Fostex T50RP MK3 - יצא למישהו להאזין ?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
דווקא נראה שמגברים ממוצעים כיום כן יסתדרו איתם, הם לא ישרפו אותם אבל הם יריצו אותם על ווליום מכובד, גם אלו מבוססי הUSB החלשים יותר, התלונה הגדולה יותר היא מול מגברים ניידים וטלפונים שלא כל כך מסוגלים לדחוף אותם..
בנוגע לפאדים הנהירה היא לכיוון אלו של ה1540 של Shure כיוון שהם נמעכות לעובי דומה לזה של הMK3, אז ממה שמדווחים זה משפר את הנוחות ושומר על האיכות.. הקטע עם הMK3 שקהילת המודינג כל כך עפה עליהם אז כל יומיים יש טרנדים חדשים.
בנוגע לפאדים הנהירה היא לכיוון אלו של ה1540 של Shure כיוון שהם נמעכות לעובי דומה לזה של הMK3, אז ממה שמדווחים זה משפר את הנוחות ושומר על האיכות.. הקטע עם הMK3 שקהילת המודינג כל כך עפה עליהם אז כל יומיים יש טרנדים חדשים.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
http://www.zmfheadphones.com/order-the- ... h-zmf-pads
האתר הזה מוכר? עושים מוד עם פאדים שלהם..
בפורומים שלהם דווקא מתלהבים
האתר הזה מוכר? עושים מוד עם פאדים שלהם..
בפורומים שלהם דווקא מתלהבים
לא, אבל נראה שהן לא מצליחות להחזיק בס ושהן מעוותות את הצליל:
http://www.innerfidelity.com/images/FostexT50RPMk3.pdf
http://www.innerfidelity.com/images/FostexT50RPMk3.pdf
http://www.innerfidelity.com/content/di ... -t50rp-mk3
אם כבר קישור לאתר של אינרפידליטי, אז שתהיה גם הביקורת... בכל מקרה, בפסקה השניה הוא כותב גם על מודרים מוכרים - ביניהם ZMF, אז נראה כן - לשאלתך ליאור.
יצא לי גם לראות לא מעט מאלה של ZMF בלוח יד שניה ב- head-fi.
אם כבר קישור לאתר של אינרפידליטי, אז שתהיה גם הביקורת... בכל מקרה, בפסקה השניה הוא כותב גם על מודרים מוכרים - ביניהם ZMF, אז נראה כן - לשאלתך ליאור.
יצא לי גם לראות לא מעט מאלה של ZMF בלוח יד שניה ב- head-fi.
F2k -> Schiit Bifrost MB -> Schiit Jotunheim -> Focal Elear / ZMF Atticus
Samsung S10e -> Alclair Reference Triple
Samsung S10e -> Alclair Reference Triple
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

כל הליין שונה מאוד, בליין הMK3 יש לך גם את ה20 וה40 שנשמעות שונה, ה-20 אם אני זוכר נכון פתוחות יותר, ה-40 סגורות לגמרי וה50 Semi Closed, הXX00 גם לא סגורות לגמרי, לכל הליין הזה של Fostex יש פתחים עדינים ממש צמוד לפאדים של האוזניות אז הם גם Semi Closed, אבל סך הכל חתימת הסאונד של ה50MK3 והXX00 שונים, הXX00 באסיות ו"כיפיות" ואילו ה50MK3 יותר נטרליות בדגש על הטרבל, למרות שהם לא "נטולות" באס. זה לפחות הרשמים באינטרנט.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

@lior777
·
איך שאני חושב על זה, התיאור של אודיופילי מתאר אחד כזה שתמיד מחפש לשפר את הציוד שלו, ולחפש משהו טוב ויותר ויקר יותר. ציוד יכול להיות טוב, לתת איכות שמע טובה, ואז יש דברים שאתה יכול לקרוא להם "אודיופילי", לפעמים זה משהו טוב ולפעמים זה על גבול ניצול הכספי של אנשים והיכולת הכלכלית שלהם להרשות משהו רק כי הם יכולים, לדוג', אינטרקטונקטים ב$1000 למטר.
