המלצה לרמקולים עד 10,000 שח
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@erezs17
ערב טוב, הסכום שאתה רוצה להשקיע כרגע הוא עדיין לא מספיק ל5.1 וסב וופר טוב, וחבל לא לנצל את ההשקעה הזאת בצורה טובה ויעילה, חבל להתפשר ואחרכך להישאר עם משהו שהוא 70 אחוז ממה שצריך באמת ברמה של ההשקעה. תנסה להוסיף עוד 4 אלף שקל וזה יהיה מצויין.
בכל אופן אחרי כל ההמלצות פה והעזרה, אתה חייב ללכת לשמוע, אם אתה הולך על זה באמת, תשתדל לקחת את כל הרמקולים מאותה הסדרה, ובעניין הסב תבחר חברה שמתמכה בתחום, ואז אתה מסודר להרבה מאוד זמן.
ערב טוב, הסכום שאתה רוצה להשקיע כרגע הוא עדיין לא מספיק ל5.1 וסב וופר טוב, וחבל לא לנצל את ההשקעה הזאת בצורה טובה ויעילה, חבל להתפשר ואחרכך להישאר עם משהו שהוא 70 אחוז ממה שצריך באמת ברמה של ההשקעה. תנסה להוסיף עוד 4 אלף שקל וזה יהיה מצויין.
בכל אופן אחרי כל ההמלצות פה והעזרה, אתה חייב ללכת לשמוע, אם אתה הולך על זה באמת, תשתדל לקחת את כל הרמקולים מאותה הסדרה, ובעניין הסב תבחר חברה שמתמכה בתחום, ואז אתה מסודר להרבה מאוד זמן.
avilior כתב:אם קודם תשקיע בסאב טוב לא ישאר לך תקציב לשאר הרמקולים.
אני דווקא הייתי ממליץ על קדמיים טובים ואז להתקדם. 10k סכום מכובד אבל לא מספיק לטעמי לקנייה ביד ראשונה....
אני רוצה קודם להשקיע ברמקולים כמובן 10K זה רק לזוג לקדמיים לא לכל הסטאפ
זה יכול גם להיות רמקולים ב 11K/12K זה גם בסדר.
·האיטלקי כתב:@erezs17
בכל אופן אחרי כל ההמלצות פה והעזרה, אתה חייב ללכת לשמוע, אם אתה הולך על זה באמת, תשתדל לקחת את כל הרמקולים מאותה הסדרה, ובעניין הסב תבחר חברה שמתמכה בתחום, ואז אתה מסודר להרבה מאוד זמן....
היי אז לפני רץ לשמוע ולפני שידחפו לי כל מיני מותגים מיותרים אני מעדיף לקבל את החוות דעת שלכם לגבי מותגים מומלצים ורק אז לקפוץ לאיזה חנות ולשמוע את הדגמים המומלצים.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@erezs17
וורפידל, b&w, פולק אודיו, kef. תתחיל בזה, תתחיל לשמוע 3 דגמים אחרכך תנסה להתמקד ב2 מהדגמים מתוך ה3 שהכי אהבת, אל תשכח למתג אותם לרסיבר שיש לך בבית.
וורפידל, b&w, פולק אודיו, kef. תתחיל בזה, תתחיל לשמוע 3 דגמים אחרכך תנסה להתמקד ב2 מהדגמים מתוך ה3 שהכי אהבת, אל תשכח למתג אותם לרסיבר שיש לך בבית.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@avilior
לשים את התקציב על קדמיים זאת לא היית ההמלצה שלי, אם תעקוב אחרי השרשור תסתכל ...
לשים את התקציב על קדמיים זאת לא היית ההמלצה שלי, אם תעקוב אחרי השרשור תסתכל ...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
תקציב נאה, ולא הייתי שם אותו על מוצר יד2, בכל זאת, הגעת עד הלום - תקלף את הניילון בעצמך.
שנית, גש לחנויות מתמחות ותקשיב לכמה סטים, קח איתך DOK עם מוזיקה שאתה אוהב ומכיר, אתה כבר לבד תבין מה טוב לך ומה לא.
החברים כאן העלו כמה שמות מעניינים, ובחנות אתה גם תראה כמה דגמים מעניינים.
אחרי שמיעה, תוכל לחזור להתייעץ על מה שמצא חן בעיניך.
שנית, גש לחנויות מתמחות ותקשיב לכמה סטים, קח איתך DOK עם מוזיקה שאתה אוהב ומכיר, אתה כבר לבד תבין מה טוב לך ומה לא.
החברים כאן העלו כמה שמות מעניינים, ובחנות אתה גם תראה כמה דגמים מעניינים.
אחרי שמיעה, תוכל לחזור להתייעץ על מה שמצא חן בעיניך.
ביד 2
יש הרבה יותר היצע !
כגון: PROAC, HARBETH, DYNAUDIO, AVANCE, Spendor,
שווה ללכת לבקר את דני בכור AUDIO X STREAM שפתח חנות חדשה לאחרונה..ויש שם דברים מדהימים בכל תקציב, נקודה.
אגב בשלוף, לרמקולים חדשים עם לא מעט עודף שנשאר ביד לאחר רכישתם...
הוא ה-KEF LS50 שווה לבחון אותם!..
גם קטן, מאוד אסטטי, וממזר לא קטן...!
ממש טובים למחירם גם כחדשים.
ועוד דוגמה ממש מענינת ל-חדש.
http://www.hifimusic.co.il/SCANSONIC-%D ... 25663.html
שווה ללכת לשמוע ולהתנסות..
