כמה שאלות אחרי התקנה
אז התקנתי kodi לפי המדריך של גידי...
חייב לציין שזאת אלת התוכנות הטובות שיש למולטימדיה.
שאלות:
1. הסרטים יורדים לי כך ביוטורנט:
Inception.bluray.1080p.dts-sparks
בגלל הניקוד כנראה אין אפשרות שהקודי עציג לי מידע על כל הסרטים.
יש הרחבה או משהו שיכול לסדר את זה?
אשמח לקבל לינק.
2. האיכות לא מתקרבת לאיכות של Media player Classic mpc והמקודדים של k lite
האם יש תוסף שיפעיל את המקודדים האלה? או שייתן איכות שקרובה לmpc?
3. גם איכות הdts לא משהו יחסית לmpc. לדוגמא, בmpc, אם אני מנמיך את הסנטר לגמרי לא שומעים את הדיבור של השחקנים בכלל. בקודי שומעים אם מנמיכים לגמרי.
4. אני רוצה שמידע והרייטינג יגיע כולו מ-imdb.
מצאתי רק הרחבה שלimdb אבל עם רייטינג מ roten tommetos משהו כזה...
5. האם ההתקנה של גידי ביוטיוב מספיקה או שאני צריך להוסיף עוד דברים?
6. יש איזשהו קובץ שמסדר את כל הבאגים בתוכנה עם סקין יפה ועם ההגדרות הכי טובות?
אשמח לעזרה.
תודה.
חייב לציין שזאת אלת התוכנות הטובות שיש למולטימדיה.
שאלות:
1. הסרטים יורדים לי כך ביוטורנט:
Inception.bluray.1080p.dts-sparks
בגלל הניקוד כנראה אין אפשרות שהקודי עציג לי מידע על כל הסרטים.
יש הרחבה או משהו שיכול לסדר את זה?
אשמח לקבל לינק.
2. האיכות לא מתקרבת לאיכות של Media player Classic mpc והמקודדים של k lite
האם יש תוסף שיפעיל את המקודדים האלה? או שייתן איכות שקרובה לmpc?
3. גם איכות הdts לא משהו יחסית לmpc. לדוגמא, בmpc, אם אני מנמיך את הסנטר לגמרי לא שומעים את הדיבור של השחקנים בכלל. בקודי שומעים אם מנמיכים לגמרי.
4. אני רוצה שמידע והרייטינג יגיע כולו מ-imdb.
מצאתי רק הרחבה שלimdb אבל עם רייטינג מ roten tommetos משהו כזה...
5. האם ההתקנה של גידי ביוטיוב מספיקה או שאני צריך להוסיף עוד דברים?
6. יש איזשהו קובץ שמסדר את כל הבאגים בתוכנה עם סקין יפה ועם ההגדרות הכי טובות?
אשמח לעזרה.
תודה.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
נראה לי שלא קראת מספיק מדריכים אז עשית סלט... יש הרבה מדריכים בפורום הזה ובאחרים.
1. הנקודות לא צריכות להפריע. אתה צריך להגדיר סיפריית סרטים עם סקראפר טוב (למשל The Movie Database). רצוי מאוד שכל סרט יהיה בספריה משלו, כששם הסיפריה יהיה בדיוק השם שמופיע ב-IMDB.
2+3: אני לא יודע אם האיכות פחות טובה, לא בוידאו ולא בסאונד. נראה לי שזה סתם עניין של הרגל. לדעתי, אם היית עובר מקודי ל-MPC אז היית טוען שהאיכות של MPC פחות טובה...
קודי לא זקוק לתוספת של מקודדים חיצוניים. עד כמה שידוע לי, K-Lite מכיל הרבה *** ורצוי להמנע ממנו. לפחות ככה זה היה פעם, אולי עכשיו זה אחרת.
4. כשאתה מגדיר ספריית סרטים תגדיר גם שהמידע יגיע מ-IMDB.
5. איזה התקנה יש לגידי? למיטב ידיעתי גידי רק עושה סרטוני הדרכה ביוטיוב, אין לו התקנות.
6. איזה באגים בתוכנה? קודי מתעדכן כל כמה חודשים והבאגים מתוקנים (אבל נוספים באגים חדשים
). יש לך מבחר גדול של סקינים. תכנס להגדרות ותבחר סקין יפה. ההגדרות הדיפולטיות הן מספיק טובות. אם משהו לא טוב לך, תשנה.
1. הנקודות לא צריכות להפריע. אתה צריך להגדיר סיפריית סרטים עם סקראפר טוב (למשל The Movie Database). רצוי מאוד שכל סרט יהיה בספריה משלו, כששם הסיפריה יהיה בדיוק השם שמופיע ב-IMDB.
2+3: אני לא יודע אם האיכות פחות טובה, לא בוידאו ולא בסאונד. נראה לי שזה סתם עניין של הרגל. לדעתי, אם היית עובר מקודי ל-MPC אז היית טוען שהאיכות של MPC פחות טובה...
קודי לא זקוק לתוספת של מקודדים חיצוניים. עד כמה שידוע לי, K-Lite מכיל הרבה *** ורצוי להמנע ממנו. לפחות ככה זה היה פעם, אולי עכשיו זה אחרת.
4. כשאתה מגדיר ספריית סרטים תגדיר גם שהמידע יגיע מ-IMDB.
5. איזה התקנה יש לגידי? למיטב ידיעתי גידי רק עושה סרטוני הדרכה ביוטיוב, אין לו התקנות.
6. איזה באגים בתוכנה? קודי מתעדכן כל כמה חודשים והבאגים מתוקנים (אבל נוספים באגים חדשים
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
עכשיו שאני חושב על זה, אני די בטוח שגם MPC לא נזקק לשום קודקים חיצוניים...
נראה לי שאתה יכול להסיר בביטחה את K-Lite ולא תרגיש שום הבדל באיכות בניגון עם MPC.
נראה לי שאתה יכול להסיר בביטחה את K-Lite ולא תרגיש שום הבדל באיכות בניגון עם MPC.