היי,
התחדשתי ברסיבר חדש. הגיע תוך 4 ימים מאמזון גרמניה!!
כמה שאלות לגבי הכיול שלו:
1. הכיול מאפשר כיול של עד 8 נקודות. במקרה שלי, ישנם 3 מקומות אפשריים שבהם אנשים יושבים. האם מספיק לכייל 3 נקודות? אם לא, איפה ממקמים את המיקרופון אחרי שמסיימים עם 3 המקומות הרלוונטים?
2. Dynamic EQ - מומלץ או לא?
3. Dynamic Volume - מומלץ או לא?
4. הכיול זיהה את הקדמיים שלי כ Large. קראתי שכדאי לשנות אותם ידנית ל small, אחרת הסאבוופר פחות משמעותי. האם זה נכון?
תודה.
כיול דנון X2200W
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5178
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
1. תלך לפי מה שמערכת הכיול מסמנת לך.
2. DEQ אתה יכול להפעיל או שלא, מה שנשמע לך טוב יותר בסרטים או במוסיקה.
3. DVOLUME, יש לך 4 אפשרויות, light, medium, heavy, off
אני משתמש בlight רק בלילה או במוסיקה כי הוא מגביר את ערוץ הסנטר.
4. אם יש לך סאב טוב מומלץ להגדיר את הקדמיים כ-small
2. DEQ אתה יכול להפעיל או שלא, מה שנשמע לך טוב יותר בסרטים או במוסיקה.
3. DVOLUME, יש לך 4 אפשרויות, light, medium, heavy, off
אני משתמש בlight רק בלילה או במוסיקה כי הוא מגביר את ערוץ הסנטר.
4. אם יש לך סאב טוב מומלץ להגדיר את הקדמיים כ-small
- bsphere
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 162
- שם מלא: Gal Ben-Haim
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
1. נקודות הכיול הן סביב עמדת הצפיה המרכזית ולא לפי איפה שאנשים יושבים. תעקוב אחרי ההוראות שיש על המסך.itay25783 כתב:היי,
התחדשתי ברסיבר חדש. הגיע תוך 4 ימים מאמזון גרמניה!!
כמה שאלות לגבי הכיול שלו:
1. הכיול מאפשר כיול של עד 8 נקודות. במקרה שלי, ישנם 3 מקומות אפשריים שבהם אנשים יושבים. האם מספיק לכייל 3 נקודות? אם לא, איפה ממקמים את המיקרופון אחרי שמסיימים עם 3 המקומות הרלוונטים?
2. Dynamic EQ - מומלץ או לא?
3. Dynamic Volume - מומלץ או לא?
4. הכיול זיהה את הקדמיים שלי כ Large. קראתי שכדאי לשנות אותם ידנית ל small, אחרת הסאבוופר פחות משמעותי. האם זה נכון?
תודה....
אפשר כייל את המינימום של 3 נקודות אבל "השקעה" של עוד כמה דקות במקסימום נקודות האפשרי יתן תוצאות טובות יותר.
2. DEQ מפצה על השמיעה האנושית כששומעים בעוצמות נמוכות מרמת REFERENCE. אצלי נותן תוצאות מדהימות. שים לב שלסרטים ה- REFERENCE OFFSET צריך להיות 0 ולמוסיקה כדאי לשנות ל- 15DB.
3. DV מוריד את התחום הדינאמי כדי שהכל ישמע באותה עוצמה (דיבורים ופיצוצים למשל), אני לא אוהב את הרעיון ולא משתמש בזה. יכול להיות נחמד בעוצמות חלשות בלילה.
4. SMALL/LARGE אומר האם הבאסים יוצאים מהרמקול או הולכים למקום אחר (ללארג'ים אם יש או לסאב) - כתלות בקרוסאובר של כל רמקול. הייתי שם את הקדמיים על לארג' אם הם יותר איכותיים מהסאב. אם זה לא משנה לך ואתה מחפש שהסאב יעבוד יותר שים על SMALL.
·