המלצה לאוזניות IEM ב550$~

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
shahar31 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 721
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #1 

אהלן! לא באמת חיפשתי אוזניות חדשות, הייתי מאוד מרוצה עם ה Shure SE215ltd שלי בשנתיים האחרונות, עד שהגעתי לB&H בניו יורק והאזנתי ל535. ומאז נפקחו עיניי (אוזניי יותר נכון), אחרי שיטוטים קצת החלטתי לקנות את המהדורה המוגבלת (האדומה) שיש לה טווח תדרים קצת יותר גבוה, ומיד טראבל "מוגבר".
אבל אחרי הביקורת של איתי על ה pinnacle p1, קצת התערערה לי ההחלטה. הייתי שמח להמלצות.
לא ניסיתי אוזניות אחרות, אבל השור יושבות לי באוזן בצורה מושלמת ואוטמות באופן מצויין.
אני שומע מוזיקה מכל הסגנונות, אבל הרבה קלאסי (תקופת מבחנים).
במה היא משהו מאוד חשוב לי, וראיתי שה535 נותנות במה מדהימה.
אשמח להמלצות!

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

לגבי הSE535 וגרסת הLTD, נתקלתי בזמנו (או שמישהו קישר פה בפורום, לא זוכר) בפוסט המעניין להלן:
http://www.head-fi.org/t/663273/se530-5 ... es-dampers

התייחסות לLTD ספציפית בתגובה 4, ובקישור למאמר הרלוונטי בבלוג של Rin Choi. נראה שאפשר בהחלט לחסוף את ה200$ אקסטרה על הLTD לטובת השקעה באלקטרוניקה.

אישית יש לי את SE530 כבר כמעט עשור, אמורות להיות קרובות מאוד לביצועים של ה535- אאל"ט מדובר על אותם דרייברים, רק האקוסטיקה של התיבה עברה אופטימיזציה- ובתחילת השנה החלטתי לרכוש על עיוור את הIEM החדשות של אודיו-טכניקה, ATH-E70. שוק הIEM כידוע מתפתח בקצב מסחרר ואכן, למרות ששתי האוזניות הן טריפל דרייבר BA, והושקו באותה רמת מחיר, פער הגילאים הופך את הSE530 לפריט מוזיאוני כמעט... הE70 לפחות רמה אחת מעל בכל פרמטר אפשרי. אני אמנם מציע אתן למכירה אבל מסיבות ארגונומיות נטו, האוזניים שלי פשוט לא נועדו לאטמים שהם לא ספוג. בכל מקרה, אתה מוזמן לבוא להתרשם ולהיווכח בעצמך.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”