שבת נעימה לכולם
אני רוצה להקליט את המופע היום במחשב
אני לא יספיק לסנכרן את לוח השידורים עם TVXB ולכן קבעתי לו הקלטה מראש לכמה שעות החל משעה 2
כאשר אני נכנס לצפייה ב view tv ולוחץ אנטר על ערוץ מסוים אני מועבר לערוץ ע"י הבלאסטר וזה נראה כאילו הוא מקליט את הערוץ , איך אני צופה בערוץ מבלי להקליט אותו?
שאלה נוספת , איך ניתן לשלוט עם השלט של 150 על התוכנה הזאת , האם למישהו יש התנסות של קשר בן הלחצנים לשלט לבין ההשפעות על הפונקציונליות של התוכנה? האם אפשר להגדיר לחצנים לפעולה מסוימת?
תודה
דרור
sage tv + pvr150 כמה שאלות
ב-SAGETV בכל פעם שאתה צופה בערוץ כלשהו ב-LIVE הוא מקליט אותו ברקע - וזו הסיבה שאתה יכול להקליט אותו רטרואקטיבית מהזמן שבו התחלת לצפות ולחזור אחורה/קדימה ב"זמן".
אני לא מבין מה זה משנה לך אם התוכנה מקליטה או לא מקליטה את מה שאתה צופה ב-LIVE, הדבר שקוף מבחינתך...בכל מקרה לא ניתן לראות ערוץ אחר בו זמנית - עם ממיר אחד בלבד.
אורן.
אני לא מבין מה זה משנה לך אם התוכנה מקליטה או לא מקליטה את מה שאתה צופה ב-LIVE, הדבר שקוף מבחינתך...בכל מקרה לא ניתן לראות ערוץ אחר בו זמנית - עם ממיר אחד בלבד.
אורן.
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הסיבה היא
שזה פשוט לקוח מקום ב HD , תחשוב שאתה תצפה בערוץ כמה ימים ב LIVE ופתאום נגמר לך המקום ...
לא?
לא?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
אני מודה שאני לא מכיר את התוכנה אבל אני מניח שכמו במכשירים אחרים יש הגדרה של זמן אחורה אותו הוא שומר (נניח 4 שעות אחורה ואז הוא דורס), כך שזאת לא הבעיה.
אולי אפילו יש אפשרות לבטל את ה-feature הזה.
אותי יותר היה מדאיג העניין של שחיקה מוגברת של ה-hd
אולי אפילו יש אפשרות לבטל את ה-feature הזה.
אותי יותר היה מדאיג העניין של שחיקה מוגברת של ה-hd