חיבור מערכת קולנוע ביתי לטלוויזיה
-
YoniBenattar
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Yoni Benattar
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם
לא מזמן קיבלתי מערכת קולנוע ביתי של NEON ואני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה של (מסך LG)
אך אין לי רסיבר ואני לא יודע האם ניתן לחבר את המערכת דרך הסאב וופר... נאמר לי בעבר שניתן אך לא הצלחתי
אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון.
מדובר במערכת NEON דגם IT-14HT
אני מצרף גם תמונה של החיבורים של הסאב...
תודה לכול העוזרים!
לא מזמן קיבלתי מערכת קולנוע ביתי של NEON ואני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה של (מסך LG)
אך אין לי רסיבר ואני לא יודע האם ניתן לחבר את המערכת דרך הסאב וופר... נאמר לי בעבר שניתן אך לא הצלחתי
אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון.
מדובר במערכת NEON דגם IT-14HT
אני מצרף גם תמונה של החיבורים של הסאב...
תודה לכול העוזרים!
- RubyTop
- עוסק בתחום

- תגובות: 120
- שם מלא: אברמוב רובי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
לא ראינו צילום מלא של הסאב. האם יש לו איזה שהו מפסק שעושה mix
כי אחרת לא תשמע את הסאב עצמו.. וכל זאת בהנחה שלטלויזיה שלך יש audio out, לפחות לימין ושמאל
כי אחרת לא תשמע את הסאב עצמו.. וכל זאת בהנחה שלטלויזיה שלך יש audio out, לפחות לימין ושמאל
טכנאי עם וותק של כ40 שנה לתיקון ציוד אודיו ביתי ומקצועי באהבה רבה. אצלי זה סוג של אומנות.
0524-893700 ד"א [email protected]
0524-893700 ד"א [email protected]
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
זה כבר קצת ישן אבל אם אין לך יציאה מתאימה מהמסך אתה יכול לחבר למקור המועדף שלך לסרטים (מחשב / ממיר / סטרימר). כמובן אתה גם יכול לקנות מתאם מאופטי או HDMI לאנלוגי אם יש יציאה מתאימה בטלוויזיה / במקור עצמו ואז לקבל 5.1 מלא אבל זה לא זול...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לחלק ממסכי LG יש יציאת AUDIO VARIBLE OUT בצורת שני מחברי RCA אדום ולבן שאותה אתה יכול לחבר לכניסות FR + FL INPUT.
אתה תשמע רק משני רמקולים קדמיים שיהיו מחוברים ל FR + FL OUTPUT, מעבר לזה שום דבר..
אם קיבלת במתנה, תעביר אותה הלאה ותקנה מערכת שמע חדישה
אתה תשמע רק משני רמקולים קדמיים שיהיו מחוברים ל FR + FL OUTPUT, מעבר לזה שום דבר..
אם קיבלת במתנה, תעביר אותה הלאה ותקנה מערכת שמע חדישה