למה סאבוופרים עולים כל כך הרבה בארץ?
אהלן,
אני מתעניין בסאבוופרים ביד 2, ורואה סאבים בני 3 שנמכרים ביותר יקר ממחיר של סאב חדש בארה"ב או אפילו באירופה.
איך זה שסאב כמו TANNOY TS10 עולה 4500 בארץ, ורק 300 פאונד (1500) באנגליה? ממתי יש מיסוי של 200% על מוצרי אודיו?
PSW10 עולה בארץ 2490 ש"ח, ורק 100 דולר באמזון. מה הקטע?
אני מתעניין בסאבוופרים ביד 2, ורואה סאבים בני 3 שנמכרים ביותר יקר ממחיר של סאב חדש בארה"ב או אפילו באירופה.
איך זה שסאב כמו TANNOY TS10 עולה 4500 בארץ, ורק 300 פאונד (1500) באנגליה? ממתי יש מיסוי של 200% על מוצרי אודיו?
PSW10 עולה בארץ 2490 ש"ח, ורק 100 דולר באמזון. מה הקטע?
האם משתלם לקנות מאמזון גרמניה ו-UK, לעומת USA?zaxxon82 כתב:יוקר המחירים בא לידי ביטוי כמעט בכל מוצר, במיוחד אילו עם יבואן יחיד / בלעדי. רק לאחרונה רכשתי דרך אמזון UK טוחן אשפה בכ-1300 ש"ח לעומת 3000 ש"ח אצל היבואן. חזירות, אין מה להוסיף....
אני רואה שהרבה אנשים פה קונים מהם.
אז בעצם כל דבר שאקנה מאמזון UK או DE, אשלם עליו 20 אחוז פחות מהמחיר הרשום? כל מוצר?zaxxon82 כתב:@yonyz
·בד"כ התמחור האמריקאי נוח יותר ואולם באמזון ב EU יש 2 יתרונות בולטים -1. המע"מ מקוזז אוטומטית כששולחים מוצר מחוץ ל EU , מדובר בכ -20 אחוז הנחה. 2. תאימות ל -220V שלא תמיד קיימת באמזון US...
בדקתי מחיר הסאבוופר הבא:
https://www.amazon.com/Klipsch-R-10SW-P ... 88PAWTQVN2
יוצא יותר זול לשלוח דרך BUY2USA. רק 117 דולר למשלוח ימי ו-50 דולר יותר באוויר. כלומר דרך הים יוצא 1477 ש"ח כולל הכל, ובארץ הוא עולה פאקינג 3400 ש"ח ומעלה. הייתי בטוח שגודל הסאבוופרהוא שמייקר את המשלוח מאוד, אבל מחיר המשלוח לא כזה נורא.
כמו שאמרת - חזירות.
@yonyz
·לא ממליץ על BUY2USA או דומיו. חפש מוצרים שנמכרים ע"י אמזון ישירות (שכן אמזון הנה גם פלטפורמה למוכרים שונים) רק אז אתה יכול לקבל מחיר סופי כולל משלוח ומכס משולם מראש ללא הפתעות. וכמובן להנות משירות ואחריות של אמזון שאין שני לו.
·לא ממליץ על BUY2USA או דומיו. חפש מוצרים שנמכרים ע"י אמזון ישירות (שכן אמזון הנה גם פלטפורמה למוכרים שונים) רק אז אתה יכול לקבל מחיר סופי כולל משלוח ומכס משולם מראש ללא הפתעות. וכמובן להנות משירות ואחריות של אמזון שאין שני לו.
יש לי רק ניסיון טוב עם BUY2USA. המחיר שהם מציגים במחשבון אמזון כולל מיסים כל כמה עשרות דולרים. אף פעם לא היו לי הפתעות איתם.zaxxon82 כתב:@yonyz
·לא ממליץ על BUY2USA או דומיו. חפש מוצרים שנמכרים ע"י אמזון ישירות (שכן אמזון הנה גם פלטפורמה למוכרים שונים) רק אז אתה יכול לקבל מחיר סופי כולל משלוח ומכס משולם מראש ללא הפתעות. וכמובן להנות משירות ואחריות של אמזון שאין שני לו....
אמזון לא שולחים כמעט כלום לארץ, במיוחד סאבוופרים. סמן תוצאות חיפוש "SUBWOOFER" את האפשרות של משלוח לארץ ותראה איך כמעט כל הפריטים נעלמים. :\
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים