מסך הקרנה קבוע 100 אינץ' נקנה מטופ אודיו
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
nadavkugman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
מהסך הקרנה קבוע, נקנה מטופ אודיו בלא מעט כסף, מסגרת שחורה מבד קטיפה, גדול ומרשים.
כמובן יש אפשרות להדגמה.
מידות 233X135
מחיר 1900 ש"ח.
חולון, נדב 0535501346.
כמובן יש אפשרות להדגמה.
מידות 233X135
מחיר 1900 ש"ח.
חולון, נדב 0535501346.
נערך לאחרונה על ידי nadavkugman ב 22/08/2016 17:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
nadavkugman
-
- חבר פעיל

233X135 המידות
לגבי במחיר, המסך נרכש ע"י אדם מבוגר מטופ אודיו, החשבונית ומספר ההזמנה לא נמצאו, לאחר יצירת קשר עם טופ אודיו, המחיר של המסכים שמתאימים לתיאור נעים בין 6000 למעל 20,000 ש"ח, למען ההוגנות יצאתי מתוך הנחה שזה המסך ב6000 ש"ח, למרות שככל הנראה זה אחד מהמסכים היקרים יותר. מאחר והמסך באמת במצב חדש, ככה שירידת הערך שלו באמת צריכה להיות מאוד נמוכה ועדיין פרסמתי אותו בפחות מחצי מחיר, לכן לטעמי המחיר הוגן, אך אם יש לך הצעה, אתה מוזמן להשאיר לי אותה בפרטי, ובמידה ויהיה רלונטי אצור קשר.
אגב, אם אתה מבין, אתה מוזמן להגיע ולבדוק את המסך וגם אם יתברר שהוא אכן המסך היקר יותר, המחיר עדיין ישאר בעינו.
לגבי במחיר, המסך נרכש ע"י אדם מבוגר מטופ אודיו, החשבונית ומספר ההזמנה לא נמצאו, לאחר יצירת קשר עם טופ אודיו, המחיר של המסכים שמתאימים לתיאור נעים בין 6000 למעל 20,000 ש"ח, למען ההוגנות יצאתי מתוך הנחה שזה המסך ב6000 ש"ח, למרות שככל הנראה זה אחד מהמסכים היקרים יותר. מאחר והמסך באמת במצב חדש, ככה שירידת הערך שלו באמת צריכה להיות מאוד נמוכה ועדיין פרסמתי אותו בפחות מחצי מחיר, לכן לטעמי המחיר הוגן, אך אם יש לך הצעה, אתה מוזמן להשאיר לי אותה בפרטי, ובמידה ויהיה רלונטי אצור קשר.
אגב, אם אתה מבין, אתה מוזמן להגיע ולבדוק את המסך וגם אם יתברר שהוא אכן המסך היקר יותר, המחיר עדיין ישאר בעינו.
-
nadavkugman
-
- חבר פעיל

הקפצההה
- TalOnishuk
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- קיבל תודות: 0
איך היית ממליץ לאסוף אותו היות והוא לא נכנס לרכב כנראה ?
ידוע לך על Gain ? האם הוא לבן או אפור , זה 16x9 ?
ידוע לך על Gain ? האם הוא לבן או אפור , זה 16x9 ?
-
nadavkugman
-
- חבר פעיל

1) הוא מתפרק מאוד בקלות
2) לא ידוע לי על gain, האמת שאני לא מבין גדול בתחום
3) כן הוא 16x9
2) לא ידוע לי על gain, האמת שאני לא מבין גדול בתחום
3) כן הוא 16x9