה וכמה אתה מוכן להשקיע.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
IamEzio כתב:הבעיה עם ההגאים של Thrustmaster זה הפדלים הנוראיים שבאים עם ההגאים ברמת המחיר של הG29/920, ורמת האמינות שלהם, בנקודה מסויימת חשבתי על לקנות את הG920 או הG29 למחשב, והסתכלתי גם על אלו של Thrustmaster, זה Eco system שלם, אתה קונה את ההגה והם מצפים ממך להמשיך להכניס כסף כדי לשפר את החוויה, נכון שאתה יכול כחבילה לקנות את RS300 עם פדלים טובים ועוד, המחיר אבל בהתאם למוצר שמתחיל ברמת המחיר של הG29, בכלל מי שמחפש חוויה טובה בSim Racing צריך להשקיע כסף, והרבה.. ככה שאישית בינתיים דחיתי את הקנייה, בתקווה שיהיה מוצר שיתן יותר VFM בלי להוציא 3000 שקל על הגה.....
·IamEzio כתב:בשוק ההגאים זה עוד כסף קטן, חכה שתראה את הדברים הרציניים יותר..
וזה עוד המוצרים ה"Mainstream", מי שנכנס לקטגוריה הזאת "משקיע" הרבה מאוד כסף, על בסיס איכותי להגה, פלדים לפי בחירתו, ידית הילוכים, כסא עם מתקן לקבע הכל.. כמו בכל שוק, כמו רמקולים ב80 אלף שקל ומקרן ביתי ב50 אלף, יש פה הכל מהכל. הכל תלוי כמה רציני אתה וכמה אתה מוכן להשקיע....
מסכים איתך, לגמרי, הרמת מחיר פה היא שונה, אבל אני חושב שכדי באמת לקבל את התחושה "האמתית" הT300 הוא הבחירה הנכונה, לא שהלוג'יטק לא טוב, הוא פשוט באמת מרגיש כמו צעצוע.
יש לי את הסט שפרסמת בלינק, ואין לי שום דבר רע לומר אליו, אולי חוץ מהחוסר תמיכה בשתי הקונסולות(אני ארחיב על זה למטה), כל הסיפור עלה לי 3,000 כמו שציינת אבל זה ערכה מלאה שכוללת את הפדלים הרציניים שלהם, ההגה אלקנטרה (שהוא פשוט מושלם, ההבדל בקוטר של הגלגל, שעל הנייר נראה זניח באמת בא לידיי ביטוי במציאות), תיבת 8 הילוכים, וWheel stand pro v2 delux
לגבי עניין התאימות לקונסולות, כל החברות מוציאות 2 סוגי הגאים בדור הנוכחי(אחד שתומך בXBOX ONE ובPC והשני שתומך בPS4/3 וPC, הדבר קורה משום פרוטוקולים שונים של שתי הקונסולות, ומשום מה הם בוחרים להמשיך כך במקום להוסיף עוד בקר שיאפשר את המעבר ל2 הקונסולות)
השיקול שלי היה לקנות הגה שתומך בps4 משני סיבות:
1.אני בעל ps4 כמובן, ולא היה בא לי לקנות בנוסף XBOX ONE רק עבור FORZA למרות כל זה שאני חושב שהוא המשחק הטוב ביותר כיום בקטגוריה.
2.מייקרוסופט מתחילה להנחיל את כל הקונספט של מערכת אחת לכל המוצרים שלה, מה שאומר(והוכרז) שהFORZA הבא יגיע בגרסא זהה גם לwindows 10, מה שבעצם ייתן לי ליהנות משני העולמות של אקסקלוסיביים, כמו gran turisimo לPS4 שיצא לקראת סוף השנה וגם ליהנות מאקסקלוסיביים לXBOX שיגיעו למחשב.
מי שמתכנן לקנות הגה בסכום הזה, המלצה שלי תחכו חודשיים ליציאת הFORZA הבאה, במידה וכל התחזיות באמת יאפשרו לשחק על הPC בדיוק כמו בXBOX, אין שום ספק שבחירה בדגם של הPS4 תהייה הנכונה בין אם זה T300 או הG29