קניית רמקולים לטלוויזיה
שלום,
אני מעוניין בקניית רמקולים / מקרן קול לטלוויזיה בסלון.
התקציב הוא - עד 500 ש''ח
מודע לכך שהתקציב נמוך, אני מעוניין במשהו שיישדרג מעט את הסאונד של הטלוויזיה, השימוש בה הוא לטלוויזיה / סרטים.
מדובר בטלוויזית Pilot 50 אינטצ (שהסאונד שלה נמוך להחריד אך איכות התמונה מספקת את הבית).
תודה
אני מעוניין בקניית רמקולים / מקרן קול לטלוויזיה בסלון.
התקציב הוא - עד 500 ש''ח
מודע לכך שהתקציב נמוך, אני מעוניין במשהו שיישדרג מעט את הסאונד של הטלוויזיה, השימוש בה הוא לטלוויזיה / סרטים.
מדובר בטלוויזית Pilot 50 אינטצ (שהסאונד שלה נמוך להחריד אך איכות התמונה מספקת את הבית).
תודה
·היי,yonyz כתב:MicroLab Solo6C. ישדרגו את הסאונד בהרבה. חדשים עולים כ-600, אבל אפשר למצוא אותם ביד2 לעתים קרובות באזור ה-400.
יש להם שלט לשליטה על הווליום שזה מצויין לשימוש שלך....
ראיתי ביקורות מעולות עליהם באמת..
השאלה היא אם הם מתאימים לסלון? (לא תושמע מוזיקה דרכם אלא נטו סרטים וטלוויזיה).
לסלון עדיף את ה-SOLO7C. ה-6C מתאימים יותר להאזנה מקרוב, כלומר למחשב. ה-7C נשמעים יותר טוב מרחוק. יש פה חריגה מהתקציב ב-200 ש"ח.
אפשר להסתכל ביד 2 כמובן, רמקולים משומשים נמכרים לרוב בכחצי מהמחיר של חדשים, והם לא מתקלקלים מהר.
אפשר להסתכל ביד 2 כמובן, רמקולים משומשים נמכרים לרוב בכחצי מהמחיר של חדשים, והם לא מתקלקלים מהר.
·אוקיי, כרגע ההתלבטות שלי היא בין ה-SOLO7C לבין מקרן קול דגם Samsung HWF355.yonyz כתב:לסלון עדיף את ה-SOLO7C. ה-6C מתאימים יותר להאזנה מקרוב, כלומר למחשב. ה-7C נשמעים יותר טוב מרחוק. יש פה חריגה מהתקציב ב-200 ש"ח.
אפשר להסתכל ביד 2 כמובן, רמקולים משומשים נמכרים לרוב בכחצי מהמחיר של חדשים, והם לא מתקלקלים מהר....
מבחינת גודל אני מעדיף את המקרן קול אך אשמח לדעת עד יש הבדל בסאונד בניהם, (שוב בהתחשב בשימוש של טלוויזיה וסרטים בלבד).
ולגבי חיבור, איזה חיבור צריך לטלוויזיה והאם יכולה להיות בעיה של דיליי בין הסאונד לתמונה?
תודה:)
·באמת קריטי הגודל כשמדובר ברמקול לטלוויזיה בלבד?yonyz כתב:לדעתי הסולו יישמעו טוב בהרבה בגלל הגודל שלהם. הסאב שכלול עם הסאונד בר שציינת הוא לא יותר מקופסת בונים, מה שלדעתי הסולו יכולים לעשות גם....
ומבחינת חיבור, נדרש לקנות כבלים מיוחדים על מנת לחבר לטלוויזיה?
להערכתי יהיה הבדל גדול בסאונד. בין אם זה חשוב לך או לא - אין לי מושג.Koral כתב:·באמת קריטי הגודל כשמדובר ברמקול לטלוויזיה בלבד?......
ומבחינת חיבור, נדרש לקנות כבלים מיוחדים על מנת לחבר לטלוויזיה?...
בסרטים הסאונד חשוב מאוד מבחינתי. אני מניח שזאת בחירה בין אסתטיקה לאיכות סאונד.
לגבי החיבור, אפשר לחבר אותם ליציאת אוזניות בטלויזיה או ישירות לממיר. יכול להיות שתצטרך כבלים שונים כדי לחבר לממיר, אין לי ניסיון עם חיבור רמקולים לממירים.