יחס מזעזע באמיגו תל-אביב
לאחרונה עברתי לגור במרכז תל אביב, ואמיגו שעל אבן גבירול יושבים ממש קרוב אלי הביתה. כבר בפעם הראשונה שהייתי שם (לפני שלושה שבועות) "זכיתי" ליחס מפוקפק: מוכר קצר סבלנות עם תודעת שירות נמוכה. אמרתי לעצמי שבטח סתם עבר עליו יום רע ושכחתי מזה.
חזרתי אתמול (שישי) ושם הדברים כבר באמת נהיו מכוערים: התעניינתי בהבדל בין כמה אפשרויות (טוסקנה מול מוקה ג'אווה, למתעניינים) ומיד הרגשתי את העוינות. "קח מה שבא לך". גם קונים אחרים שהיו בחנות זכו ליחס תוקפני ודוחה. כששאלתי את המוכר אם הכל בסדר, הוא התחיל פשוט לצעוק עלי "אני נראה לך עצבני?! מה הבעיה שלך?!". הרגשתי קצת כמו בפרק של סיינפלד על ה-Soup Nazi.
באמת שמעולם לא זכיתי ליחס כזה דוחה בשום חנות, ובטח ובטח שלא ציפיתי לזה בחנות שמוכרת מוצר פרימיום כמו קפה. אחרי פעמיים כאלה כשאחת יותר גרועה מהשניה הבנתי שלשם אני כבר לא אחזור.
בעניין אחר - אם יש לכם המלצות על מקומות שמוכרים קפה קלוי טרי באזור מרכז תל-אביב, אשמח לשמוע.
חזרתי אתמול (שישי) ושם הדברים כבר באמת נהיו מכוערים: התעניינתי בהבדל בין כמה אפשרויות (טוסקנה מול מוקה ג'אווה, למתעניינים) ומיד הרגשתי את העוינות. "קח מה שבא לך". גם קונים אחרים שהיו בחנות זכו ליחס תוקפני ודוחה. כששאלתי את המוכר אם הכל בסדר, הוא התחיל פשוט לצעוק עלי "אני נראה לך עצבני?! מה הבעיה שלך?!". הרגשתי קצת כמו בפרק של סיינפלד על ה-Soup Nazi.
באמת שמעולם לא זכיתי ליחס כזה דוחה בשום חנות, ובטח ובטח שלא ציפיתי לזה בחנות שמוכרת מוצר פרימיום כמו קפה. אחרי פעמיים כאלה כשאחת יותר גרועה מהשניה הבנתי שלשם אני כבר לא אחזור.
בעניין אחר - אם יש לכם המלצות על מקומות שמוכרים קפה קלוי טרי באזור מרכז תל-אביב, אשמח לשמוע.
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
נאלץ להסכים עם הנאמר. לפני כשנה ניגשתי לשם עם שובר שהזמנתי באינטרנט ו"זכיתי" לתגובות דומות כאשר הסתכלתי על תאריכי הקלייה של הקפה וחיפשתי משהו קצת יותר טרי..לא ברור מה הבחור הזה, שהקשר בינו לבין עבודה עם אנשים מקרי בהחלט, עושה שם.
חבל לשמוע, נראה שמדובר במוכרן לא ממש מוצלח, מקווה שמישהו יפנה את תשומת ליבו של שאול (שעומד בראש אמיגו) לכך.
המוכרן הזה לא מייצג את כל הרשת, אני בטוח שבאמיגו פתח תקווה היית זוכה ליחס לגמרי שונה.
לעניין הקפה הקלוי, לא חייבים להסתפק בחנות או בקולה שנמצאים במקום מגוריך! היום אפשר להזמין ברשת או בטלפון ולקבל הבייתה או דרך הדואר, או בשיטה אחרת במשלוח לביתך או למקום בקרבתך (דואר).