·
איך שאני חושב על זה, התיאור של אודיופילי מתאר אחד כזה שתמיד מחפש לשפר את הציוד שלו, ולחפש משהו טוב ויותר ויקר יותר. ציוד יכול להיות טוב, לתת איכות שמע טובה, ואז יש דברים שאתה יכול לקרוא להם "אודיופילי", לפעמים זה משהו טוב ולפעמים זה על גבול ניצול הכספי של אנשים והיכולת הכלכלית שלהם להרשות משהו רק כי הם יכולים, לדוג', אינטרקטונקטים ב$1000 למטר.
יש לי אותן, אכן דורשות כוח רב, שאני במוד לשמוע חזק יחסית אני מגיע איתן בלי בעיה לשעה 3
במגני 2, מומלץ גם שיהיה מגבר איכותי, ולא רק עוצמתי. יש לי מגברים זולים שמספיק חזקים בשביל
לדחוף אותן, אבל בווליום גבוה הסאונד לא נקי, במגני הסאונד נקי גם בווליום גבוה.
אין לי את ההיפימן 400I להשוואה אבל יש לי 400S משודרגות, שתי אוזניות שונות למדי.
להשוות בינהן יהיה קשה, כי ה-400S עם שידרוג הפדים מזכירות לי יותר את ה-X2, שבהיעדר
תיאור יותר מקצועי אגדיר אותן כאוזניות FUN, ה-T50 יותר מזכירות לי את ה-DT770, סאונד V אם
קוראים לזה כך. רק עם פחות באס. ה-770 בשירים מסויימים יודעות להרעיד את הראש, ה-T50 לא
מרעידות, באס יותר דק והדוק. אוזניות שמבחינת הסאונד שלהן מוגדרות יותר לשימוש מקצועי.
רמת התיאור שלי במילים תיהיה מוגבלת, אבל ה-MK3 הן אוזניות ניטרליות למדי, עם דגש
על טרבל, הפרדה ודיוק מעולים, מבחינת באס, הן לא באסיות, מי שאוהב את דפיקות פטיש
בראש הבאס שלהן כנראה לא יספק אותו.
לגבי הפדים, ניסיתי עליהן המון פדים שונים, הן אכן מאוד רגישות לפדים עבים בדיוק כמו
שאומרים, לא הייתי מלביש עליהן את הפדים של ZMF, HM5 וכ', הבאס שגם ככה לא מככב אצלן
פשוט יעלם, והן ישמעו זוועה.
להוציא 200 שקל על פדים של SHURE זה מוגזם לדעתי, הפדים של ZMF אולי כן שוות 50 דולר, אבל
ה-1540 ממש לא שוות 40 דולר.
בכל מקרה בחיפושי הרבים מצאתי מספר פדים סופר נוחים, שגם לא משנים את הסאונד שלהן אף
לא בטיפה, ובמחיר זול בהרבה מה-1540. מי שירצה המלצה\קישור אתן לו בשמחה.
במגני 2, מומלץ גם שיהיה מגבר איכותי, ולא רק עוצמתי. יש לי מגברים זולים שמספיק חזקים בשביל
לדחוף אותן, אבל בווליום גבוה הסאונד לא נקי, במגני הסאונד נקי גם בווליום גבוה.
אין לי את ההיפימן 400I להשוואה אבל יש לי 400S משודרגות, שתי אוזניות שונות למדי.
להשוות בינהן יהיה קשה, כי ה-400S עם שידרוג הפדים מזכירות לי יותר את ה-X2, שבהיעדר
תיאור יותר מקצועי אגדיר אותן כאוזניות FUN, ה-T50 יותר מזכירות לי את ה-DT770, סאונד V אם
קוראים לזה כך. רק עם פחות באס. ה-770 בשירים מסויימים יודעות להרעיד את הראש, ה-T50 לא
מרעידות, באס יותר דק והדוק. אוזניות שמבחינת הסאונד שלהן מוגדרות יותר לשימוש מקצועי.
רמת התיאור שלי במילים תיהיה מוגבלת, אבל ה-MK3 הן אוזניות ניטרליות למדי, עם דגש
על טרבל, הפרדה ודיוק מעולים, מבחינת באס, הן לא באסיות, מי שאוהב את דפיקות פטיש
בראש הבאס שלהן כנראה לא יספק אותו.
