מחפש זוג מוניטורים שישמעו יפה ללא הגבלת תקציב .

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
23eLiRaN23 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מחפש זוג מוניטורים איכותיים שישמעו מדהים במחשב לסרטים משחקים מוסיקה והכול .

תמליצו לי על משו טוב ממש תודה על העזרה .
הייתי קונה תמונסטר שעשו בשנת 2012 שבאג מכרו אותם אז ב 3800 אבל אין אותם כיום לקניה וקשה מאוד להשיג אותם .
גם באייבי לא שולחים אותם לארץ באסה .

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #2 

JBL LSR305

עולים 2000 בכלי זמר. יורדים ל-43HZ, לא רע בכלל בהתחשב בעובדה שהם בעלי וופר 5 אינץ'.
אם תכננת להוציא 4000 סה"כ, קנה סאבוופר משומש בסכום שנותר, כי 2.0 זה לא כיף כמו 2.1 בסרטים ומשחקים.

אגב, אני מוכר מוניטורים SAMSON Resolv A8 אם בא לך לשמוע אותם. אני מחולון.
http://www.hometheater.co.il/vt256560.html

amit-Hifi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

תנסה רמקולים של audioengine
יש להם כמה דגמים במספר גדלים ומחירים עם הגברה או בלי, יש לי את ה- a2+ עם סאב יד שנייה, מרוצה מהם מאוד

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

למה אתה רוצה דווקא מוניטורים?

שווה לבדוק את MONKEY BANANA, יש להם יבוא סדיר בארץ ומחיר מצויין ומבחינת ביקורות הם עומדים עם הגדולים באותה שורה
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

AK1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #5 

ברגע הראשון שראיתי בקשה ל"זוג מוניטורים שישמעו יפה ללא הגבלת תקציב" בפורום "אודיו דו-ערוצי (סטריאו)", חשבתי שתשובה רלוואנטית היא משהו כמו Magico Mini II :)
[img2=230x219]http://image.ec21.com/image/utamaentert ... eakers.jpg[/img2]
$29,600 לזוג רמקולים מדפיים 2way
(אמנם כולל הסטנדים -- במשקל כולל של 105 ק"ג)

והייתי בטוח שלשאלות בענייני רמקולים למחשב מתאים פורום אחר, אבל לא מצאתי פורום ספציפי לענייני אודיו למחשב, לא ברשימת הפורומים הקשורים לאודיו ולא ברשימת הפורומים הקשורים למחשבים.

אז אולי בכל זאת זה המקום :)

עמיר

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #6 

AK1 כתב:ברגע הראשון שראיתי בקשה ל"זוג מוניטורים שישמעו יפה ללא הגבלת תקציב" בפורום "אודיו דו-ערוצי (סטריאו)", חשבתי שתשובה רלוואנטית היא משהו כמו Magico Mini II :)
[img2=230x219]http://image.ec21.com/image/utamaentert ... eakers.jpg[/img2]
$29,600 לזוג רמקולים מדפיים 2way
(אמנם כולל הסטנדים -- במשקל כולל של 105 ק"ג)

והייתי בטוח שלשאלות בענייני רמקולים למחשב מתאים פורום אחר, אבל לא מצאתי פורום ספציפי לענייני אודיו למחשב, לא ברשימת הפורומים הקשורים לאודיו ולא ברשימת הפורומים הקשורים למחשבים.

אז אולי בכל זאת זה המקום :)

עמיר
...
·
מה בדיוק גורם להם לשקול כל כך הרבה?

AK1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

legopart כתב:
...
...
·
מה בדיוק גורם להם לשקול כל כך הרבה?
...
יש הסבר בלינק שנתתי שם (לחץ על שם המודל, או הלינק שוב כאן ). הנה ההסבר:

The Mini II's enclosure is constructed from one-inch horizontal and vertical layers of 17-ply Baltic Birch plywood. The manufacturer claims resulting enclosure is three times stiffer than the MDF construction found in most high-end loudspeakers. The speaker's front baffle is a 1.5-inch thick slab of aircraft grade aluminum, exquisitely machined and curved. Every aspect of the design is executed to a high standard.

Each speaker/stand combo weighs 230 pounds. High performance speakers are built like exotic cars,
...
ואני מניח שגם הסטנדים לא בדיוק עשויים מהליום :)

עמיר

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #8 

עבור מוניטורים טובים למחשב אתה יכול להשתמש במוניטורים nearfield כגון ה-Dynaudio BM5A COMPACT או אחרים בסידרה.
You pay peanuts, you get monkeys

RubyTop
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 120
שם מלא: אברמוב רובי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #9 

B&W
805d. אם תמצא 805s עוד יותר טוב וגם פחות יקר.
טכנאי עם וותק של כ40 שנה לתיקון ציוד אודיו ביתי ומקצועי באהבה רבה. אצלי זה סוג של אומנות.
0524-893700 ד"א [email protected]

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

תסלחו לי (או שלא) אבל אני לא מצליח להבין למה אנשים ממליצים על רמקולים STANDMOUNT שמצריכים הגברה, סטנדים, ו"הרבה אויר לנשום" מסביבם על מנת שישמעו טוב כאשר פותח השירשור ביקש רמקולים מוניטורים למחשב,? אזי אומר רמקולים לשמיעת NEARFIELD, מה ההיגיון?

