Spotify או YouTube RED

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו

שליחה

בזמן האחרון התחלתי לחפש אחר שירות מוזיקה טוב.
נמאס לי להשתמש באפליקציית יוטיוב שמבזבזת סוללה וגם שורפת את חבילת הגלישה, ואני גם לא רוצה להוריד שירים כל פעם מחדש למכשיר.
אין לי בעיה לשלם כסף מדי חודש (זה גם תורם לאותם אנשים שעושים את העבודה וזה גם חוקי (Y) )
בכל מקרה, אחרי ששמעתי כמה פעמים את השם Spotify בכמה מקומות הלכתי לבדוק מה זה (לא ידעתי שמדובר בשירות מוזיקה). נרשמתי לשירות הורדתי את האפליקציה וקיבלתי שבעה ימי נסיון פרימיום של השירות. אחר כך מדובר על 5-10 דולר בחודש, תלוי בתוכנית, ומקבלים גם חודש ראשון מתנה.
למחורת ראיתי בחנות את האפליקציה YouTube Music, שם קיבלתי 14 ימי נסיון עם YouTube RED, שגם על הדרך מבטל את הפרסומות ונותן לך אפשרות לשמוע שירים במצב מוזיקה בלבד (ללא וידיאו).
שני השירותים מאפשרים ליצור פלייליסטים ולשמור אותם Offline שזה מאוד חשוב בשבילי. שמתי לב שביוטיוב השירים לפעמים הם יותר ארוכים עקב זה שמדובר בקליפים, ולפעמים יש כל מיני קולות מהקליפ שאינם קשורים לשיר שזה קצת מעצבן.
רציתי להתייעץ עם כאלה שניסו את השירותים הנ"ל ויכולים להגיד איזה מהם עדיף

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1564
שם מלא: יוסי

שליחה

מנסיון, Google Music
10$ וגם נותן לך אפשרות להעלות את ספרית השירים שלך במידה ולא תמצא שם את מה שאתה אוהב.
חוץ מזה, יש אפשרות ל״תוכנית משפחתית״ שנותנת עד 6 חשבונות ב 14$.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709

שליחה

תפעיל את גוגל מיוזיק עם פרוקסי,
יש לך אפשרות להעלות 50000 שירים...
הסטרימינג בחינם.

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729

שליחה

עוד אופציה לשיקולך זה Apple Music שגם זמין לאנדרואיד,
אני אישית מנוי לשירות ומשתמש ב-iPhone ולא יצא לי לנסות את האפליקציה על אנדרואיד אבל אני משער שזה די זהה.

מבחינתי הייתרון הוא בספריה ענקית כולל מוזיקה ישראלית ותחנת רדיו Beats1 מצוינת

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה

אני מבין שאתם מתכוונים לGoogle Play Music, ותקנו אותי אם אני טועה מנוי של YouTube RED כולל בתוכו גם מנוי לGoogle Play Music.
לגבי Apple Music, אני מעדיף לא להסתבך יותר מדי עם פלטפורמה שונה, אני עובד עם אנדרואיד והמחשב (Windows), לכן אני מעדיף שלא להתחבר לשירות המוזיקה של אפל.
כל הכתבות שלי
עמית לגו

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@עמית_לגו
כן, מנוי ל Google Play Music כולל גם את YouTube RED

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

תבדוק את tidal, קרוב למושלמת.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה

mp3lll כתב:תבדוק את tidal, קרוב למושלמת.
...
אני יודע שtidal פונים יותר לאיכות סאונד וHIFI, השאלה אם כל הקטלוג שלהם הוא באמת כך או שזה אלבומים ספציפים.
כמו כן, יש להם אוסף שירים גדול כמו לSpotify ולGoogle Music?

Nissan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 345

הרשמה מישראל

שליחה

איך נרשמים לשירותים האלו מישראל ?
Who turned off the lights ?

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

Re: הרשמה מישראל

שליחה

Nissan כתב:איך נרשמים לשירותים האלו מישראל ?
...
שימוש חד פעמי בVPN אמריקאי לצורך הרשמה, אחר כך מנסיון שלי אפשר להשתמש בשירות כרגיל בלי VPN.

עידנידין_24
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

בנוגע לVPN

שליחה

הורדתי VPN למכשיר אבל משום מה אני עדיין לא מצליח לעשות מנוי לgoogle music or youtube red
מאחר והוא מבקש אמצעי תשלום וכאשר אני מבצע תשלום אז הוא רושם לי שהוא לא תומך באמצעי תשלום של ישראל...
מה ניתן לעשות אשמח לעזרה?

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

עמית_לגו כתב:
...
...
אני יודע שtidal פונים יותר לאיכות סאונד וHIFI, השאלה אם כל הקטלוג שלהם הוא באמת כך או שזה אלבומים ספציפים.
כמו כן, יש להם אוסף שירים גדול כמו לSpotify ולGoogle Music?
...
מהניסיון שלי , המבחר בטידאל די גדול ,אבל פה ושם חסר משהו , וכן ההיצע בעברית חלש מאוד .

רוב האלבומים הם LOSSLESS אבל מדי פעם יש אלבומים שהם 320KBPS

לאפל מיוזיק נראה שיש היצע גדול יותר בפרט בעברית . אבל קורה לפעמים שיש משהו בטידאל , ובאפל מיוזיק אין .

עמית_לגו פותח השרשור
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT

שליחה

האמת שיצא לי להתנסות בכל שירותי המוזיקה, כולל TIDAL, Apple Music, Google Play Music וSpotify.
בTIDAL וApple Music כמה שירים היו חסרים, ולכן העדפתי שלא להישאר איתם. בGoogle Play Music אני גם מקבל את Youtube RED וYoutube Music. השירות מעולה, וניתן למצוא שם את כל השירים, וזה עובד מעולה. Spotify לעומת כולם, לדעתי, נראה הכי טוב. מצאתי שם 100% מכל השירים שחיפשתי, והוא מעולם לא איכזב אותי, וברגע שמתחברים כבר לא צריך VPN שזה מעולה.
למרות כל זאת, בGoogle Play Music מקבלים את התמורה הכי גדולה למחיר, ולכן נשארתי שם. חשוב לציין שאני אישית מאוד אוהב את האפליקציה, ואני חושב שהיא באמת טובה, אבל יש מקום לשיפור.
שורה תחתונה: אם לא מעניין אתכם Youtube, אז לכו על Spotify. אם אתם רוצים את התמורה הכי טובה למחיר, זה Google Play Music.
כל הכתבות שלי
עמית לגו

shooshoosh
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה

היה לי ספוטיפיי המון זמן, אבל אפל מיוזיק לגמרי קנה אותי (ובזול!). אפשר לעשות גם מנוי משפחתי שעושה את זה לאפילו משתלם מאוד. לא ראיתי הרבה שחסר שם.

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

shooshoosh כתב:היה לי ספוטיפיי המון זמן, אבל אפל מיוזיק לגמרי קנה אותי (ובזול!). אפשר לעשות גם מנוי משפחתי שעושה את זה לאפילו משתלם מאוד. לא ראיתי הרבה שחסר שם.
...
·מסכים, אחלה שירות. אבל האפליקציה לאנדרואיד גרועה, והממשק בכלל (iTunes או אפליקציה) מאוד לא אינטואיטיבי.
בגוגל הרבה יותר נעים ונוח.

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”