מילוי וייצוב רמקולים מדפיים על סטנדים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
tomer_h פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #1 

שלום,
יש לי רמקולים מדפיים שיושבים על סטנדים יחסית יציבים (של acatama) אבל בבית מסתובב פעוט שהחל לזחול ואני מחפש דרך לייצב אותם למקסימום בטיחות. (מצורפת תמונה) יש לי 2 בעיות:
1. ייצוב הסטנד - יש אפשרות למלא אותם בחול, איזה סוגי מילויים יש ומה הכי פשוט לרכוש/למצוא ולמלא?
2. ייצוב הרמקול - כיום הרמקול רק יושב על הסטנד, כלומר כל נגיעה ברמקול עצמו יכולה להפיל אותו. באיזו דרך יצירתית אפשר להצמיד אותו לסטנד, כך שזה לא יפגע ברמקול (כמו סקוצ'ים שאחר כך מקלפים את הציפוי...)

תודה לעונים!

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #2 

אפשר להדק את הרמקולים לסטנד עם רצועות. במקרה הזה תספיק אחת עם אבזם לכל רמקול אבל אפשר גם רצועות עם ראצ'ט להידוק. את הסטנדים אפשר למלא גם בבטון לא רק בחול. איזה חול הכי טוב? זה של סרג'יו קוסטנצה מהדיונה - בגלל שהוא חול 'מדויק'. מעולם לא בדקתי אבל אני די בטוח שאם תבקש אצל ה'עוסקים' חול לסטנדים של רמקולים - יימצא מי שימכור לך גם את זה, וזה לא יהיה זול.

אם אתה שואל אותי - לסטנדים בגובה הזה גם מילוי פלדה לא יעזור. יש פתרונות Anti-Tip לטלוויזיות שטוחות כמו כאן. אפשר לנסות לאמץ את הרעיון גם לסטנדים - אבל זה חסר סיכוי.

אני מציין 'לנסות' משום שנגד תינוקות ועוללים שהתחילו ללכת אין פתרונות מושלמים. לא משקולת ולא ברגים יקבעו את המנוף המסיבי הזה לרצפה. הדרך הכי בטוחה היא לוותר על הסטנדים הכבדים, שהם אסון שמחכה להתרחש, ולקבע את הרמקולים על תושבות קיר בגובה שילד בכיתה א' יתקשה להגיע אליו. אם בכל זאת הצליח להגיע - הוא החוליה החלשה ומדובר בברירה טבעית. כשמדובר בתינוקות - יש דברים חשובים יותר מהצבת רמקולים אידאלית ואין מנוס מפשרות.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #3 

גם אני הייתי במצב כמו שלך בסופו של דבר עשיתי כמו ש tnsilver הציע לך, קניתי 2 זרועות לרמקולים.
התפשרתי על הרבה דברים בשביל הילדים, עם כל האהבה שלי למוזיקה ואודיו הילדים במקום הראשון.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #4 

אני השתמשתי בזה

http://m.ebay.com/itm/Custom-Design-Ine ... HING_ENDED
יש לנו את אותם רמקולים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

tomer_h פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

@tnsilver

תודה על העצות. לגבי הרצועות נראה לי שזאת הדרך הנכונה, אחפש בהום סנטר ודומיהם.
לגבי פתרונות ה-Anti-Tip, אם אני כבר קודח בקיר, עדיף לי כבר לתלות את הרמקולים על הקיר (יש להם אפשרות כזאת מאחור) או לשים מדפים כמו שאמרת..

@yuria
קנית באיביי? זה לא יקר בגלל כובד המשלוח? איך המעמדים עם המילוי, יציבים מספיק?

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #6 

@yuria
קנית באיביי? זה לא יקר בגלל כובד המשלוח? איך המעמדים עם המילוי, יציבים מספיק?

הזמנתי דרך האיביי ויצא לי יקר יחסית בגלל מיסוי בארץ.
יחסית יציבים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”