רבים בפורום ימליצו לך על הקפה של נגרו וגם אני מצטרף להמלצה עליו:
negro.co.il
תוכל גם דרך האתר שלו למצוא את מספר הטלפון ולשוחח איתו, יסייע לך לקבל החלטה מה להזמין וכו'
גילוי נאות: אין לי קשר מסחרי/אישי עם אמיגו (שאול או סניף פ"ת) או עם גלעד שמחי (נגרו). פשוט זכיתי ליחס טוב מהם ואני מעריך את המקצועיות והרצון שלהם לתת שירות טוב!
בהצלחה
המוכרן הזה לא מייצג את כל הרשת, אני בטוח שבאמיגו פתח תקווה היית זוכה ליחס לגמרי שונה.
לעניין הקפה הקלוי, לא חייבים להסתפק בחנות או בקולה שנמצאים במקום מגוריך! היום אפשר להזמין ברשת או בטלפון ולקבל הבייתה או דרך הדואר, או בשיטה אחרת במשלוח לביתך או למקום בקרבתך (דואר).
רבים בפורום ימליצו לך על הקפה של נגרו וגם אני מצטרף להמלצה עליו:
negro.co.il
תוכל גם דרך האתר שלו למצוא את מספר הטלפון ולשוחח איתו, יסייע לך לקבל החלטה מה להזמין וכו'
גילוי נאות: אין לי קשר מסחרי/אישי עם אמיגו (שאול או סניף פ"ת) או עם גלעד שמחי (נגרו). פשוט זכיתי ליחס טוב מהם ואני מעריך את המקצועיות והרצון שלהם לתת שירות טוב!
בהצלחה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע אם מדובר באותו הבחור, אך לפני 8 חודשים הזדמנתי לסניף אבן גבירול
ונתקלתי באותו הדבר ממש - חוסר סבלנות, היעדר שירותיות, הרמת גבה כששאלתי על קפה טרי
יותר מזה שהיה על המדף ואולי התנשאות קלה בעודו מפשפש בקרטונים שחסמו את כל הכניסה לחנות
באומרו "אני בתחום כבר 10 שנים ואם אני אומר שקליה מלפני 3 שבועות זה בסדר - אז זה בסדר ! אבל קח !",
אמר והשליך לכיווני שקית עם תאריך קליה מאתמול או שלשום שמצא בקרטון.
גם אני הנחתי שמדובר רק ביום רע, אבל אם אכן מדובר באותו בחור...
ונתקלתי באותו הדבר ממש - חוסר סבלנות, היעדר שירותיות, הרמת גבה כששאלתי על קפה טרי
יותר מזה שהיה על המדף ואולי התנשאות קלה בעודו מפשפש בקרטונים שחסמו את כל הכניסה לחנות
באומרו "אני בתחום כבר 10 שנים ואם אני אומר שקליה מלפני 3 שבועות זה בסדר - אז זה בסדר ! אבל קח !",
אמר והשליך לכיווני שקית עם תאריך קליה מאתמול או שלשום שמצא בקרטון.
גם אני הנחתי שמדובר רק ביום רע, אבל אם אכן מדובר באותו בחור...
שמי מאור ואני מנהל החנות של אמיגו באבן גבירול,
קראתי את הבקורת ואני מבקש להתנצל בפני מי שנפגע ממני.זו לא דרכי ואיננו מתנהגים כך באמיגו.
אשמח אם תיצור איתי קשר לחנות ב-03-6911707 ואתנצל בפניך באופן אישי.
Nadavsc אתה מוזמן להגיע שוב לחנות ולהנות מאספרסו טוב.
אני מקווה שאוכל לשרת אותך לשביעות רצונך.
בתודה,מאור.
קראתי את הבקורת ואני מבקש להתנצל בפני מי שנפגע ממני.זו לא דרכי ואיננו מתנהגים כך באמיגו.
אשמח אם תיצור איתי קשר לחנות ב-03-6911707 ואתנצל בפניך באופן אישי.
Nadavsc אתה מוזמן להגיע שוב לחנות ולהנות מאספרסו טוב.
אני מקווה שאוכל לשרת אותך לשביעות רצונך.
בתודה,מאור.