עידן פלוס על win10
היי
בעבר היה לי win7 עם windows media center ואיתו ועם דונגל DVBT קלטתי את ערוצי עידן פלוס
הבנתי שבwin10 אין את windows media center ואני מחפש אפליקציה נוחה לקליטת עידן פלוס עם דונגל
יודע שאפשר להתקין על קודי tvheadend או סרבר בסגנון, אבל אני מחפש תוכנה ייעודית, ולא חלק מקודי (שזו כנראה האופציה האחרונה שאשתמש בה)
אז כמה שאלות:
ראשית, האם יש דונגל מומלץ לwin10 ? הבנתי שהולכת להיות לי קצת צרה עם הדרייברים, אבל אני מאמין שנסתדר
חוצמזה, האם יש תוכנה ייעודית ונוחה לצפייה?
תודה
בעבר היה לי win7 עם windows media center ואיתו ועם דונגל DVBT קלטתי את ערוצי עידן פלוס
הבנתי שבwin10 אין את windows media center ואני מחפש אפליקציה נוחה לקליטת עידן פלוס עם דונגל
יודע שאפשר להתקין על קודי tvheadend או סרבר בסגנון, אבל אני מחפש תוכנה ייעודית, ולא חלק מקודי (שזו כנראה האופציה האחרונה שאשתמש בה)
אז כמה שאלות:
ראשית, האם יש דונגל מומלץ לwin10 ? הבנתי שהולכת להיות לי קצת צרה עם הדרייברים, אבל אני מאמין שנסתדר
חוצמזה, האם יש תוכנה ייעודית ונוחה לצפייה?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46386
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
בהזדמנות זו שווה לשקול את ה- VBox TV, אומנם פתרון יקר יותר, אבל מאוד גמיש וכזה שלא נשען על דרייברים או מערכות הפעלה.
אין ספק שאמנם יחסוך לי כאבי ראש ראשוניים עם ההתקנות והדרייברים והכל, אבל עולה בערך פי 10 ממה שהוצאתי על דונגל (דונגל אמנם T ולא T2), נראה לי overkill בשביל המשתמש הביתי הפשוט, במיוחד שעוד אין שידורי T2 בעידן פלוס.
תודה בכל מקרה, לא הכרתי שקיים דבר כזה
תודה בכל מקרה, לא הכרתי שקיים דבר כזה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
בתור אחד שעבד עם דונגל המון המון שנים, VBox TV פשוט משנה חיים לעידן פלוס.
גישה מכל מקום.
וקלות ונוחות.
אם אתה הולך להשאר עם עידן פלוס כדי לשקול את זה.
גישה מכל מקום.
וקלות ונוחות.
אם אתה הולך להשאר עם עידן פלוס כדי לשקול את זה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.