מחפש זוג מוניטורים שישמעו יפה ללא הגבלת תקציב .
-
23eLiRaN23
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
מחפש זוג מוניטורים איכותיים שישמעו מדהים במחשב לסרטים משחקים מוסיקה והכול .
תמליצו לי על משו טוב ממש תודה על העזרה .
הייתי קונה תמונסטר שעשו בשנת 2012 שבאג מכרו אותם אז ב 3800 אבל אין אותם כיום לקניה וקשה מאוד להשיג אותם .
גם באייבי לא שולחים אותם לארץ באסה .
תמליצו לי על משו טוב ממש תודה על העזרה .
הייתי קונה תמונסטר שעשו בשנת 2012 שבאג מכרו אותם אז ב 3800 אבל אין אותם כיום לקניה וקשה מאוד להשיג אותם .
גם באייבי לא שולחים אותם לארץ באסה .
JBL LSR305
עולים 2000 בכלי זמר. יורדים ל-43HZ, לא רע בכלל בהתחשב בעובדה שהם בעלי וופר 5 אינץ'.
אם תכננת להוציא 4000 סה"כ, קנה סאבוופר משומש בסכום שנותר, כי 2.0 זה לא כיף כמו 2.1 בסרטים ומשחקים.
אגב, אני מוכר מוניטורים SAMSON Resolv A8 אם בא לך לשמוע אותם. אני מחולון.
http://www.hometheater.co.il/vt256560.html
עולים 2000 בכלי זמר. יורדים ל-43HZ, לא רע בכלל בהתחשב בעובדה שהם בעלי וופר 5 אינץ'.
אם תכננת להוציא 4000 סה"כ, קנה סאבוופר משומש בסכום שנותר, כי 2.0 זה לא כיף כמו 2.1 בסרטים ומשחקים.
אגב, אני מוכר מוניטורים SAMSON Resolv A8 אם בא לך לשמוע אותם. אני מחולון.
http://www.hometheater.co.il/vt256560.html
ברגע הראשון שראיתי בקשה ל"זוג מוניטורים שישמעו יפה ללא הגבלת תקציב" בפורום "אודיו דו-ערוצי (סטריאו)", חשבתי שתשובה רלוואנטית היא משהו כמו Magico Mini II 
[img2=230x219]http://image.ec21.com/image/utamaentert ... eakers.jpg[/img2]
$29,600 לזוג רמקולים מדפיים 2way
(אמנם כולל הסטנדים -- במשקל כולל של 105 ק"ג)
והייתי בטוח שלשאלות בענייני רמקולים למחשב מתאים פורום אחר, אבל לא מצאתי פורום ספציפי לענייני אודיו למחשב, לא ברשימת הפורומים הקשורים לאודיו ולא ברשימת הפורומים הקשורים למחשבים.
אז אולי בכל זאת זה המקום
עמיר
והייתי בטוח שלשאלות בענייני רמקולים למחשב מתאים פורום אחר, אבל לא מצאתי פורום ספציפי לענייני אודיו למחשב, לא ברשימת הפורומים הקשורים לאודיו ולא ברשימת הפורומים הקשורים למחשבים.
אז אולי בכל זאת זה המקום
עמיר
·AK1 כתב:ברגע הראשון שראיתי בקשה ל"זוג מוניטורים שישמעו יפה ללא הגבלת תקציב" בפורום "אודיו דו-ערוצי (סטריאו)", חשבתי שתשובה רלוואנטית היא משהו כמו Magico Mini II
אז אולי בכל זאת זה המקום
עמיר...
מה בדיוק גורם להם לשקול כל כך הרבה?
יש הסבר בלינק שנתתי שם (לחץ על שם המודל, או הלינק שוב כאן ). הנה ההסבר:legopart כתב:
·......
מה בדיוק גורם להם לשקול כל כך הרבה?...
ואני מניח שגם הסטנדים לא בדיוק עשויים מהליוםThe Mini II's enclosure is constructed from one-inch horizontal and vertical layers of 17-ply Baltic Birch plywood. The manufacturer claims resulting enclosure is three times stiffer than the MDF construction found in most high-end loudspeakers. The speaker's front baffle is a 1.5-inch thick slab of aircraft grade aluminum, exquisitely machined and curved. Every aspect of the design is executed to a high standard.
Each speaker/stand combo weighs 230 pounds. High performance speakers are built like exotic cars,...
עמיר
- RubyTop
- עוסק בתחום

- תגובות: 120
- שם מלא: אברמוב רובי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
B&W
805d. אם תמצא 805s עוד יותר טוב וגם פחות יקר.
805d. אם תמצא 805s עוד יותר טוב וגם פחות יקר.
טכנאי עם וותק של כ40 שנה לתיקון ציוד אודיו ביתי ומקצועי באהבה רבה. אצלי זה סוג של אומנות.
0524-893700 ד"א [email protected]
0524-893700 ד"א [email protected]
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
תסלחו לי (או שלא) אבל אני לא מצליח להבין למה אנשים ממליצים על רמקולים STANDMOUNT שמצריכים הגברה, סטנדים, ו"הרבה אויר לנשום" מסביבם על מנת שישמעו טוב כאשר פותח השירשור ביקש רמקולים מוניטורים למחשב,? אזי אומר רמקולים לשמיעת NEARFIELD, מה ההיגיון?
You pay peanuts, you get monkeys
אין דבר כזה מדפיים "Nearfield". זה סתם מונח שהשתרשר מתחום האולפנים. מבחינה טכנית כל מדפי יכול לשמש להאזנה ליד או על שולחן העבודה, אך כמובן שכל מקרה לגופו.freerider כתב:תסלחו לי (או שלא) אבל אני לא מצליח להבין למה אנשים ממליצים על רמקולים STANDMOUNT שמצריכים הגברה, סטנדים, ו"הרבה אויר לנשום" מסביבם על מנת שישמעו טוב כאשר פותח השירשור ביקש רמקולים מוניטורים למחשב,? אזי אומר רמקולים לשמיעת NEARFIELD, מה ההיגיון?...
ההיגיון בזה הוא טריוויאליfreerider כתב:תסלחו לי (או שלא) אבל אני לא מצליח להבין למה אנשים ממליצים על רמקולים STANDMOUNT שמצריכים הגברה, סטנדים, ו"הרבה אויר לנשום" מסביבם על מנת שישמעו טוב כאשר פותח השירשור ביקש רמקולים מוניטורים למחשב,? אזי אומר רמקולים לשמיעת NEARFIELD, מה ההיגיון?...
כדי לראות שהוא מבקש מוניטורים למחשב, צריך ממש לקרוא, ואת זה לא כולם עושים
אבל מה שבאמת משעשע -- לאו דווקא הגיוני -- זו "הפגנת היידע" כבייכול, עם STANDMOUNT ו-NEARFIELD ופירוט הדרישות מהם, כאילו "רמקולים למחשב" לא מספיק ברור (למי שכבר קורא).
יעני, צריך גם להסביר שלאחרים אין הגיון, וגם שלמסביר גם יש היגיון וגם הוא מכיר מונחים --קצת בסיסיים אמנם, אבל מכיר -- והנה תראו.
ראינו, וגם התרשמנו, ממש!
- freerider
- חבר ותיק

לקרוא את בקשת פותח השירשור במלואה זה גם טריוויאלי לפני שמגיבים ושולחים אותו לקנות רמקולים ב-29,000 דולר כי "אני מכיר את הרמקול היקר הזה" .אההה סליחה... סמיילי
.
נערך לאחרונה על ידי freerider ב 15/07/2016 14:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- freerider
- חבר ותיק

ברור שטכנית כל רמקול יכול לשמש כרמקול למחשב , גם רמקולים ריצפתיים עם וופרים 12 אינטש יכולים לשמש "כמוניטורים" למחשב.HazooM כתב:אין דבר כזה מדפיים "Nearfield". זה סתם מונח שהשתרשר מתחום האולפנים. מבחינה טכנית כל מדפי יכול לשמש להאזנה ליד או על שולחן העבודה, אך כמובן שכל מקרה לגופו..........
ואגב לא יודע מהיכן אתה שואב את זה שרמקולים NEARFIELD לא קיימים ושזה סתם מונח(ואגב ה-DYNAUDIO BM5A זה באמת רמקול "אולפני") אבל בהרבה רמקולים אולפניים קיימים מעגליי DSP ו/או מתוכננים ש"יתאימו" את הרמקול לשמיעה קרובה (או NEARFIELD ל"מיקצוענים"
מממ... מרוב צדקנות החמצת את מימד ההומור שייש כאן.freerider כתב:לקרוא את בקשת פותח השירשור במלואה זה גם טריוויאלי לפני שמגיבים ושולחים אותו לקנות רמקולים ב-29,000 דולר כי "אני מכיר את הרמקול היקר הזה" .אההה סליחה... סמיילי.
...
מעבר לזה, למי שקורא את התגובה שלי לפני שהוא מנסה -- בצורה פאתטית משהו -- להגחיך אותה, טריוויאלי שקראתי את מלוא בקשת פותח השירשור, וגם טרחתי לחפש פורום יותר רלוואנטי מזה -- ברשימת הפורומים הקשורים לאודיו וברשימת הפורומים הקשורים למחשבים.
אני אנסח את זה אחרת - שום רמקול לא מתוכנן במיוחד להאזנה מקרוב, פשוט לא קיים ולא משנה באיזה DSP כזה או אחר הוא משתמש. כל רמקול מדפי נורמלי מתאים להאזנה מקרוב. Nearfield זה מונח שהמציאו בשוק האולפני על מנת ליצור סוג חדש של "מוצר" שאנשים יצטרכו לרכוש, זאת אל אף שאין באמת צורך, בהיבט של Nearfield בכל אופן.freerider כתב:ואגב לא יודע מהיכן אתה שואב את זה שרמקולים NEARFIELD לא קיימים ושזה סתם מונח(ואגב ה-DYNAUDIO BM5A זה באמת רמקול "אולפני") אבל בהרבה רמקולים אולפניים קיימים מעגליי DSP ו/או מתוכננים ש"יתאימו" את הרמקול לשמיעה קרובה (או NEARFIELD ל"מיקצוענים" קורץ). ....
הדוגמא היחידה שבה אני יכול לציין מוניטורים שבאמת מביאים ערך מוסף לשימוש שולחני זה אלו שכוללים מתג שמיועד לסדר את ה- FR בתחום המיד בס עקב הנחת הרמקולים על שולחן, ומעטים מאד כוללים את הפונקציה הזו, משום מה.
במקרה של ה- DYNAUDIO BM5A מדובר בגרסה אקטיבית של הרמקולים המדפיים הביתיים של החברה. לקחו את אותם הדרייברים והתיבה שמשמשת גם לרמקולים הביתיים שלהם, הוסיפו הגברה וקרוסאובר אקטיבי והופ יש לך "מוניטור אולפני". העקרונות שעומדים מאחורי הרמקול נשארו זהים, אולפני או לא.
לא הם לא. רמקול רצפתי לא ישב על השולחן ויהיה עם טוויטר בגובה האוזן ובנוסף ידרוש מרחק גדול יותר מהמאזין על מנת לקבל FR חלק בנקודת ההאזנה עקב המרחק הפיזי בין הדרייברים.freerider כתב:גם רמקולים ריצפתיים עם וופרים 12 אינטש יכולים לשמש "כמוניטורים" למחשב...
- freerider
- חבר ותיק

·אוייש...חמוד, אתה, ממש נקרעתי מצחוק מהתגובות שלך, כניראה שחוש ההומור שלך לא כזה מוצלח כמו שאתה חושב.AK1 כתב:מממ... מרוב צדקנות החמצת את מימד ההומור שייש כאן.......
מעבר לזה, למי שקורא את התגובה שלי לפני שהוא מנסה -- בצורה פאתטית משהו -- להגחיך אותה, טריוויאלי שקראתי את מלוא בקשת פותח השירשור, וגם טרחתי לחפש פורום יותר רלוואנטי מזה -- ברשימת הפורומים הקשורים לאודיו וברשימת הפורומים הקשורים למחשבים....
- freerider
- חבר ותיק

·תיקון קל, סידרת ה-BM האקטיבית קיימת הרבה לפני הרמקולים הביתיים המוגברים של DYNAUDIO.HazooM כתב:במקרה של ה- DYNAUDIO BM5A מדובר בגרסה אקטיבית של הרמקולים המדפיים הביתיים של החברה. לקחו את אותם הדרייברים והתיבה שמשמשת גם לרמקולים הביתיים שלהם, הוסיפו הגברה וקרוסאובר אקטיבי והופ יש לך "מוניטור אולפני". העקרונות שעומדים מאחורי הרמקול נשארו זהים, אולפני או לא..........
מעבר לזאת אין לי כוונה להיכנס איתך לוויכוח או התנצחות על נושא ה-NEARFIELD, אם בזה אתה מאמין, סבבה לך עם זה.
לא שחשבתי שחוש ההומור שלי או משהו אחר מוצלח -- רק ציינתי שהייה פה הומור והחמצת אותו, ואתה ממשיך להיות רציני כמו קרש.freerider כתב:·אוייש...חמוד, אתה, ממש נקרעתי מצחוק מהתגובות שלך, כניראה שחוש ההומור שלך לא כזה מוצלח כמו שאתה חושב..........
תמשיך אם זה מתאים לך או שזה מה שאתה. מבחינתי הנושא מוצה.