עזרה בזיהוי ותיקון תקלה בטלויזיה.
שלום,
יש ברשותי מסך טלויזיה LCD שך LG - דגם 42LD550.
כשאני מדליק את הטלויזה היא נדלקת ל-2 שניות ואז כבה, אחרי 3 מחזורים כאלה היא נכבית לגמרי ונורת ה- POWER מהבהבת.
כשאני פותח את הטלויזיה אני רואה שהנורות של backlight לא נדלקות באופן רציף בהדלקה אלא נדלקות ונכבות לסרוגין.
החלפתי כבר את לוח הספק מתח ולא נראה שזה פתר את הבעיה.
מה זה עוד יכול להיות? ואיך אני יכול לתקן זאת בעצמי? (יש לי רקע די נרחב באלקטרוניקה וניסיון מועט גם בתיקונים. כמו כן יש את כל הציוד הנדרש: מלחם,מולטימטר,רכיבים בסיסיים וכו....)
תודה מראש לעונים.
יש ברשותי מסך טלויזיה LCD שך LG - דגם 42LD550.
כשאני מדליק את הטלויזה היא נדלקת ל-2 שניות ואז כבה, אחרי 3 מחזורים כאלה היא נכבית לגמרי ונורת ה- POWER מהבהבת.
כשאני פותח את הטלויזיה אני רואה שהנורות של backlight לא נדלקות באופן רציף בהדלקה אלא נדלקות ונכבות לסרוגין.
החלפתי כבר את לוח הספק מתח ולא נראה שזה פתר את הבעיה.
מה זה עוד יכול להיות? ואיך אני יכול לתקן זאת בעצמי? (יש לי רקע די נרחב באלקטרוניקה וניסיון מועט גם בתיקונים. כמו כן יש את כל הציוד הנדרש: מלחם,מולטימטר,רכיבים בסיסיים וכו....)
תודה מראש לעונים.
נסה להדליק ולהחזיק את הלחצן של הpower
הדלקה בדרך הישנה, אחרי שהמכשיר דלוק, לחץ על 1 או על העבר תחנה v ^ לפעמים צריך להגדיר את זה לטלוויזיה
בזמן הבדיקה תן לטלוויזיה איזה אות כניסה rca של ווידאו וערוץ אאודיו
אולי קבל התבלע
אפשר תצלום הלוח והחיבורים?
זו טלוויזיה ישנה?
הדלקה בדרך הישנה, אחרי שהמכשיר דלוק, לחץ על 1 או על העבר תחנה v ^ לפעמים צריך להגדיר את זה לטלוויזיה
בזמן הבדיקה תן לטלוויזיה איזה אות כניסה rca של ווידאו וערוץ אאודיו
אולי קבל התבלע
אפשר תצלום הלוח והחיבורים?
זו טלוויזיה ישנה?
נערך לאחרונה על ידי legopart ב 11/07/2016 3:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RubyTop
- עוסק בתחום

