Harmony Hub and Vera
-
AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 26 פעמים
טוב הגיע הורה והתחלתי קצת לשחק, יש לי בעיה מוזרה ואני בטוח שהיא טיפשית אבל אני לא מוצא את התשובה משום מה:
אני מנסה לחבר את הורה ל Harmony Hub שלי, התקנתי את האפליקציה Harmony Hub control בורה, בסיום ההתקנה האפליציה ביקשה לשייך אותה לחדר מסויים, בניתי חדר חדש ועשיתי Save.
כעת מופיע לי שורה (למעלה בכניסה ל Vera ) -
Harmony Control : Configure IP Address, email and password.
ברור לי שאיפה שהוא אני צריך להגיד לורה מה כתובת ה IP של ההרמוני, אבל לצערי אני לא מוצא איפה ......
הורה חדשה מהקופסא ללא שום הגדרות וכרגע ללא Device - ים בכלל.
תודה מראש לעונים.
אלון
אני מנסה לחבר את הורה ל Harmony Hub שלי, התקנתי את האפליקציה Harmony Hub control בורה, בסיום ההתקנה האפליציה ביקשה לשייך אותה לחדר מסויים, בניתי חדר חדש ועשיתי Save.
כעת מופיע לי שורה (למעלה בכניסה ל Vera ) -
Harmony Control : Configure IP Address, email and password.
ברור לי שאיפה שהוא אני צריך להגיד לורה מה כתובת ה IP של ההרמוני, אבל לצערי אני לא מוצא איפה ......
הורה חדשה מהקופסא ללא שום הגדרות וכרגע ללא Device - ים בכלל.
תודה מראש לעונים.
אלון
-
AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

אני יודע מה הכתובת IP של ההרמוני, אני לא מוצא איפה מגדירים את זה בורה ........
-
AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

טוב הסרתי את האפליקציה והתקני מחדש, עכשיו יש לי device שנקרא הרמוני ואותו צריך לקנפג ...... מוזר.
yakovst3 - תודה
yakovst3 - תודה
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
·AlonGoldfiz כתב:טוב הסרתי את האפליקציה והתקני מחדש, עכשיו יש לי device שנקרא הרמוני ואותו צריך לקנפג ...... מוזר.
yakovst3 - תודה...
ברשימת ה device מצא את ה Harmony Control לחץ על החץ מימין לו וכנס לתפריט ההגדרות.
למעלה בירוק תופיע רשימה של תפריטים בחר Settings.
שורה ראשונה זה ה IP
שורה שניה ושלישית שם משתמש וסיסמא.
בהצלחה
-
- החץ מימין מסומן באדום
-
- תפריט Settings מסומן באדום
-
AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

@Grappa
· תודה רבה, משום מה ה device אצלי לא הופיע לאחר ההתקנה, יצאתי נכנסתי, מחקתי התקנתי שוב ואז זה יסתדר.
לא יודע, משהו קצת לא יציב אצלי במערכת..... אולי הדפדפן, התחלתי עכשיו לעבוד עם Chrome נראה.
עדיין יש לי בעיות, התקנתי בבוקר מודול : Fibaro releay 2 X 1.5, ומשום מה במקום שיהיו לי 2 Device / מפסקים , יש לי 3,
פעמיים את המעגל הראשון ופעם אחת את המעגל השני....
ניסיתי למחוק אותו ללא הצלחה....
יש למישהו רעיון ?
· תודה רבה, משום מה ה device אצלי לא הופיע לאחר ההתקנה, יצאתי נכנסתי, מחקתי התקנתי שוב ואז זה יסתדר.
לא יודע, משהו קצת לא יציב אצלי במערכת..... אולי הדפדפן, התחלתי עכשיו לעבוד עם Chrome נראה.
עדיין יש לי בעיות, התקנתי בבוקר מודול : Fibaro releay 2 X 1.5, ומשום מה במקום שיהיו לי 2 Device / מפסקים , יש לי 3,
יש למישהו רעיון ?
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
·AlonGoldfiz כתב:@Grappa
יש למישהו רעיון ?...
תופעה ידועה במודולים של FIBARO עם בקר VERA ונדמה לי שהיו כמה דיונים בעיניין פה בפורום, אני קורא לזה "מודול רפאים" והוא מופיע גם עם דימרים של FIBARO, נראה לי ש VERA לא השלימו את התמיכה במודול.
בעיקרון אפשר להשאיר אותם הם לא מזיקים אבל אם אסתטית זה מציק לך אפשר להעלים אותם, קרא בשירשור הזה (אנגלית):
http://forum.micasaverde.com/index.php?topic=33438.0