אושר: הוט ויס ישדרו פחות סרטים חדשים (מחצית מהסרטים המשודרים היום)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
סהרגבריאלי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

מחצית מהסרטים החדשים בלבד- מנגד המחיר לא יופחת :(

מתוך אתר כלכליסט:

http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 67,00.html

הופחתה מכסת הסרטים החדשים ל־HOT ו־Yes

מועצת הכבלים והלוויין סיימה לבחון הקלות רגולציה לשתי החברות, ונענתה לדרישתן לצמצם רכישת סרטים. עם זאת, היא חייבה אותן להפיק סרטי מקור

מועצת הכבלים והלוויין הודיעה אתמול על צמצום הרגולציה לחברות HOT ו־Yes, כשנה וחצי לאחר שהחלה בבחינת ההקלות לשתי חברות הטלוויזיה. ראשת המועצה יפעת בן חי שגב התניעה את המהלך בפברואר 2015 לאחר שמצאה שכללי המועצה ארכאיים ולא מעודכנים. בין היתר ביטלה בן חי שגב את ההפרדה המושגית בין ז'אנר הריאליטי לז'אנר המכונה "סוגה מורכבת", הכולל סרטי דרמה ודוקו.

החברות דרשו לבטל את מכסת הסרטים החדשים (בני חמש שנים לכל היותר) שנקבעה להם, כארבעה בשבוע, מאחר שהמכסה הגבוהה מחייבת אותן לרכוש כמות גדולה של סרטים, ולייקר את חבילת הבסיס לצרכן. המועצה לא ביטלה את המכסה, אולם הפחיתה להן את המכסה ל־145 שעות שידור בשנה, כשני סרטים בשבוע.

מלבד זאת, המועצה חייבה את החברות להשקיע בהפקת סרטי מקור, כחלק מהשקעות המקור שהן מחויבות להן, כ־350 מיליון שקל בשנה לשתי החברות ביחד. עד כה המועצה חייבה את החברות להשקיע עד 4% בשנה מהשקעות המקור בסרטים, אך לא קבעה מכסת מינימום. ואתמול היא הודיעה כי החברות מחויבות להשקיע בסרטי מקור 1.5%־2% מתקציב הפקות המקור.

עד היום היו מחויבות חברות הכבלים והלוויין לשדר שעות שידור ראשוניות, כלומר תוכניות שמשודרות לראשונה, בערוצים ספציפיים. המועצה אישרה אתמול לחברות לפצל את שעות השידור הללו בין ערוצים שונים, בתנאי שהערוצים שייכים לאותו תחום שידור, למשל שידורי ילדים יוכלו להיות משודרים בכלל ערוצי הילדים, ולא בערוץ ילדים מסוים.

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 537 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #2 

בקיצור, פחות שירות, אותם עלויות.
מדינת עולם שלישי נהיינו
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #3 

ביזיון. במקום לעלות את רמת השירות רק מורידים. (n)

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

זה לא מוצר בסיסי, לא מוצא בעיניכם - תתנתקו ! ! !

.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #5 

מי צריך אותם ביכלל, אתם עוד מדברים על מוצצי הכסף האלו, יש המון אפשרויות אחרות , גם לא ישדרו עוד סרטים יחסית חדשים, אז מה ישדרו., סרטים שכבר שודרו בלי סוף, תיתעוררו כבר חברים ושלא תשלמו לעלוקות האלו כסף לחינם , תיתעוררו !

ersel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

qsub00 כתב:זה לא מוצר בסיסי, לא מוצא בעיניכם - תתנתקו ! ! !

.
...
·לא בסיסי?
תלוי למי

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #7 

עידן +

ו

HTPC

לא עולה כסף ואף אחד לא מוריד רמת שירות.

הבעיה היחידה...................אין כדורגל

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #8 

צריך לבטל את מועצת הכבלים והלוויין ולבטל את כל הרגולציה שיש בשוק התקשורת ובטלוויזיה בפרט, ככה יוכלו להכנס מתחרים חדשים דרך האינטרנט עד שהם אפילו יגיעו לרמה של נטפליקס, כנ"ל לגבי ערוצי הטלווזיה הציבוריים. ברגע שלא יהיו חוקים נוקשים כל כך בשוק התקשורת תראו מלא חברות חדשות וחדשניות בתחום, ואז המחירים כמובן ירדו משמעותית.

ersel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

adirbd כתב:צריך לבטל את מועצת הכבלים והלוויין ולבטל את כל הרגולציה שיש בשוק התקשורת ובטלוויזיה בפרט, ככה יוכלו להכנס מתחרים חדשים דרך האינטרנט עד שהם אפילו יגיעו לרמה של נטפליקס, כנ"ל לגבי ערוצי הטלווזיה הציבוריים. ברגע שלא יהיו חוקים נוקשים כל כך בשוק התקשורת תראו מלא חברות חדשות וחדשניות בתחום, ואז המחירים כמובן ירדו משמעותית.
...
·
לא רצו לאחד את המועצות? הכבלים והרשות השניה?

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #10 

@ersel
·רצו, הבנתי שאישרו כבר בעבר כל מיני חוקים שזה יקרה אבל כל פעם קורה משהו, בכללי שניהם משרדים מיותרים אבל עדיף לפחות שיאחדו אותם ואולי יחסכו כסף ובירוקרטיה אבל שינויים כאלה לצערי לוקחים פה שנים..

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #11 

מי לעזאזל עדיין משתמש בהוט או יס כיום בעידן קודי, עידן, ולמתקדמים יותר, צלחת לויין פרטית ו\או שירות שיתוף לוויני? מרוב תכנים, אני לא מוצא זמן לראות אפילו סרט אחד ורק מזפזפ בין אלפי ערוצי סרטים וסדרות, ובסוף מוצא את עצמי צופה בפיגוע בצרפת ב FOX NEWS... הגיע הזמן לחרם על כל ספקיות התוכן בארץ.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #12 

molvy כתב:עידן +

ו

HTPC

לא עולה כסף ואף אחד לא מוריד רמת שירות.

הבעיה היחידה...................אין כדורגל
...
·

אני לא צופה בכדורגל, אבל עם צלחת לויין אחת תוכן להינות גם מערוצי ספורט עם המון כדורגל בחינם, כגון ערוצי אל ג'זירה וחדשות באנגלית "יותר מאוזנות ואמינות" (הם הרשת היחידה שכרגע מדווים על 85 הרוגים בפיגוע, לרגע חשבתי שעוד קורבן נפטר, אבל אחרי זה הבנתי שהם סופרים גם את המחבל.. טוב אחרי הכל הוא אזרח צרפת...). אגב אם תדאל בפורום הלויינים הכחול, אני בטוח שתגלה שיש עוד המון ערוצי כדורגל בחינם מלבד אל ג'זירה...

ersel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

Sexter כתב:מי לעזאזל עדיין משתמש בהוט או יס כיום בעידן קודי, עידן, ולמתקדמים יותר, צלחת לויין פרטית ו\או שירות שיתוף לוויני? מרוב תכנים, אני לא מוצא זמן לראות אפילו סרט אחד ורק מזפזפ בין אלפי ערוצי סרטים וסדרות, ובסוף מוצא את עצמי צופה בפיגוע בצרפת ב FOX NEWS... הגיע הזמן לחרם על כל ספקיות התוכן בארץ.
...
·
צרפת?
בינתים מעניין אותי לדעת מה קורה בטורקיה.
נשיא טורקיה רוצה מקלט במדינה אחרת.
נקווה שלא תהיה שם עוד מלחמה.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6638
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 706 פעמים

שליחה #14 

rony1234 כתב:מי צריך אותם ביכלל, יש המון אפשרויות אחרות !
...
·

אני גם חושב כך

אבל צריך להבין שלא כולם בקטע של הורדות (טורנט וכ'ו)

אנשים אוהבים לזפזפ , וגם יש ילדים בבית לפעמים ..

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #15 

pessik כתב:
...
...
·

אני גם חושב כך

אבל צריך להבין שלא כולם בקטע של הורדות (טורנט וכ'ו)

אנשים אוהבים לזפזפ , וגם יש ילדים בבית לפעמים ..
...
·
החבר'ה פה לא מבינים את זה. הם חושבים שאם הם משתמשים באלטרנטיבות אחרות אז גם אחרים יכולים אבל זה לא כך.
מסבירים להם שזה לא לכל אחד אבל הם עדיין בשלהם. לא לכל אחד עכשיו מתאים קודי שמודי שצריך להתעסק איתו כל שני וחמישי. זה נחמד והכל אבל בהחלט לא משהו שיכול להחליף את הוט ויס אלא רק בנוסף.
אנשים רוצים ממיר שמחובר לטלוויזיה בלי להעסק איתו כשהם חוזרים מהעבודה. האישה שבכלל לא יודעת להשתמש בדברים האלו והילדים שצריכים תכנים מדובבים ולזפזפ בין הערוצים ללא התעסקות.

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #16 

מסכים, קודי זה דבר לא ידידותי בעליל, הרחבות נעלמות ואתה צריך לעבוד כל הזמן על מנת למצוא אלטרנטיבה. אני מסתפק בסלקום ומאחר ואני אדם טכני אז אין לי בעיה להשלים עם הקודי, אבל בהחלט זה לא מתאים לכולם. מי שאוהב ספורט(כמוני..) לא ימצא פיתרון בקודי, הן מבחינת איכות והן מבחינת יציבות, רוב השידורים החיים הם באיכות מזעזעת.

ersel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

ויש גם את עניין הסטרימינג שנתקע כאשר זה לא של OTT.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6638
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 706 פעמים

שליחה #18 

ariesjer כתב:מסכים, קודי זה דבר לא ידידותי בעליל,
הרחבות נעלמות ואתה צריך לעבוד כל הזמן על מנת למצוא אלטרנטיבה.
...
·

כל הזמן מנסים להציג את זה כהדבר הגדול הבא ,
ויש אין סוף מדריכים , גם פה בפורום שמציעים לך כמה "התקנות פשוטות" ואתה בעניינים...

מבט אחד מהיר בפורום של קודי ואתה מבין מיד שהעסק לא כזה פשוט !

לשמחתי גם אני איש טכני ולא אוהד מושבע של ספורט :D
אז הטורנט עונה על כל צרכיי, ואפילו מעבר לכך

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #19 

miCkEy6772 כתב:
...
...
·
החבר'ה פה לא מבינים את זה. הם חושבים שאם הם משתמשים באלטרנטיבות אחרות אז גם אחרים יכולים אבל זה לא כך.
מסבירים להם שזה לא לכל אחד אבל הם עדיין בשלהם. לא לכל אחד עכשיו מתאים קודי שמודי שצריך להתעסק איתו כל שני וחמישי. זה נחמד והכל אבל בהחלט לא משהו שיכול להחליף את הוט ויס אלא רק בנוסף.
אנשים רוצים ממיר שמחובר לטלוויזיה בלי להעסק איתו כשהם חוזרים מהעבודה. האישה שבכלל לא יודעת להשתמש בדברים האלו והילדים שצריכים תכנים מדובבים ולזפזפ בין הערוצים ללא התעסקות.
...
· גנבת לי את המילים מהפה

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #20 

אני מבין במחשבים וטכני מעט מעל הממוצע ועדיין הסתבכתי לא מעט בהגדרות של הקודי. ואפילו עוד לא הגעתי להגדרות של תופסות, סקינים טלויזיה חיה וכו', אלא סתם הגדרות בסיסיות כדי לקבל תמונה ותנועה חלקה עם אודיו נכון.
עכשיו קחו את זה ולכו למכור את הרעיון להורים שלי שעדיין מתקשרים אליי לפעמים שאני אגיע דחוף כי "לא רואים כלום בטלויזיה". כמובן שסה"כ צריך לבחור עם השלט את הכניסה הנכונה בה מחובר ממיר ה- Yes אבל בשבילהם זה מורכב בערך כמו תורת היחסות הפרטית.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”