בעייה בתוסף MakoTV
אני משתמש בתוסף MakoTV Web וכל כמה דקות יש מעבר קדימה (למשל אני רואה מישהו מדבר ופתאום זה קופץ קדימה ואני לא יודע מה הוא אמר) כשאני רואה את אותו פרק באתר מאקו זה לא קורה.
עוד מישהו מכיר את הבעייה? יש פתרון?
תודה
עוד מישהו מכיר את הבעייה? יש פתרון?
תודה
·הקודי עובד על i7 4790 16GB ram וכרטיס מסך GTX 1070, למה לקנות משהו אחר? זה לא קורה באף תוסף אחר זה קשור לתוסף מאקו עצמו.rony1234 כתב:תיקנה RAPI3 ולא תתאכזב , מקו יעבוד ללא קפיצות .מניסיון....
אל תציע לאנשים סתם לקנות חומרה בלי לבדוק את מקור הבעייה.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·itzikg כתב:@avigdork...
אני מניח שאתה לא יודע אז צריך לשלוח לו הודעה שיפנה לשרשור מכוון שהזכרת השם בהודעה לא שולחת לו התראה על כך כמו במערכות פורומים אחרות.
ממה שקראתי בכל השרשורים הנוגעים בדבר זה קורה בחלק מהמכשירים שמריצים וינדוס 8 ווינדוס 10. זה קורה בהרחבות מאקו, רשת, ערוץ 1.
המשותף בין ההרחבות שיש להם את אותו מקור שידור.
אף אחד לא מצא פתרון.
מישהו יכול לבדוק אם זה קורה גם בקודי 17?
המשותף בין ההרחבות שיש להם את אותו מקור שידור.
אף אחד לא מצא פתרון.
מישהו יכול לבדוק אם זה קורה גם בקודי 17?
היי לכולם,
אני מגיב לדיון הישן כי נראה לי שסוף סוף יש פתרון:
אצלי הייתה בדיוק אותה בעיה ואפילו אחרי תקופה היא גם השפיעה על תוספי ה torrent.
כלומר כאשר הטורנט בהורדה הצפיה מקרטעת גם אם כבר ירד 90 אחוז מהטורנט ואני מנסה לראות את הדקה הראשונה (כאשר הסרט מסיים לרדת הכל עובד תקין) - זה היה נכון גם ל quasar וגם ל torrenter
אותם בעיות היו לי עם תוספי מאקו ורשת וכו....
גם לי יש win10 והיום נתקלתי באשכול הזה בפורום רשתות IT ומחשוב:
http://www.hometheater.co.il/vt261963.html
נכון לעכשיו פתר לי את הבעיה אני רואה כבר כמה וכמה דברים דרך תוספים שקרטעו לי מאז השדרוג ל win10 ללא בעיות
שווה לנסות
אני מגיב לדיון הישן כי נראה לי שסוף סוף יש פתרון:
אצלי הייתה בדיוק אותה בעיה ואפילו אחרי תקופה היא גם השפיעה על תוספי ה torrent.
כלומר כאשר הטורנט בהורדה הצפיה מקרטעת גם אם כבר ירד 90 אחוז מהטורנט ואני מנסה לראות את הדקה הראשונה (כאשר הסרט מסיים לרדת הכל עובד תקין) - זה היה נכון גם ל quasar וגם ל torrenter
אותם בעיות היו לי עם תוספי מאקו ורשת וכו....
גם לי יש win10 והיום נתקלתי באשכול הזה בפורום רשתות IT ומחשוב:
http://www.hometheater.co.il/vt261963.html
נכון לעכשיו פתר לי את הבעיה אני רואה כבר כמה וכמה דברים דרך תוספים שקרטעו לי מאז השדרוג ל win10 ללא בעיות
שווה לנסות