סדין 130 על 200, איפו קונים?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
שלום לכולם, הזמנתי מיטה בגודל הנ״ל, המוכרת גם אמרה שסדין סטנדרטי זה או 120 או 140 לרוחב. מה שלט סטנדרטי, קשה למצוע בכלל לקניה, עברתי בסופר ליד, ואכן זה המצב, אין כלום, זה או 120, והמזרון עצמו לא דק במיוחד, זה זה לא יעלה. אם זה 140 אז זה יהיה רופף. או שאני מבקש לשנות ל 120 את המיטה. או אם מישהו מכיר אתר או חנות בארץ שמוכרת את המוצר בארץ, אשמח לקישור או לכתובת. תודה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
גם לי שי מזרון לא סטנדרטי (גדול מהממוצע), וגם לי הייתה את הבעיה. בסוף פניי לתופרת שתפרה לי סדינים מותאמים אישית.
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הבעיה זה שאם גודל סטדנרתי, אתה יכול לבחור דוגמאות יפות וכו, כן אני גבר..אבל זה עדין חשוב לי XD. בסוף החלפתי ל120,
עוד 10 ס"מ לא נתנונים הרבה, ואני לא בן אדם גדול כלל. אבל באמת שחשבתי לפקנות בד לבד ולפנות לתופרת שאני מכיר.. בכל מקרה
תודה למתעניינים.
עוד 10 ס"מ לא נתנונים הרבה, ואני לא בן אדם גדול כלל. אבל באמת שחשבתי לפקנות בד לבד ולפנות לתופרת שאני מכיר.. בכל מקרה
תודה למתעניינים.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "