כמה זמן יכול לקחת עד שמוצר חוזר להיות זמין במלאי באמאזון?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כמה עולה חליפה ליתום?
כשעץ נופל ביער ואף אחד לא שומע- האם הוא משמיע צליל?
שאלה קשה תלויה במוצר במדינויות אמזון בקריזה של האלגוריתם לחידוש מלאי והזמנות שלה או של הקניין בתחום
בקיצור אין לזה תשובה מוחלטת
כשעץ נופל ביער ואף אחד לא שומע- האם הוא משמיע צליל?
שאלה קשה תלויה במוצר במדינויות אמזון בקריזה של האלגוריתם לחידוש מלאי והזמנות שלה או של הקניין בתחום
בקיצור אין לזה תשובה מוחלטת
Re: תיארתי לעצמי..
·shacharsa כתב:אבל בכל זאת, זה עניין של חודש ? או חצי שנה - שנה ?...
תשלח אמייל למוכר InSinkErator באמזון , ותדע את התשובה.
מדובר במוכר צד ג' שמוכר את הסחורה באמזון והוא מספק את המוצר למחסנים של אמזון.
ולכן ייתכן שהוא גם לא ימשיך להביא מלאי חדש...
כמי שרכש את הטוחןן הנ"ל מאמזון (ולא ממוכר צד ג') בצע את ההזמנה ולאחר מכן עלה מול שרות הלקוחות של אמזון ובקש שיזרזו את המשלוח. סכוי טוב שתוך שבוע זה ישלח אליך. לי זה עבד, חיכיתי זמן מה וראיתי שאין שום שינוי בצפי ואז יצרתי קשר עם שרות הלקוחות שזירז את העניין מיידית. בהצלחה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תבדוק אולי הוא זמין באמזונים אחרים
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
איזה קטע, בדיוק הזמנתי אותו אתמול בערב. תזמין גם ואולי תעלה את צבר ההזמנות של המוצר ואמזון תזרז את הטיפול במלאי.
אגב זה מה שענו לי עכשיו בצאט של אמזון UK
I have further check the availability of the item InSinkErator 76933 Evolution 100 Waste Disposal Unit on when it will be back in stock as I can see here the item will be back in stock early next week as the item has high requested order the supplier might provide the stock anytime soon ans once this item back in stock you will received the delivery date of your parcel.
אגב בארץ הכי זול שמצאתי ב2500 שקל
באמזון UK רק 1500 שקל
אגב זה מה שענו לי עכשיו בצאט של אמזון UK
I have further check the availability of the item InSinkErator 76933 Evolution 100 Waste Disposal Unit on when it will be back in stock as I can see here the item will be back in stock early next week as the item has high requested order the supplier might provide the stock anytime soon ans once this item back in stock you will received the delivery date of your parcel.
אגב בארץ הכי זול שמצאתי ב2500 שקל
באמזון UK רק 1500 שקל
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- sivanhazan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
טוחן אשפה מאמאזון
@zaxxon82
·היי, אני מתעניינת בקניית טוחן אשפה מאמאזון וממש פוחדת ליפול בזה. מה עליי לשים לב? אפשר קישור לקנייה?
·היי, אני מתעניינת בקניית טוחן אשפה מאמאזון וממש פוחדת ליפול בזה. מה עליי לשים לב? אפשר קישור לקנייה?
- sivanhazan
-
- חבר שרק התחיל

הייי... שמי סיוון וראיתי שיש לכם ניסיון בקניית טוחן אשפה מאמאזון. אני מעוניינת לרכוש אחד גם אבל מפחדת ליפול בזה. יש אולי קישור אמין וטוב? ממש אשמח
אני יודעת שעליי לשים לב שזב יהיה מכשיר שעובד ב220 וולט ומגיע עם כל האביזרים הנלווים (חיבורים, כבלים, לחצן פנאומטי).. פיספסתי משהו?
דבר נוסף- איך הזמנתם אותו ארצה? דרך חברת שילוח מסויימת? כי אני יודעת שאמאזון לא שולחים לארץ... וגם יש את כל הקטע עם המיסים והכל.
בקיצור דיי בורה בכל הקטע, ממש אשמח אם תוכלו לפרט לי איך לצלוח את הרכישה הזו
תודה!
אני יודעת שעליי לשים לב שזב יהיה מכשיר שעובד ב220 וולט ומגיע עם כל האביזרים הנלווים (חיבורים, כבלים, לחצן פנאומטי).. פיספסתי משהו?
דבר נוסף- איך הזמנתם אותו ארצה? דרך חברת שילוח מסויימת? כי אני יודעת שאמאזון לא שולחים לארץ... וגם יש את כל הקטע עם המיסים והכל.
בקיצור דיי בורה בכל הקטע, ממש אשמח אם תוכלו לפרט לי איך לצלוח את הרכישה הזו
תודה!
- sivanhazan
-
- חבר שרק התחיל

