STRANGER THINGS סידרה חדשה.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
STRANGER THINGS סידרה חדשה.
סידרת [MINI] 8 פרקים דרמה/מסתורין/אימה אשר מתרחשת בעיר קטנה ומוזרה
ובמרכזה מקרה העלמותו של ילד צעיר וחבריו שמחליטים לחפש אחריו ובזמן החיפושים
מוצאים ילדה אחרת שנעלמה. הסידרה היא של NETFLIX .
http://www.imdb.com/title/tt4574334/
ובמרכזה מקרה העלמותו של ילד צעיר וחבריו שמחליטים לחפש אחריו ובזמן החיפושים
מוצאים ילדה אחרת שנעלמה. הסידרה היא של NETFLIX .
http://www.imdb.com/title/tt4574334/
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Stranger Things
סדרה חדשה בהפקת נטפליקס.
כאשר ילד קטן בעירה שקטה נעלם לפתע, אימו (וינונה ריידר), השריף המקומי(דיויד הרבור) וחבריו הטובים, חייבים להתמודד עם כוחות אפלים בכדי להחזירו.
במרכז הסידרה אנחנו מוצאים שלל דמויות אשר נאלצות להתמודד עם מגוון כוחות ואמת לא פשוטה, לאחר היעלמותו של הילד.
קחו את כל סיפור המעטפת הזה, התפאורה והעלילה מתרחשים בשנות ה 80, עם קפיצה מדהימה לעבר מבחינת צילום, פסקול, ואווירה מחשמלת.
המלצה שלי, לצפות ומהר, אין ספק כי הכותבים והבמאים לקחו אלמנטים משלל סרטי שנות ה 80, כגון E.T: מפגשים מהסוג השלישי, תיבלו אותם עם אלמנטים של תיקים באפילה וכל זה תחת מחווה גדולה לסטפן קינג.
כל שמונת הפרקים כבר עלו לאוויר, אתם מוזמנים לצפות ולהסחף לחוויה שכל מי שגדל\ נהנה בשנות ה 80, ידע להעריך ולהוקיר, ולא רק.
כאשר ילד קטן בעירה שקטה נעלם לפתע, אימו (וינונה ריידר), השריף המקומי(דיויד הרבור) וחבריו הטובים, חייבים להתמודד עם כוחות אפלים בכדי להחזירו.
במרכז הסידרה אנחנו מוצאים שלל דמויות אשר נאלצות להתמודד עם מגוון כוחות ואמת לא פשוטה, לאחר היעלמותו של הילד.
קחו את כל סיפור המעטפת הזה, התפאורה והעלילה מתרחשים בשנות ה 80, עם קפיצה מדהימה לעבר מבחינת צילום, פסקול, ואווירה מחשמלת.
המלצה שלי, לצפות ומהר, אין ספק כי הכותבים והבמאים לקחו אלמנטים משלל סרטי שנות ה 80, כגון E.T: מפגשים מהסוג השלישי, תיבלו אותם עם אלמנטים של תיקים באפילה וכל זה תחת מחווה גדולה לסטפן קינג.
כל שמונת הפרקים כבר עלו לאוויר, אתם מוזמנים לצפות ולהסחף לחוויה שכל מי שגדל\ נהנה בשנות ה 80, ידע להעריך ולהוקיר, ולא רק.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
גיא,
הסדרה מסווגת כאימה\מסתורין, אני לא הייתי מרשה לילדים קטנים לצפות בסגנון הזה, בכלל.
אני כן ממליץ בחום לנסות, אני הוקסמתי, מספיק לראות את לוגו הפתיחה בכדי להבין את ההשקעה והירידה לפרטים בסדרה.
מקסימום, מוחקים
הסדרה מסווגת כאימה\מסתורין, אני לא הייתי מרשה לילדים קטנים לצפות בסגנון הזה, בכלל.
אני כן ממליץ בחום לנסות, אני הוקסמתי, מספיק לראות את לוגו הפתיחה בכדי להבין את ההשקעה והירידה לפרטים בסדרה.
מקסימום, מוחקים
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לא רע בכלל, במיוחד למי שגדל באייטיז. אתמול ראיתי 4 פרקים ראשונים. אמנם זה קצת ערבוב של כל מיני דברים שכבר נעשו, אבל עדיין עשוי לא רע בכלל ועושה חשק לראות עוד.
- mrunderhill
- חבר ותיק

סיימתי גם. 4 פרקים בשישי, 4 פרקים בשבת. זה כבר אומר משהו..סדרות אחרות אני מורח לפעמים על חודשים לעונה. אני חושב שבאמת כיוונו מאוד עבור מי שגדל באייטיז, אני מניח שלאמריקאי יליד האייטיז שגר בעיירה קטנה אי שם ברחבי ארה"ב זה עוד יותר מחזיר לילדות, אבל לכל הפחות זה מזכיר מאוד כל מיני דברים שנעשו באותה תקופה. ובהחלט מחווה מאוד גדולה לסטיבן קינג (יש שם אפילו קטע שאחת הדמויות קוראת את Cujo 
- mrunderhill
- חבר ותיק

·הייתי פותח שרשור חדש עם אזהרת ספויילר, שם נוכל לדבר חופשיYaron_M כתב:השרשור יכול לכלול ספויילרים? אם כן, יש לי שאלה על משהו שהציק לי בפרק 5......
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
בראיון שנתנו יוצרי/מפיקי הסדרה לפני יומיים הם הכריזו שצפויות עונות נוספות
אשר ימשיכו את קוו העלילה הנוכחי ויצרפו אליו עוד דמויות נוספות.
אשר ימשיכו את קוו העלילה הנוכחי ויצרפו אליו עוד דמויות נוספות.