לגבי הפדים, ניסיתי עליהן המון פדים שונים, הן אכן מאוד רגישות לפדים עבים בדיוק כמו
שאומרים, לא הייתי מלביש עליהן את הפדים של ZMF, HM5 וכ', הבאס שגם ככה לא מככב אצלן
פשוט יעלם, והן ישמעו זוועה.
להוציא 200 שקל על פדים של SHURE זה מוגזם לדעתי, הפדים של ZMF אולי כן שוות 50 דולר, אבל
ה-1540 ממש לא שוות 40 דולר.
בכל מקרה בחיפושי הרבים מצאתי מספר פדים סופר נוחים, שגם לא משנים את הסאונד שלהן אף
לא בטיפה, ובמחיר זול בהרבה מה-1540. מי שירצה המלצה\קישור אתן לו בשמחה.
נערך לאחרונה על ידי Roy.T ב 14/07/2016 21:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
@lior777
·
ליאור מה שתיארת בדרישות שלך הן בערך ההפך ממה שתקבל מה-T50..
שלא תבין לא נכון, ה-T50 הן אוזניות מאוד מיוחדות ואני אוהב אותן, את מה שהן
כן עושות הן עושות מצויין.
דווקא לפי תיאור הדרישות שלך מה שעולה לי לראש זה ה-400S\X2
(לא בטוח רק לגבי הבאס המדוייק בנוגע אליהן)
אני מניח שגם ה-400I שמכרת יכנסו לקטגוריה של מה שאתה מחפש..
·
ליאור מה שתיארת בדרישות שלך הן בערך ההפך ממה שתקבל מה-T50..
שלא תבין לא נכון, ה-T50 הן אוזניות מאוד מיוחדות ואני אוהב אותן, את מה שהן
כן עושות הן עושות מצויין.
דווקא לפי תיאור הדרישות שלך מה שעולה לי לראש זה ה-400S\X2
(לא בטוח רק לגבי הבאס המדוייק בנוגע אליהן)
אני מניח שגם ה-400I שמכרת יכנסו לקטגוריה של מה שאתה מחפש..
@lior777
·
איך להשתדרג מה 400I עם t50? זה ללכת אחורה..
למרות ששוב אילו אוזניות שחותרות לכיוונים שונים לגמרי.
ההגדרה של ריגוש היא רחוקה שנות אור מה-T50..
להשתדרג יהיה להוסיף עוד איזה 100 דולר לתקציב ולקנות את ההיפימן 560 שבמדור יד שניה אם זה עדיין אקטואלי.
אתה מוזמן לשמוע אותן אצלי, אשלח לך את המספר שלי בפרטי לבקשתך, תוכל לשמוע גם את הx2 שאני אישית מוצא שטובות יותר מה 400s, אבל אני בספק אם הייתי מוצא שהן טובות גם מה 400I.
·
איך להשתדרג מה 400I עם t50? זה ללכת אחורה..
למרות ששוב אילו אוזניות שחותרות לכיוונים שונים לגמרי.
ההגדרה של ריגוש היא רחוקה שנות אור מה-T50..
להשתדרג יהיה להוסיף עוד איזה 100 דולר לתקציב ולקנות את ההיפימן 560 שבמדור יד שניה אם זה עדיין אקטואלי.
אתה מוזמן לשמוע אותן אצלי, אשלח לך את המספר שלי בפרטי לבקשתך, תוכל לשמוע גם את הx2 שאני אישית מוצא שטובות יותר מה 400s, אבל אני בספק אם הייתי מוצא שהן טובות גם מה 400I.
אתה יכול לנסות להשיג LCD-2 יד שנייה במחיר הזה. אין בס יותר לינארי מזה...
http://www.innerfidelity.com/images/Aud ... 325928.pdf
http://www.innerfidelity.com/images/Aud ... 325928.pdf
לפי דרישותך אתה צריך לבדוק את he400 הישנות :בס חזק "ופלנרי", פאן,מרגשות,טרבל רגוע,וסלחניות עם יוטיוב. יש לי אותם וגם את he 500 ולרוב מקשיב עם ה-400!
נערך לאחרונה על ידי מאיריקו ב 15/07/2016 18:10, נערך 16 פעמים בסך הכל.