@shacharsa
אפשר אולי קישור לטוחן שהזמנת? מה ההבדל ממוכר צד ג' או לא?
מחפשת לרכוש טוחן בדחיפות והמחירים בארץ בשמיים... אובדת עצות
אפשר אולי קישור לטוחן שהזמנת? מה ההבדל ממוכר צד ג' או לא?
מחפשת לרכוש טוחן בדחיפות והמחירים בארץ בשמיים... אובדת עצות
- sivanhazan
-
- חבר שרק התחיל

@shacharsa
·תודה! והעובדה שרשום שאין מלאי לא הפריעה? וכל המיסים משולמים או שאצטרך לשלם עוד שיגיע ארצה?
אגב בערכה שמגיעה יש הכל להתקנה או שרכשת אביזרים נוספים?
ודבר נוסף... מזמינים התקנה פה בארץ?
סליחה על החפירה, מנסה להבין....
·תודה! והעובדה שרשום שאין מלאי לא הפריעה? וכל המיסים משולמים או שאצטרך לשלם עוד שיגיע ארצה?
אגב בערכה שמגיעה יש הכל להתקנה או שרכשת אביזרים נוספים?
ודבר נוסף... מזמינים התקנה פה בארץ?
סליחה על החפירה, מנסה להבין....
@sivanhazan
1. מבחינת התשלום, מה שכתוב לך אחרי שאת מכניסה את הכתובת זה כבר אחרי מיסים וכל מה שמסביב
2. מבחינת מלאי, גם אני הזמנתי שלא היה במלאי וחיכיתי שבועיים בערך
3. אני מקווה שיש את כל החלקים
4. אני אדע שאני אקבל את המכשיר
1. מבחינת התשלום, מה שכתוב לך אחרי שאת מכניסה את הכתובת זה כבר אחרי מיסים וכל מה שמסביב
2. מבחינת מלאי, גם אני הזמנתי שלא היה במלאי וחיכיתי שבועיים בערך
3. אני מקווה שיש את כל החלקים
4. אני אדע שאני אקבל את המכשיר
היי סיון, הנה הקישור לדגם EVOLUTION 100 של INSINKERATOR:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... ROKL5A1OLE
צריך להקפיד שהמוכר הוא אמזון ולא מוכר צד ג' ואז המחיר סופי כולל משלוח ומיסים. כרגע כ 289 פאונד מחיר סופי.
הטוחן כולל מפסק פניאומטי פנימי וחיבור לסיפון. הכפתור הפניאומטי מגיע בערכה ב-2 צבעים לבחירה ניקל מבריק או מט. צריך לקדוח חור בשיש או בכיור עצמו אם יש מקום עבור המפסק. אני העדפתי למקם את הכפתור ברווח בין הארונות וחסכתי קידוח בשיש. כמו בדוגמא כאן:
אם יש לך כיור מאבן עבה במיוחד (עובי של מעל 2ס"מ) יתכן שנדרש פלאנג' ארוך יותר ממה שיש בערכה. בכיור נירוסטה אין בעיה. לי יש כיור מחומר קרמי ולא היתה בעיה.
בנוסף, כדי לחבר את הטוחן לסיפון יתכן וידרשו מתאמים שעולים כמה שקלים בכל טמבוריה כדי להמיר יציאת ניקוז 40 מ"מ מהטוחן ל-50 מ"מ שהוא הסטנדרט ברב ההתקנות בישראל.
כמובן שיש צורך בנקודת חשמל מתחת לכיור. צריך להחליף את התקע האנגלי בתקע ישראלי.
תוכלי להזמין מתקין בכ-300 שקלים לפי מה שבדקתי ולחסוך את ההתעסקות.
בהצלחה
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... ROKL5A1OLE
צריך להקפיד שהמוכר הוא אמזון ולא מוכר צד ג' ואז המחיר סופי כולל משלוח ומיסים. כרגע כ 289 פאונד מחיר סופי.
הטוחן כולל מפסק פניאומטי פנימי וחיבור לסיפון. הכפתור הפניאומטי מגיע בערכה ב-2 צבעים לבחירה ניקל מבריק או מט. צריך לקדוח חור בשיש או בכיור עצמו אם יש מקום עבור המפסק. אני העדפתי למקם את הכפתור ברווח בין הארונות וחסכתי קידוח בשיש. כמו בדוגמא כאן:
אם יש לך כיור מאבן עבה במיוחד (עובי של מעל 2ס"מ) יתכן שנדרש פלאנג' ארוך יותר ממה שיש בערכה. בכיור נירוסטה אין בעיה. לי יש כיור מחומר קרמי ולא היתה בעיה.
בנוסף, כדי לחבר את הטוחן לסיפון יתכן וידרשו מתאמים שעולים כמה שקלים בכל טמבוריה כדי להמיר יציאת ניקוז 40 מ"מ מהטוחן ל-50 מ"מ שהוא הסטנדרט ברב ההתקנות בישראל.
כמובן שיש צורך בנקודת חשמל מתחת לכיור. צריך להחליף את התקע האנגלי בתקע ישראלי.
תוכלי להזמין מתקין בכ-300 שקלים לפי מה שבדקתי ולחסוך את ההתעסקות.
בהצלחה