מה מומלץ לילדים xbox או playstation?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Pubh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם.
אני מעוניין לקנות קונסולה ואני מתלבת בין play station 4 לבין xbox one.
הקונסולה מיועדת בעיקר לילד בן 6 . מה מומלץ? איפה יש יותר משחקים שמתאימים לילדים?(יצא לו לשחק בצמחים נגד זומבים ובdisney infinity והוא מאוד אהב את המשחקים) ומה יותר טוב הkinect או המתחרה של סוני?

אני חדש בתחום הזה ולכן אשמח לקבל כל המלצה ומידע

תודה מראש

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #2 

הייתי דווקא הולך על קונסולה של נינטנדו, שם יהיה לו מבחר הרבה יותר גדול של משחקים שמתאימים לו (וחלקם קלאסיקות אמיתיות). הנושא של התנועה כבר מזמן לא באופנה, מיקרוסופט כבר זנחו את הקינקט כמעט לגמרי וסוני מעולם לא השקיעו ב-Move.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

הWii U זאת אחת הקונסולות הכי כושלות של החברה הזאת, הWii שכולם קראו לו "כשלון" מכיוון החומרה ברת ההשוואה לPS2 בדור הPS3/X360 נמכר בכמויות ענק, הקונסולה האחרונה שלהם לא נמכרת וצפויה לקבל יורשת שנה הבאה בשם ה-NX, לקנות כרגע קונסולה שלהם תיהיה טעות ענקית לטווח הארוך, והWii המקורי פשוט ישן מדי והילד לא יהנה ממנו כשאצל החברים שלו יש Xbox וסוני עם משחקים בקטגוריה שונה לגמרי.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #4 

ההתנהלות של נינטנדו ללא ספק כושלת והייתי מציע אחרת אם היה מדובר בילד בן 12, אבל בכנות, לבן 6 קונסולה שלהם זו קניה חכמה וזה לא באמת אמור לשנות שיוצאת קונסולה בשנה הבאה (אלא אם כן ה-OP גם ישחק עליה הרבה). ל-Wii U יש גם תאימות לאחור הרבה הרבה אחורה, לא מדובר רק על המשחקים הנוכחיים.

Pubh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה רבה לתשובות
אני לא חושב שה wii מתאים לתווך הארוך . הוא שיחק כמה פעמים בבית של חבר ופחות אהב ( הוא רק רצה לעשות את התנועות אבל לא כל כך רצה להחזיק את השלט. כנראה שהילדים של היום דורשים יותר :-) )
גם המשחקים פחות היו מרשימים בעייניו והאמת המשחקים היחידים בינתיים שראיתי שהוא אהב היו צמחים נגד זומבים ו infinity (במיוחד בגלל הדמיות ששם) שהם מתקדמים יותר.

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #6 

חברים, אתם לא מבינים את הרמז ? הוא רוצה קונסולה שגם הוא יוכל לשחק בה ולהינות . כולנו היינו בסיפור הזה - ״ממי חייבים לקנות PS4 לילד הוא כבר בין 6״ :lol: .

שאני קניתי קונסולה לילד שלי (הוא כבר בן 11 אבל עדין דבוק אליה) בחרתי דווקא ב-PS כי אני מאוד אוהב את ה-Exclusive Games שיש ל-PS.

מבחינת PS או XBOX לילד בין שש זה לא משנה הוא יהנה משתיהן אותו הדבר רוב המשחקים המתאימים לגילו קיימים בשתי הקונסולות.
בשלב מסויים קניתי XBOX עם קינקט כי אשתי אמרה שזה יותר מתאים לילדים קטנים (שחכתי לומר שנולד עוד ילד הוא הגיע לגיל 4 - אז חייבים קינקט) , שיחקו בו בדיוק יומיים ואז הקינקט עמד כמו בלוק ואף אחד לא הביט לכיוון שלו (מכרתי וקניתי PS4 במקום, יש שני ילדים לכן צריך שתי קונסולות 8)).

לדעתי וזה לדעתי בלבד ה-PS4 טיפה חזק יותר מה-XBOX ONE ומריץ משחקים טוב יותר אבל יוצאת גירסה חדשה של ה-XBOX עוד מעט שאמורה לסגור את הפער ואולי לפתוח פער לטובה מה-PS4.

הכל כמובן ברוח טוב - תהנה ואל תשכח לספר מה קנית

Pubh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ברור שזה גם בשבילי :-) אבל זה בעיקר לילד כמובן שחשוב שיהיה לו נח לשחק (שהוא משחק במחשב, מקלדת ועכבר . זה קצת קשה לו כל עיניין הקורדינציה)
האמת שהייתי בטוח שהקינקט שמיש הרבה יותר זו נשמעת לי פונקציה מגניבה וגם גורמת קצת להזיז את הגוף ולא להתנוון מול המסך.
שווה להמתין לגירסה החדשה של הxbox ? (אם כמובן אני מחליט שאני הולך על הxbox)

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #8 

האם שווה להמתין זאת תמיד השאלה, תמיד יהיה משהו חדש בקנה או שיפור שהולך לצאת וכדומה.
אצלנו הקינקט לא תפס בכלל.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #9 

@brillix

בשלב מסויים קניתי XBOX עם קינקט כי אשתי אמרה שזה יותר מתאים לילדים קטנים (שחכתי לומר שנולד עוד ילד הוא הגיע לגיל 4 - אז חייבים קינקט) , שיחקו בו בדיוק יומיים ואז הקינקט עמד כמו בלוק ואף אחד לא הביט לכיוון שלו
...
כמה מילות זכות על הקינקט כי אין מישהו אחר שיעשה את זה:
מזל שגיימרים לא אוהבים את הקינקט ואחרי שבוע מציעים אותו למכירה כמו חדש. זה הופך אותו למוצר שווה לכל נפש.
קניתי לילדות שלי קינקט ל Xbox 360 בחנוכה האחרון ומאז המכשיר לא נח. שעות על גבי שעות של Just Dance בגרסאות 2014, 2015, 2016 ועוד משהו או שניים.
אין כיף יותר גדול בחיים מלראות את הילדות רוקדות ביחד להיטים, רוקדות עם חברות שהזמינו ואפילו רוקדות לבד עם הקינקט.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”