- תגובות: 120
- שם מלא: אברמוב רובי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
בת כמה הטלויזיה?
אם רואה את תאורת המסך נכבית ונדלקת לסירוגין, יתכן והבעיה במעגל/כרטיס ה inverter. מעגל שמייצר מתח גבוהה להדליק את הפלורוסנטים שנמצאים מאחורי המסך lcd.
ויכול להיות שאחת או יותר מהנורות עצמן כבר בלויות ומעמיסות על ה inverter ומערכת ההגנה נכנסת לפעולה ומכבה את ה טלוויזיה.
לא נראה לי שווה להשקיע עם מדןבר בבעיות נורות הפלורוסנט.
אם רואה את תאורת המסך נכבית ונדלקת לסירוגין, יתכן והבעיה במעגל/כרטיס ה inverter. מעגל שמייצר מתח גבוהה להדליק את הפלורוסנטים שנמצאים מאחורי המסך lcd.
ויכול להיות שאחת או יותר מהנורות עצמן כבר בלויות ומעמיסות על ה inverter ומערכת ההגנה נכנסת לפעולה ומכבה את ה טלוויזיה.
לא נראה לי שווה להשקיע עם מדןבר בבעיות נורות הפלורוסנט.
טכנאי עם וותק של כ40 שנה לתיקון ציוד אודיו ביתי ומקצועי באהבה רבה. אצלי זה סוג של אומנות.
0524-893700 ד"א [email protected]
הטלויזיה בת 6. שנתיים מתוכן היא הייתה ארוזה ולא בשימוש. לאחר השנתיים האלו,הייתה לי את אותה בעיה. בא אלי טכנאי כשלא הייתי בבית,אמר שצריך להחליף ספק כח, טען שהחליף, ואחרי שדרש 1000 שקלים אמרתי לו שאני לא מעונייןץ הוא החזיר את הישן, והטלויזיה חזרה לעבוד כ-3 שנים בלי בעיות.
לפני כחודשיים חזרה הבעיה, שיחקתי שם עם הלוח חשמל ועוד פעם הסתדר לאיזה שבועיים. מאז זה לא עובד. החלפתי כאמור את לוח החשמל, הטלויזיה חזרה לעבוד כרגיל יומיים ואז שוב אותה הבעיה. בגב הטלויזיה יש רק 2 לוחות, אחד של מתח ואחד של כל החיבורים.
אני פשוט כרגע במשרד ולא יכול להעלות תמונה, אבל אני אצלם ואעלה מחר ב"ה. בינתיים אם יש עוד הצעות לפתרון אשמח לשמוע.
לפני כחודשיים חזרה הבעיה, שיחקתי שם עם הלוח חשמל ועוד פעם הסתדר לאיזה שבועיים. מאז זה לא עובד. החלפתי כאמור את לוח החשמל, הטלויזיה חזרה לעבוד כרגיל יומיים ואז שוב אותה הבעיה. בגב הטלויזיה יש רק 2 לוחות, אחד של מתח ואחד של כל החיבורים.
אני פשוט כרגע במשרד ולא יכול להעלות תמונה, אבל אני אצלם ואעלה מחר ב"ה. בינתיים אם יש עוד הצעות לפתרון אשמח לשמוע.
- RubyTop
- עוסק בתחום

התמונה, זה נראה ספק הכח של המכשיר. אתה אומר שהחלפת אותו בעצמך? ועדיין עושה לך בעיות? לא הבנתי..
טכנאי עם וותק של כ40 שנה לתיקון ציוד אודיו ביתי ומקצועי באהבה רבה. אצלי זה סוג של אומנות.
הלוח החדש לא בעיה.
למרות שאני שונא את הלוחות מאיביי, במיוחד אם אתה טועה בהזמנה.
שלי שמום מה מקצר והחלק האחורי של המסך מחשמל אם נוגעים בו (עד שבודדתי את הלוח מהחיבורים לגוף המכשיר)
התכוונתי ללוח אם של המכשיר והחיבורים של המסך עצמו.
דרך אגב, מסך נכבה לפעמים כשהו לא מקבל אות כלשהו.
למרות שאני שונא את הלוחות מאיביי, במיוחד אם אתה טועה בהזמנה.
שלי שמום מה מקצר והחלק האחורי של המסך מחשמל אם נוגעים בו (עד שבודדתי את הלוח מהחיבורים לגוף המכשיר)
התכוונתי ללוח אם של המכשיר והחיבורים של המסך עצמו.
דרך אגב, מסך נכבה לפעמים כשהו לא מקבל אות כלשהו.
- RubyTop
- עוסק בתחום

אם ראית את התאורה האחורית של המסך, שהיא באצם, מנורות פלורוסנט, נדלקים וניכבים במהירות ואז הטלוויזיה ניכנסה למצב כיבוי והסטנד ביי מהבהב, אז או שהחיבור הפנימי למנורות רופף או אחת או יותר מהמנורות לקויה או הדריבר שמפעיל אותן (inverter ) תקול.