מחפש נגן מדיה למחשב שיכול להריץ וידאו 720p מקודד ב X264
-
romanhit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
מחפש נגן מדיה למחשב שיכול להריץ וידאו מקודד ב X264 (בסיומת MKV) אבל שיוכל לשים עליו גם כתוביות בעברית.
ניסיתי עם BSPLAYER והכתוביות נחתכות לפעמים וזה לא נוח לראות ככה. וניסיתי גם עם התוכנה CORE MEDIA PLAYER שם הוא מראה את הכתוביות שלמות אבל בג'יבריש ואני לא מצליח לשנות שהוא יראה את זה בעברית.
באיזה תוכנה אתם משתמשים לניגון קבצים אלה עם כתוביות אשמח לרעיונות.
חשוב לציין שיש לי את ה CoreAVC Pro מותן כבר במחשב אז אני לא חושב שזאת בעיה של קודקים חסרים.
תודה מראש על העזרה.
ניסיתי עם BSPLAYER והכתוביות נחתכות לפעמים וזה לא נוח לראות ככה. וניסיתי גם עם התוכנה CORE MEDIA PLAYER שם הוא מראה את הכתוביות שלמות אבל בג'יבריש ואני לא מצליח לשנות שהוא יראה את זה בעברית.
באיזה תוכנה אתם משתמשים לניגון קבצים אלה עם כתוביות אשמח לרעיונות.
חשוב לציין שיש לי את ה CoreAVC Pro מותן כבר במחשב אז אני לא חושב שזאת בעיה של קודקים חסרים.
תודה מראש על העזרה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
עם מה אתה מציג את הכיתוביות?
FFDSHOW או VOBSUB?
FFDSHOW או VOBSUB?
-
romanhit
-
- חבר פעיל מאוד

עם VOBSUB.guyezra כתב:עם מה אתה מציג את הכיתוביות?
FFDSHOW או VOBSUB?...
איך עושים בכלל שהכתוביות יוצגו עם FFDSHOW?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אתה יכול לבחור בהגדרות, תנסה תראה אם יותר טוב
-
romanhit
-
- חבר פעיל מאוד

אתה יכול לפרט קצת? איפה בידיוק בהגדות אני לא ממש מוצא את זה..guyezra כתב:אתה יכול לבחור בהגדרות, תנסה תראה אם יותר טוב...
בסדר מצאתי וסימנתי וי שיראה כתוביות אבל יש לי שם גם לשונית של VOBSUB ומסומן שם ENABLE להשאיר ככה או לבטל את הסימון שלו?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

תבדוק, זה עלול להציג לך שני סטים של כיתוביות אחד על השני
-
romanhit
-
- חבר פעיל מאוד

ניסיתי לשנות וזה לא עוזר. עדיין הכתוביות מופיעות חתוכות ב BSPLAYER וגם ב CORE MEDIA PLAYER
כך זה נראה ב BSPLAYER:

core media player

יש למישהו רעיון אחר או תוכנה שמריצה כתוביות טוב אבל לא מראה אותם בג'יבריש אלא בעברית?
כך זה נראה ב BSPLAYER:

core media player

יש למישהו רעיון אחר או תוכנה שמריצה כתוביות טוב אבל לא מראה אותם בג'יבריש אלא בעברית?
נערך לאחרונה על ידי romanhit ב 18/02/2007 16:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

ניסית לשחק פה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

תשים רקע, ותראה איפה נחתך לך, אתה יכול לנסות להקטין שוליים וכד'
תעדכן...
תעדכן...
-
romanhit
-
- חבר פעיל מאוד

לא הבנתי מה זאת אומרת שים רקע.guyezra כתב:תשים רקע, ותראה איפה נחתך לך, אתה יכול לנסות להקטין שוליים וכד'
תעדכן......
אבל לדוגמא בתוכנה השניה הכתוביות לא נחתכות הן מןפיעות שלמות פשוט התוכנה מסרבת להציג אותם בעיברית למרות שהגדרתי לה שהכתוביות יהיו בעברית.

בגלל זה נראה לי שזאת בעיה של תוכנה וחשבתי שאולי תוכנה אחרת תוכל לנגן את זה כמו שצריך.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

רקע זה BACKGROUND, שים משהו שתראה עליו את הטקסט והוא לא שקוף
תנסה להקטין שת השוליים - MARGIN
תנסה להקטין שת השוליים - MARGIN
-
romanhit
-
- חבר פעיל מאוד

ניסיתי וזה לא עוזר ושוב אני חוזר לא כל הכתוביות מופיעות חתוכות 70% מופיעות בסדר.
בגלל זה אני לא מבין את זה (גם אין קשר לאורך של הכתוביות ולעובדה שהן נחתכות, כי לדוגמא המילה "בסדר" מופיעה חתוכה ומשפט שלם עם הרבה מילים לא נחתך).
בקיצור אני רוצה שמישהו ימליץ לי על תוכנה שהוא משתמש בה לניגון סוג הקבצים הזה ומריצה חלק גם את הכתוביות כדי שאני יוכל לבדוק אם הבעיה היא בתוכנה או בהגדרה בכלל של הפילטרים במחשב.
בגלל זה אני לא מבין את זה (גם אין קשר לאורך של הכתוביות ולעובדה שהן נחתכות, כי לדוגמא המילה "בסדר" מופיעה חתוכה ומשפט שלם עם הרבה מילים לא נחתך).
בקיצור אני רוצה שמישהו ימליץ לי על תוכנה שהוא משתמש בה לניגון סוג הקבצים הזה ומריצה חלק גם את הכתוביות כדי שאני יוכל לבדוק אם הבעיה היא בתוכנה או בהגדרה בכלל של הפילטרים במחשב.
-
romanhit
-
- חבר פעיל מאוד

חברה אפשר בבקשה לדעת באיזה נגן אתם משתמשים כדי להריץ קובצי MKV עם תרגום, כדי שאני יוכל לנסות גם. תודה מראש מחכה לתשובות.