חברים, אשמח אם תאמרו לי מה זאת אומרת "ללא תמיכה בעברית" בטלוויזיות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
באיזה דגם מדובר?
משפיע בעיקר בתפריטים שיהיו באנגלית ולרוב כשמנסים להקרין סרט דרך USB של הטלוויזיה, עם תרגום נפרד. [יתכן ולא ייתמך כתוביות בעברית ויוצגו כג'יבריש]
מתי זה לא משפיע עליך?
כשאתה מחבר מחשב לטלוויזיה [תוכל לראות כתוביות בעברית רגיל]
כשאתה צופה דרך ב-HOT\YES אז כמובן התפריטים והכל בעברית.
ובמלים אחרות, בכל פעם שהמקור שמפענח את העברית לא יהיה הטלוויזיה, לא יהיו לך בעיות.
משפיע בעיקר בתפריטים שיהיו באנגלית ולרוב כשמנסים להקרין סרט דרך USB של הטלוויזיה, עם תרגום נפרד. [יתכן ולא ייתמך כתוביות בעברית ויוצגו כג'יבריש]
מתי זה לא משפיע עליך?
כשאתה מחבר מחשב לטלוויזיה [תוכל לראות כתוביות בעברית רגיל]
כשאתה צופה דרך ב-HOT\YES אז כמובן התפריטים והכל בעברית.
ובמלים אחרות, בכל פעם שהמקור שמפענח את העברית לא יהיה הטלוויזיה, לא יהיו לך בעיות.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אחלה טלוויזיה. יש לי את הדגם 55F6400 מלפני 3 שנים.
גם אני בחרתי ביבוא לא רישמי. בפועל עניין הכתוביות דרך USB עובד חלק ורואים עברית.
קח בחשבון שאם חשוב לך הסמארט אז יתכן ולא תוכל לכתוב בעברית ואם זה חשוב לך לשימושים שלך מומלץ לקנות את הדגם המדובר ביבוא הרישמי וליהנות מעברית מלאה בשילוב של אחריות ל-3 שנים
גם אני בחרתי ביבוא לא רישמי. בפועל עניין הכתוביות דרך USB עובד חלק ורואים עברית.
קח בחשבון שאם חשוב לך הסמארט אז יתכן ולא תוכל לכתוב בעברית ואם זה חשוב לך לשימושים שלך מומלץ לקנות את הדגם המדובר ביבוא הרישמי וליהנות מעברית מלאה בשילוב של אחריות ל-3 שנים
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כל דגם עם הקטע שלו. יש מסכים שגם ביבוא מקביל יש עברית ו/או אפשר להפעיל ויש כאלה שלא. לא יודע מה קורה בדיוק ב- JU6400 מייבוא מקביל, אבל החנות או היבואן שמספקים אותה אמורים להגיד לך מה נתמך ומה לא. לפעמים זה רק תפריט וסמארט ולפעמים זה גם כולל תמיכה בכתוביות תרגום בעברית (כאשר מנגנים דרך הנגן הפנימי של המסך כמובן).
ובניגוד למה שרשם vivi , סמליין היבואן הרשמי של מסכי סמסונג כבר לא נותנים אחריות מלאה לשלוש שנים. הם נתנו שנה מלאה + שנתיים מוגבלות וממש עכשיו הבנתי שהם שינו שוב את המדיניות שלהם ומעניקים רק שנה מלאה אך נותנים את האופצייה לרכוש אחריות לעוד שלוש שנים בתוספת תשלום. צריך לקרוא את תעודת האחריות או לברר מולם, לדעתי אפילו רוב המוכרנים בחנויות לא מודעים לכל זה וכבר שמעתי אותם מטעים לא פעם את הלקוחות שלהם. (כנראה בשוגג).
ובניגוד למה שרשם vivi , סמליין היבואן הרשמי של מסכי סמסונג כבר לא נותנים אחריות מלאה לשלוש שנים. הם נתנו שנה מלאה + שנתיים מוגבלות וממש עכשיו הבנתי שהם שינו שוב את המדיניות שלהם ומעניקים רק שנה מלאה אך נותנים את האופצייה לרכוש אחריות לעוד שלוש שנים בתוספת תשלום. צריך לקרוא את תעודת האחריות או לברר מולם, לדעתי אפילו רוב המוכרנים בחנויות לא מודעים לכל זה וכבר שמעתי אותם מטעים לא פעם את הלקוחות שלהם. (כנראה בשוגג).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".