החלפת סנטר בסט רמקולים
שלום יש לי סט רמקולים 5.1 של boston 130x ומגבר denon 2200w
הסנטר נדפק לי יש עיוותים בקול בדיבורים
אני מעוניין להחליף את הסנטר אבל הבנתי שעדיף שהסנטר יהיה תואם לקידמיים והחדשות הרעות שאין לי איך להשיג את אותו סנטר
יש למישהו הצעות?
תודה
הסנטר נדפק לי יש עיוותים בקול בדיבורים
אני מעוניין להחליף את הסנטר אבל הבנתי שעדיף שהסנטר יהיה תואם לקידמיים והחדשות הרעות שאין לי איך להשיג את אותו סנטר
יש למישהו הצעות?
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הסנטר ממש לא חייב להיות כמו הקדמיים מכוון שבסראונד הוא פועל עצמאית לחלוטין כמו כל שאר הרמקולים.
תבחר רמקול טוב של חברה איכותית לקבלת הפרדה גבוהה יותר ואיכות הקול במיוחד כאשר מדובר בסנטר, אתה רוצה לשמוע את השחקנים באופן ברור נכון? אם כן תרכוש סנטרים טובים כמו B&W, DALI, PARADIGM וכמובן שיש גם רמות יותר יוקרתיות
תבחר רמקול טוב של חברה איכותית לקבלת הפרדה גבוהה יותר ואיכות הקול במיוחד כאשר מדובר בסנטר, אתה רוצה לשמוע את השחקנים באופן ברור נכון? אם כן תרכוש סנטרים טובים כמו B&W, DALI, PARADIGM וכמובן שיש גם רמות יותר יוקרתיות
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
הסנטר לא פועל עצמאית, ובטח לא ״לחלוטין״.
הסנטר פועל בשילוב עם הרמקולים הקדמיים, וכשאתה משלב קדמיים עם סנטר שונה משמעותית, זה די מציק לשמוע קול שעובר מצד לצד, משנה את גוון הקול בסנטר, ומשנה שוב במעבר לקדמי השני.
מה לעשות, רמקולים שונים נשמעים שונה, ולפעמים שונה מאוד אחד מהשני.
הסנטר פועל בשילוב עם הרמקולים הקדמיים, וכשאתה משלב קדמיים עם סנטר שונה משמעותית, זה די מציק לשמוע קול שעובר מצד לצד, משנה את גוון הקול בסנטר, ומשנה שוב במעבר לקדמי השני.
מה לעשות, רמקולים שונים נשמעים שונה, ולפעמים שונה מאוד אחד מהשני.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מחפש יד2 יש לך כאן סנטר מצויין למחיר (תראה שהוא כבר מזמן עומד למכירה אז זה יכול לשחק לטובתך בכך שתוכל להוריד במחיר)asafohana כתב:@JEXY
·אוקיי אז יש לך המלצה לסנטר עד 1000
או שעדיף לי להחליף את כל המערכת למשהו כמו tannoy?...
http://www.hometheater.co.il/vt239766.html
לא חייבים להחליף את כל הסט (אלא אם אתה רוצה)
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
תפנה ליבואן, ט.ר אלקטרוניקה בידורית
ייתכן וניתן לתקן את הרמקול שלך, או לקנות תחליף מאותה חברה.
ייתכן וניתן לתקן את הרמקול שלך, או לקנות תחליף מאותה חברה.