כמה שאלות בנוגע לקודי
1. איך אני יכול למצוא את השם המלא של הסרט/סדרה המתנגנים ככה שיהיו לי פרטים לבחירת הכתוביות הנכונות (משהו כזה Game of Thrones S06E07 iNTERNAL 1080p WEB h264-EXCLUSiVE ) עד היום פשוט הייתי עובר אחד אחד על הרשימה עד שאני מוצא משהו מסונכרן
2. הדלקת קודי בהפעלת המחשב (WINDOWS 10) למישהו יש דרך/תוכנה שהוא יכול להמליץ עליה?
תודה לעוזרים
2. הדלקת קודי בהפעלת המחשב (WINDOWS 10) למישהו יש דרך/תוכנה שהוא יכול להמליץ עליה?
תודה לעוזרים
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
1. בחר סרט (לפני הפעלת הסרט). לחץ על i במקלדת. יוצג בפניך שלל פרטים על הסרט, כולל שם הקובץ והנתיב.
2. אין לי windows 10 אז אין לי בעיה כזאת, אבל שמעתי שזה יכול לעזור:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=136798
2. אין לי windows 10 אז אין לי בעיה כזאת, אבל שמעתי שזה יכול לעזור:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=136798
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

מה שכתבתי קודם התייחס לסרטים לוקליים במחשב. אם הכוונה היתה לסרטים אונליין, אז ברוב התוספים אין אפשרות לראות את השם המלא, למעט תוספים המבוססים על טורנט.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

לא. כמו שכתבתי קודם, הדבר אינו אפשרי ברוב ההרחבות, למעט הרחבות מבוססות טורנט (קוואסר, טורנטר וכו')
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

אגב- אתה לא צריך לעשות התאמה ידנית בין הסרט לתרגום. קודי עושה זאת בשבילך, אם הוא יכול. אם קודי יודע מה שם הקובץ, אז ליד כתובית שמתאימה בוודאות הוא כותב SYNC.
אם הוא לא יכול לדעת, אז אין ברירה אלא להפעיל את שיטת ה-"ניסוי וטעיה". הרבה פעמים מצליחים מיד בפעם הראשונה, אבל לפעמים צריך לנסות עוד כמה פעמים, ולעיתים נדירות קורה שאף כתובית לא מתאימה...
אם הוא לא יכול לדעת, אז אין ברירה אלא להפעיל את שיטת ה-"ניסוי וטעיה". הרבה פעמים מצליחים מיד בפעם הראשונה, אבל לפעמים צריך לנסות עוד כמה פעמים, ולעיתים נדירות קורה שאף כתובית לא מתאימה...