שאלות לבעלי פיוניר VSX-329
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@avidror
בוקר טוב, למיטב ידעתי לרסיבר הזה אין osd ( תצוגה על גבי המסך), רק ברסיבר עצמו.
לשאלה הבאה, איזה תוכן אתה מנסה לשמוע?, שהאחוריים לא עובדים?.
לדוגמא אם אתה רוצה לשמוע מהממיר של יאס או הוט וכו', אז תחבר את מה שזה לא יהיה לכניסה hdmi ברסיבר, ומהרסיבר יש לך יציאה של hdmi, לטלויזיה... כבל אופטי בין הטלויזיה לרסיבר אתה צריך רק במצב שכאשר אתה רוצה לחבר usd עם תוכן ולשמוע דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר או במצב שאין לך חיבור כזה hdmi בטלויזיה , (בקשר ל usb אני בספק אם יש לך אפשרות כזת בכלל ברסיבר), ואם אתה מנסה לשמוע תוכן ממקור סטרימר או dvd, אז גם תחבר ל כניסת hdmi ברסיבר, ותדליק את המדייה וזה אמור לעבוד, חבל שלא בדקת לפני שקנית, ומהרת לקנות רסיבר דיוטי ברמת כניסה..., כי מפה אתה לא יכול להתקדם למשהו טוב יותר בעתיד, האופצייה תהיה למכור אותו , ולהמשיך משם וחבל... בכל אופן אם יש לך משהו לא ברור אנחנו תמיד פה בשבילך..
לדוגמא אם אתה רוצה לשמוע מהממיר של יאס או הוט וכו', אז תחבר את מה שזה לא יהיה לכניסה hdmi ברסיבר, ומהרסיבר יש לך יציאה של hdmi, לטלויזיה... כבל אופטי בין הטלויזיה לרסיבר אתה צריך רק במצב שכאשר אתה רוצה לחבר usd עם תוכן ולשמוע דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר או במצב שאין לך חיבור כזה hdmi בטלויזיה , (בקשר ל usb אני בספק אם יש לך אפשרות כזת בכלל ברסיבר), ואם אתה מנסה לשמוע תוכן ממקור סטרימר או dvd, אז גם תחבר ל כניסת hdmi ברסיבר, ותדליק את המדייה וזה אמור לעבוד, חבל שלא בדקת לפני שקנית, ומהרת לקנות רסיבר דיוטי ברמת כניסה..., כי מפה אתה לא יכול להתקדם למשהו טוב יותר בעתיד, האופצייה תהיה למכור אותו , ולהמשיך משם וחבל... בכל אופן אם יש לך משהו לא ברור אנחנו תמיד פה בשבילך..
·היהאיטלקי כתב:@avidror
לדוגמא אם אתה רוצה לשמוע מהממיר של יאס או הוט וכו', אז תחבר את מה שזה לא יהיה לכניסה hdmi ברסיבר, ומהרסיבר יש לך יציאה של hdmi, לטלויזיה... כבל אופטי בין הטלויזיה לרסיבר אתה צריך רק במצב שכאשר אתה רוצה לחבר usd עם תוכן ולשמוע דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר או במצב שאין לך חיבור כזה hdmi בטלויזיה , (בקשר ל usb אני בספק אם יש לך אפשרות כזת בכלל ברסיבר), ואם אתה מנסה לשמוע תוכן ממקור סטרימר או dvd, אז גם תחבר ל כניסת hdmi ברסיבר, ותדליק את המדייה וזה אמור לעבוד, חבל שלא בדקת לפני שקנית, ומהרת לקנות רסיבר דיוטי ברמת כניסה..., כי מפה אתה לא יכול להתקדם למשהו טוב יותר בעתיד, האופצייה תהיה למכור אותו , ולהמשיך משם וחבל... בכל אופן אם יש לך משהו לא ברור אנחנו תמיד פה בשבילך.....
ע"פ המפרט לגבי OSD
› On Screen Display (Analogue only)
http://www.pioneer-audiovisual.eu/sites ... SX-329.pdf
המקור של ה 5.1 מחשב מחובר ב HDMI ודמו מ youtube
תודה
תוריד סרט או קטע דמו ב dts hd או dolby true hd ותבדוק. אצלי זה עובד מעולה.avidror כתב:·הי......
ע"פ המפרט לגבי OSD
› On Screen Display (Analogue only)
http://www.pioneer-audiovisual.eu/sites ... SX-329.pdf
המקור של ה 5.1 מחשב מחובר ב HDMI ודמו מ youtube
תודה...
גם osd עובד כמו שכתבו קודמיי.
החלפתי אונקיו 515 שהתקלקל ברסיבר הזה והוא די מאעפן. אבל זה הכי זול ולילדים זה מספיק.
השאלה שלי....מחובר HOT MAGIC HD ב HDMI וכיוונתי את הסאונד בממיר להוציא DD.
אבל לא משנה מה אני עושה ברסיבר הוא מוציא לי סטריאו לשני הרמקולים בצדדים והסנטר והאחוריים נשארים בשקט.
אני כמובן רוצה לשמוע מכל חמשת הרמקולים.
מה אני עושה לא בסדר? מה צריך לעשות? או שזו האופציה היחידה?
באונקיו יכולתי לשלוח סטריאו לכל ה 5 רמקולים או להשתמש בפרו לוג'יק לדוגמה.
אבל לא משנה מה אני עושה ברסיבר הוא מוציא לי סטריאו לשני הרמקולים בצדדים והסנטר והאחוריים נשארים בשקט.
באונקיו יכולתי לשלוח סטריאו לכל ה 5 רמקולים או להשתמש בפרו לוג'יק לדוגמה.
יש לי את הרסיבר הזה בחדר שינה, אולי הוא רסיבר רמת כניסה, אבל מעאפן הוא בטח לא.orir כתב:החלפתי אונקיו 515 שהתקלקל ברסיבר הזה והוא די מאעפן. אבל זה הכי זול ולילדים זה מספיק.
באונקיו יכולתי לשלוח סטריאו לכל ה 5 רמקולים או להשתמש בפרו לוג'יק לדוגמה....
גם אם הגדרת בממיר להוציא DD, אתה בוודאי יודע שמלבד 2 ערוצים (עד כמה שידוע לי) שמשדרים DD, כל שאר הערוצים בהוט משדרים דו ערוצי (סטריאו).
האפשרות היחידה, כשאין פסקול 5.1 היא לדמות כזה מלאכותית באמצעות מעבד הסאונד: בשלט של הרסיבר, בשורת הכפתורים שמעל לחוגה הלבנה (משמאלו של כפתור ה-ECO), ישנו כפתור ALC/STANDARD. תוכל להעביר באמצעותו מצבי DSP כגון פרו לוג'יק I-II, סטריאו, NEO:6 MUSIC/CINEMA וכו'.
לרוב כשאני צופה בערוץ שמשדר סטריאו ומעונין לשמוע בכל הרמקולים, אני משתמש במצב NEO:6 CINEMA.
כמו כן תבדוק אם כשכפתור ECO נמצא על מצב EXT.STEREO זה עוזר לך לצורך הענין.