רסיבר מארנץ אמזון 220V 230V
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אין הבדל.
בעיקרון מכשירי חשמל עובדים בטווח של פלוס מינוס 10 אחוז מהערך המוצהר.
כלומר מכשיר שרשום עליו 230v עובד טוב בין 208v ל- 253v.
בעיקרון מכשירי חשמל עובדים בטווח של פלוס מינוס 10 אחוז מהערך המוצהר.
כלומר מכשיר שרשום עליו 230v עובד טוב בין 208v ל- 253v.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@isroz
Mp3lll צודק בהחלט.
איזה דגם אתה מתכוון לרכוש?
אני שואל מהסיבה הפשוט, לפני כחצי שנה בערך פלוס מינוס יצאו דגמים חדשים, ובחודש האחרון יצאו שוב פעם דגמים חדשים, שים לב אותו דגמים שיצאו לפני כחצי שנה חדשו אותם שוב והם מגבילים לדגמים החדשים, למשל, מרנץ לפני חצי שנה היה דגם בשם 5009 ואז התחלף ל5010 ועכשיו כבר יצא 5011... כנ"ל סדרה 6 ו7...
אין לי מושג אם החדשים יצאו למכירה באתרים בחו'ל, לפי סקירות פה באתר נאמר שהמחירים של החדשים יהיו זהים לדגמים שיצאו לפני כחצי שנה (אולי קצת יותר), אז תשים לב מה אתה קונה, תשתדל לרכוש דגמים חדשים אפילו שהמפרטים שלהם דומים מאוד...
Mp3lll צודק בהחלט.
איזה דגם אתה מתכוון לרכוש?
אני שואל מהסיבה הפשוט, לפני כחצי שנה בערך פלוס מינוס יצאו דגמים חדשים, ובחודש האחרון יצאו שוב פעם דגמים חדשים, שים לב אותו דגמים שיצאו לפני כחצי שנה חדשו אותם שוב והם מגבילים לדגמים החדשים, למשל, מרנץ לפני חצי שנה היה דגם בשם 5009 ואז התחלף ל5010 ועכשיו כבר יצא 5011... כנ"ל סדרה 6 ו7...
אין לי מושג אם החדשים יצאו למכירה באתרים בחו'ל, לפי סקירות פה באתר נאמר שהמחירים של החדשים יהיו זהים לדגמים שיצאו לפני כחצי שנה (אולי קצת יותר), אז תשים לב מה אתה קונה, תשתדל לרכוש דגמים חדשים אפילו שהמפרטים שלהם דומים מאוד...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·יגיע תקול?isroz כתב:יש לי עוד כמה שאלות אחרונות, אני רוצה להזמין מאמאזון גרמניה האם יהיה לי ביטוח על השילוח, והאם הרסיבר יבוא תקול מה עושים אז למי פונים לאמאזון או למרנץ.
תודה....
פונים לאמזון מקבלים מייל התנצלות ורסיבר חדש בדרך אליך, על חשבונם.
כל שתתבקש הוא לשלוח את התקול חזרה, על חשבונם כמובן.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק הערה - הכוונה היא שאתה תשלם, והם יחזירו את הכסף. באופן כמעט מיידי.
אמזון גרמניה זה גם אחריות מלאה לשנתיים.
תענוג.
אמזון גרמניה זה גם אחריות מלאה לשנתיים.
תענוג.