עם כל הכבוד ל-סרווין וגה, SVS וקליפס..
הכל שאלה של טעם...בסופו של יום.
יש הרבה יותר היצע !
כגון: PROAC, HARBETH, DYNAUDIO, AVANCE, Spendor,
שווה ללכת לבקר את דני בכור AUDIO X STREAM שפתח חנות חדשה לאחרונה..ויש שם דברים מדהימים בכל תקציב, נקודה.
אגב בשלוף, לרמקולים חדשים עם לא מעט עודף שנשאר ביד לאחר רכישתם...
הוא ה-KEF LS50 שווה לבחון אותם!..
גם קטן, מאוד אסטטי, וממזר לא קטן...!
ממש טובים למחירם גם כחדשים.
ועוד דוגמה ממש מענינת ל-חדש.
http://www.hifimusic.co.il/SCANSONIC-%D ... 25663.html
שווה ללכת לשמוע ולהתנסות..
עם כל הכבוד ל-סרווין וגה, SVS וקליפס..
הכל שאלה של טעם...בסופו של יום.
כל הרמקולים שהמליצו לך הם מחברות טובות ומוכרות.
אני חושב, כמו שרבים ניסו להגיד לך, שאתה חייב ללכת ולשמוע.
לכל רמקול יש את הסאונד שלו (פחות או יותר) ועד שלא תשמע לא תדע מה ההבדל...
יכול להיות שאתה תגיד שאתה לא סובל את קליפש ויכול להיות שתמות עליהם
וזה נכון לגבי כל רמקול אחר (למרות שבקליפש משום מה זה באמת מתחלק לאוהבים ושונאים).
גם אם אתה חושב שאין לך זמן ללכת ולשמוע, אתה הולך להוציא 10,000₪ שזה סכום לא קטן על משהו שכנראה ישאר אתך עוד שנים ארוכות.
מבחינתי לפחות ללכת ולשמוע מערכות בחנות זה גם קצת סוג של בילוי. מגלה דברים חדשים במוסיקה שאני מכיר כל פעם מחדש... כל מערכת מדגישה דברים אחרים...
בקיצור תהנה מהתהליך!
אני חושב, כמו שרבים ניסו להגיד לך, שאתה חייב ללכת ולשמוע.
לכל רמקול יש את הסאונד שלו (פחות או יותר) ועד שלא תשמע לא תדע מה ההבדל...
יכול להיות שאתה תגיד שאתה לא סובל את קליפש ויכול להיות שתמות עליהם
וזה נכון לגבי כל רמקול אחר (למרות שבקליפש משום מה זה באמת מתחלק לאוהבים ושונאים).
גם אם אתה חושב שאין לך זמן ללכת ולשמוע, אתה הולך להוציא 10,000₪ שזה סכום לא קטן על משהו שכנראה ישאר אתך עוד שנים ארוכות.
מבחינתי לפחות ללכת ולשמוע מערכות בחנות זה גם קצת סוג של בילוי. מגלה דברים חדשים במוסיקה שאני מכיר כל פעם מחדש... כל מערכת מדגישה דברים אחרים...
בקיצור תהנה מהתהליך!
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

ארז ערב טוב, תשתדל בבקשה לגרד מפה ומשם עוד כ4000, או לפחות 2000 שקלים, תזכור מה כתבתי לך בהתחלה, אל תתפשר, גם אני עשיתי את הדרך שלך בדיוק לפני 6 חודשים, חברי הפורום עזרו לי הרבה מאוד, גם אני רוצה לעזור לך....erezs17 כתב:שלום אני רוצה לקנות רמקולים לקולנוע ביתי.
יש לי סלון ממוצע
התקציב עד 10,000 שח
עדיפות לחדש
חשוב לי לשמוע סאונד נקי ואיכותי עם באס הדין מאוד...
תשקיע עוד קצת בשביל לקבל 100 אחוז,
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 14/07/2016 23:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמיד אפשר להוסיף עוד. ב 10k אתה יכול לקנות זוג רמקולים מעולים. לא צריך יותר, בטח בתור רמקולים רציניים ראשונים.
הצעה שלי היא כמו שאמרו לפני. לך לחנות אודיו מאחת המומלצות פה - תפנה יום באמצע השבוע - לך אפילו ל 2-3 חנויות. תעשה האזנה עיוורת - כלומר אתה יושב מול עשרות רמקולים מולך, תן למוכר להחליף רמקולים מבלי להגיד לך מה אתה שומע (תבהיר מראש את התקציב אין סיבה להיסחף). תתחיל בסינון וכשתגיע להתלבטות אחרונה בין 2-3 רמקולים תחזור לפה להתייעץ.
הצעה שלי היא כמו שאמרו לפני. לך לחנות אודיו מאחת המומלצות פה - תפנה יום באמצע השבוע - לך אפילו ל 2-3 חנויות. תעשה האזנה עיוורת - כלומר אתה יושב מול עשרות רמקולים מולך, תן למוכר להחליף רמקולים מבלי להגיד לך מה אתה שומע (תבהיר מראש את התקציב אין סיבה להיסחף). תתחיל בסינון וכשתגיע להתלבטות אחרונה בין 2-3 רמקולים תחזור לפה להתייעץ.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@erezs17
פיוצ'ר קרוסובר סטריאוסקופ....
פיוצ'ר קרוסובר סטריאוסקופ....
erezs17
ארז יש לך סכום יפה
במיוחד שאתה יכול לגלוש ל 12