העברת שידור לחדר אחר
שלום
רציתי לדעת אם למישהו יש פיתרון למצב הבא:
בסלון יש לי מחשב + עכבר אלחוטי שדרכו אני רואה סדרות וגולש באינטרנט
בחדר שינה יש לי רק מסך LCD
אני יכול להעביר כבל אחד מהסלון לחדר שינה (דרך התעלה הפנימית בקיר שעובר כבל כבלים בתוכה)
אני מחפש פיתרון שיעביר לי את השידור של הטלויזיה בסלון גם לחדר שינה אבל גם יאפשר לי להפעיל עכבר מחדר השינה (מבלי לחבר מחשב נוסף)
חשבתי על כמה פיתרונות כמו: להעביר כבל SVIDEO אבל אז יש לי בעיה עם העכבר
פתרון נוסף הוא להעביר כבל USB (שלא בטוח שיהיה אפשרי בגלל הקצוות) לשים USB HUB בקצה של הLCD ולחבר עכבר נוסף וכרטיס מסך חיצוני עם כרטיס קול חיצוני - אבל הפיתרון מסורבל מידי ויקר מידי
רעיון נוסף - להעביר כבל SVIDEO + RF REPEATER כדי להעביר את תדר העכבר לחדר שינה 49MHZ (מישהו יודע אם דבר כזה קיים)
יש למישהו רעיון מוצלח יותר?
תודה
רציתי לדעת אם למישהו יש פיתרון למצב הבא:
בסלון יש לי מחשב + עכבר אלחוטי שדרכו אני רואה סדרות וגולש באינטרנט
בחדר שינה יש לי רק מסך LCD
אני יכול להעביר כבל אחד מהסלון לחדר שינה (דרך התעלה הפנימית בקיר שעובר כבל כבלים בתוכה)
אני מחפש פיתרון שיעביר לי את השידור של הטלויזיה בסלון גם לחדר שינה אבל גם יאפשר לי להפעיל עכבר מחדר השינה (מבלי לחבר מחשב נוסף)
חשבתי על כמה פיתרונות כמו: להעביר כבל SVIDEO אבל אז יש לי בעיה עם העכבר
פתרון נוסף הוא להעביר כבל USB (שלא בטוח שיהיה אפשרי בגלל הקצוות) לשים USB HUB בקצה של הLCD ולחבר עכבר נוסף וכרטיס מסך חיצוני עם כרטיס קול חיצוני - אבל הפיתרון מסורבל מידי ויקר מידי
רעיון נוסף - להעביר כבל SVIDEO + RF REPEATER כדי להעביר את תדר העכבר לחדר שינה 49MHZ (מישהו יודע אם דבר כזה קיים)
יש למישהו רעיון מוצלח יותר?
תודה
משדר אלחוטי
גם אני התלבטתי בנושא לפני כשבוע ובסוף החלטתי לרכוש משדר/מקלט אלחוטי.
המוצר שרכשתי נקרא TR-2470 ועלה לי 320 ש"ח דרך האתר משרדייה.
הוא מעביר אותות וידאו/קול ושלט (באמצעות IR Blaster) כך שזה עונה על כל הצרכים שהצגת.
המוצר שרכשתי נקרא TR-2470 ועלה לי 320 ש"ח דרך האתר משרדייה.
הוא מעביר אותות וידאו/קול ושלט (באמצעות IR Blaster) כך שזה עונה על כל הצרכים שהצגת.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
קצת יקר אבל שלט לוג'יטק הארמוני 890 עובד ב IR בטווח קצר וב-RF לחדרים אחרים. מחייב מקלט RF בחדר המרוחק. כמו שאמרתי קצת יקר...
אפשרות אחרת גם לא זולה SAGETV EXTENDER.
מחייב התקנת התוכנה כשרת על המחשב והאקסטנדר מחובר בחדר חוטי/אלחוטי ומגיע עם שלט.
אפשרות אחרת גם לא זולה SAGETV EXTENDER.
מחייב התקנת התוכנה כשרת על המחשב והאקסטנדר מחובר בחדר חוטי/אלחוטי ומגיע עם שלט.
Enjoy the Silence
המשך שאלה
תודה על התגובות
אני כנראה ילך לכיוון האלחוטי
1. הסיבה שאני לא רוצה את כל נגני הMP4 היא מכיוון שעד כמה שאני יודע יש להם בעיה עם כתוביות בעברית וכמו כן מה עושים עם יוצא קודד חדש שהקופסא הנ"ל לא יודעת להריץ
2. מה לגבי רעש - האם יש דגם ללא מאוורר?
3. מה לגבי גלישה לאינטרנט
אז האם יש מכשיר שעונה על הדרישות הללו?
אני כנראה ילך לכיוון האלחוטי
1. הסיבה שאני לא רוצה את כל נגני הMP4 היא מכיוון שעד כמה שאני יודע יש להם בעיה עם כתוביות בעברית וכמו כן מה עושים עם יוצא קודד חדש שהקופסא הנ"ל לא יודעת להריץ
2. מה לגבי רעש - האם יש דגם ללא מאוורר?
3. מה לגבי גלישה לאינטרנט
אז האם יש מכשיר שעונה על הדרישות הללו?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לדעתי יש לך 2 אופציות טובות ואחת לא ממש (מנסיון)
הפחות טובה:
מחשב ישן של חברים פנטיום 3 או 4 עם XP עליו ודרך רשת לראות סרטים...
טובות יותר:
1. הוזכרה פה כבר והיא SAGE EXTNDR.
2. MediaMVP של האפאג (http://www.hauppauge.co.uk/pages/produc ... s_mvp.html
לגבי משדרים יש לי פה 3 דגמים (כל הזמן בודק וקונה) ולא מרוצה מכלום, מפני שהם תלויי המון פרמטרים (שילדים לא ירוצו, שלא יהיה אגרטל מתכת באמצע
ועוד המון וגם אז האיכות לא טובה לדעתי...).
לשיקולך ואנא עדכן מה בחרת ולמה.
יום טוב
הפחות טובה:
מחשב ישן של חברים פנטיום 3 או 4 עם XP עליו ודרך רשת לראות סרטים...
טובות יותר:
1. הוזכרה פה כבר והיא SAGE EXTNDR.
2. MediaMVP של האפאג (http://www.hauppauge.co.uk/pages/produc ... s_mvp.html
לגבי משדרים יש לי פה 3 דגמים (כל הזמן בודק וקונה) ולא מרוצה מכלום, מפני שהם תלויי המון פרמטרים (שילדים לא ירוצו, שלא יהיה אגרטל מתכת באמצע
לשיקולך ואנא עדכן מה בחרת ולמה.
יום טוב
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
כנראה החלטתי
מכיוון שגם אני לא מש מרוצה מכל המשדרים - היה לי כזה
ומכיוון שאני יהיה בחודש הבא בארה"ב
אני כנראה ילך על הפיתרון הבא (עדיין בודק מחירים)
מחשב Aopen MiniPc
http://www.cappuccinopc.com/pandora.asp
אפשר לחבר אותו אפילו מאחורי מסך ה-LCD
http://www.cappuccinopc.com/solutions/w ... pandora945
אני יקנה כנראה את הדגם הפשוט יותר
הערות / הארות?
יש למישהו המלצה לעכבר + מקדלת bluetooth
דרך אגב במחשב השני שלי shuttle קניתי עכבר ומקדלת GYRO ולדעתי זה הדסר הטוב ביותר שקניתי עם היום
ומכיוון שאני יהיה בחודש הבא בארה"ב
אני כנראה ילך על הפיתרון הבא (עדיין בודק מחירים)
מחשב Aopen MiniPc
http://www.cappuccinopc.com/pandora.asp
אפשר לחבר אותו אפילו מאחורי מסך ה-LCD
http://www.cappuccinopc.com/solutions/w ... pandora945
אני יקנה כנראה את הדגם הפשוט יותר
הערות / הארות?
יש למישהו המלצה לעכבר + מקדלת bluetooth
דרך אגב במחשב השני שלי shuttle קניתי עכבר ומקדלת GYRO ולדעתי זה הדסר הטוב ביותר שקניתי עם היום
לגבי ה-TR-2470
לפני מספר ימים סיפרתי כאן שקניתי בדיוק לאותו הצורך משדר אלחוטי TR-2470, אז אני יכול לומר שהניסוי נגמר בכישלון חרוץ והחזרתי את המוצר אחר כבוד.
אמנם המכשיר העביר את הוידאו בצורה סבירה (ובשביל טלוויזיה פשוטה בחדר השינה זה בהחלט מספיק) וגם ה-IR Blaster שלו עשה את העבודה בצורה טובה ואפשר להשתמש בשלט של ה-Media Center בחדר שינה, אולם הבעיה היתה הפרעות רבות בשידור.
אחת לדקה לערך, היו לי קפיצות בשידור למשך כ-2 שניות, ברור זה מסתכל ולא ניתן לראות ככה סרט.
כדאי לציין שאין לי טלפון אלחוטי שפועל ב-2.4Ghz והיה יכול להפריע, ולצורך הבדיקה גם כיביתי את הרשת האלחוטית, כך שאני בטוח שלא היה משהו שיפריע ובכל זאת היו את ההפרעות הללו.
בסוף, בתור פיתרון, קניתי כבל עם 3 חיבורי RCA באורך 10 מטר וכבל USB במחיר דומה ופתרתי את הבעיה. לא הכי אלגנטי, אבל בסה"כ 100 ש"ח עבור 2 הכבלים ובהחלט בהחלט עובד.
אמנם המכשיר העביר את הוידאו בצורה סבירה (ובשביל טלוויזיה פשוטה בחדר השינה זה בהחלט מספיק) וגם ה-IR Blaster שלו עשה את העבודה בצורה טובה ואפשר להשתמש בשלט של ה-Media Center בחדר שינה, אולם הבעיה היתה הפרעות רבות בשידור.
אחת לדקה לערך, היו לי קפיצות בשידור למשך כ-2 שניות, ברור זה מסתכל ולא ניתן לראות ככה סרט.
כדאי לציין שאין לי טלפון אלחוטי שפועל ב-2.4Ghz והיה יכול להפריע, ולצורך הבדיקה גם כיביתי את הרשת האלחוטית, כך שאני בטוח שלא היה משהו שיפריע ובכל זאת היו את ההפרעות הללו.
בסוף, בתור פיתרון, קניתי כבל עם 3 חיבורי RCA באורך 10 מטר וכבל USB במחיר דומה ופתרתי את הבעיה. לא הכי אלגנטי, אבל בסה"כ 100 ש"ח עבור 2 הכבלים ובהחלט בהחלט עובד.