מפסקי מגע והספק מינימלי
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
שלום חברים!
ראיתי את המפסק הזה:
http://www.ebay.co.uk/itm/251700441483
האם מישהו יודע להגיד האם המפסק יעבוד תקין עם מנורות לד של 6-8 וואט? זה לא מצויין במפרט והמוכר בינתיים לא נתן הסבר ברור, אז אולי מישהו קנה דבר כזה?
תודה רבה
ראיתי את המפסק הזה:
http://www.ebay.co.uk/itm/251700441483
האם מישהו יודע להגיד האם המפסק יעבוד תקין עם מנורות לד של 6-8 וואט? זה לא מצויין במפרט והמוכר בינתיים לא נתן הסבר ברור, אז אולי מישהו קנה דבר כזה?
תודה רבה
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@dima_vy
·
לפי המפרט:
היחידה תומכת במתח של 230V וזה מתאים לארץ.
כל מעגל יכול לעבוד עם עומס של עד 5A שזה שווה לכ 1150W, כל עוד סכום הספק כל הלדים המחוברים למעגל הוא פחות מ 1150W אתה בסדר.
ברור שמנורת הלד שתרכוש או שיש לך צריכה לעבוד במתח חילופין של 230VAC, זאת אומרת שהיא תגיע עם ספק קטן חיצוני או מובנה.
·
לפי המפרט:
היחידה תומכת במתח של 230V וזה מתאים לארץ.
כל מעגל יכול לעבוד עם עומס של עד 5A שזה שווה לכ 1150W, כל עוד סכום הספק כל הלדים המחוברים למעגל הוא פחות מ 1150W אתה בסדר.
ברור שמנורת הלד שתרכוש או שיש לך צריכה לעבוד במתח חילופין של 230VAC, זאת אומרת שהיא תגיע עם ספק קטן חיצוני או מובנה.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@dima_vy
·
צודק בהחלט, מתנצל לא הבנתי את השאלה שלך כראוי.
מנורת לד משתמשת בספק אלקטרוני ממותג שהוא די בעיתי עם מוצרים כאלה וכפי שכתבת צריך לברר עם היצרן.
במידה ותצליח להשיג ספק ללד מהדור הישן שמכיל שנאי זה בטוח יעבוד.
מקווה שעזרתי במקצת.
·
צודק בהחלט, מתנצל לא הבנתי את השאלה שלך כראוי.
מנורת לד משתמשת בספק אלקטרוני ממותג שהוא די בעיתי עם מוצרים כאלה וכפי שכתבת צריך לברר עם היצרן.
במידה ותצליח להשיג ספק ללד מהדור הישן שמכיל שנאי זה בטוח יעבוד.
מקווה שעזרתי במקצת.
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@Grappa
·בפוסט שלי היה לינק למנורה
כנראה לא ראית... אלה מנורות שעובדות על 220 וולט, אין צורך בספק כלשהו. מה שבטוח יעבוד, זה אם יהיה לי נניח 4 מנורות כאלה בנברשת אחת, כי אז הצריכת זרם מספיק גבוה, אבל מה יהיה אם תהיה רק מנורה אחת?
·בפוסט שלי היה לינק למנורה