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #11 

freerider כתב:תסלחו לי (או שלא) אבל אני לא מצליח להבין למה אנשים ממליצים על רמקולים STANDMOUNT שמצריכים הגברה, סטנדים, ו"הרבה אויר לנשום" מסביבם על מנת שישמעו טוב כאשר פותח השירשור ביקש רמקולים מוניטורים למחשב,? אזי אומר רמקולים לשמיעת NEARFIELD, מה ההיגיון?
...
אין דבר כזה מדפיים "Nearfield". זה סתם מונח שהשתרשר מתחום האולפנים. מבחינה טכנית כל מדפי יכול לשמש להאזנה ליד או על שולחן העבודה, אך כמובן שכל מקרה לגופו.

AK1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

freerider כתב:תסלחו לי (או שלא) אבל אני לא מצליח להבין למה אנשים ממליצים על רמקולים STANDMOUNT שמצריכים הגברה, סטנדים, ו"הרבה אויר לנשום" מסביבם על מנת שישמעו טוב כאשר פותח השירשור ביקש רמקולים מוניטורים למחשב,? אזי אומר רמקולים לשמיעת NEARFIELD, מה ההיגיון?
...
ההיגיון בזה הוא טריוויאלי:[/b] בקשה ל"זוג מוניטורים שישמעו יפה ללא הגבלת תקציב" בפורום "אודיו דו-ערוצי (סטריאו)".

כדי לראות שהוא מבקש מוניטורים למחשב, צריך ממש לקרוא, ואת זה לא כולם עושים :D

אבל מה שבאמת משעשע -- לאו דווקא הגיוני -- זו "הפגנת היידע" כבייכול, עם STANDMOUNT ו-NEARFIELD ופירוט הדרישות מהם, כאילו "רמקולים למחשב" לא מספיק ברור (למי שכבר קורא).

יעני, צריך גם להסביר שלאחרים אין הגיון, וגם שלמסביר גם יש היגיון וגם הוא מכיר מונחים --קצת בסיסיים אמנם, אבל מכיר -- והנה תראו.

ראינו, וגם התרשמנו, ממש! :)

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

לקרוא את בקשת פותח השירשור במלואה זה גם טריוויאלי לפני שמגיבים ושולחים אותו לקנות רמקולים ב-29,000 דולר כי "אני מכיר את הרמקול היקר הזה" .אההה סליחה... סמיילי :).
נערך לאחרונה על ידי freerider ב 15/07/2016 14:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

HazooM כתב:
...
...
אין דבר כזה מדפיים "Nearfield". זה סתם מונח שהשתרשר מתחום האולפנים. מבחינה טכנית כל מדפי יכול לשמש להאזנה ליד או על שולחן העבודה, אך כמובן שכל מקרה לגופו.
...
ברור שטכנית כל רמקול יכול לשמש כרמקול למחשב , גם רמקולים ריצפתיים עם וופרים 12 אינטש יכולים לשמש "כמוניטורים" למחשב.
ואגב לא יודע מהיכן אתה שואב את זה שרמקולים NEARFIELD לא קיימים ושזה סתם מונח(ואגב ה-DYNAUDIO BM5A זה באמת רמקול "אולפני") אבל בהרבה רמקולים אולפניים קיימים מעגליי DSP ו/או מתוכננים ש"יתאימו" את הרמקול לשמיעה קרובה (או NEARFIELD ל"מיקצוענים" :wink:).

AK1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

freerider כתב:לקרוא את בקשת פותח השירשור במלואה זה גם טריוויאלי לפני שמגיבים ושולחים אותו לקנות רמקולים ב-29,000 דולר כי "אני מכיר את הרמקול היקר הזה" .אההה סליחה... סמיילי :).
...
מממ... מרוב צדקנות החמצת את מימד ההומור שייש כאן.

מעבר לזה, למי שקורא את התגובה שלי לפני שהוא מנסה -- בצורה פאתטית משהו -- להגחיך אותה, טריוויאלי שקראתי את מלוא בקשת פותח השירשור, וגם טרחתי לחפש פורום יותר רלוואנטי מזה -- ברשימת הפורומים הקשורים לאודיו וברשימת הפורומים הקשורים למחשבים.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #16 

הנה משהו שיכול להיכנס לתקציב שלך.

מוניטורים שקיבלו נציגות בארץ
http://barefootsound.com/
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #17 

freerider כתב:ואגב לא יודע מהיכן אתה שואב את זה שרמקולים NEARFIELD לא קיימים ושזה סתם מונח(ואגב ה-DYNAUDIO BM5A זה באמת רמקול "אולפני") אבל בהרבה רמקולים אולפניים קיימים מעגליי DSP ו/או מתוכננים ש"יתאימו" את הרמקול לשמיעה קרובה (או NEARFIELD ל"מיקצוענים" קורץ). .
...
אני אנסח את זה אחרת - שום רמקול לא מתוכנן במיוחד להאזנה מקרוב, פשוט לא קיים ולא משנה באיזה DSP כזה או אחר הוא משתמש. כל רמקול מדפי נורמלי מתאים להאזנה מקרוב. Nearfield זה מונח שהמציאו בשוק האולפני על מנת ליצור סוג חדש של "מוצר" שאנשים יצטרכו לרכוש, זאת אל אף שאין באמת צורך, בהיבט של Nearfield בכל אופן.

הדוגמא היחידה שבה אני יכול לציין מוניטורים שבאמת מביאים ערך מוסף לשימוש שולחני זה אלו שכוללים מתג שמיועד לסדר את ה- FR בתחום המיד בס עקב הנחת הרמקולים על שולחן, ומעטים מאד כוללים את הפונקציה הזו, משום מה.

במקרה של ה- DYNAUDIO BM5A מדובר בגרסה אקטיבית של הרמקולים המדפיים הביתיים של החברה. לקחו את אותם הדרייברים והתיבה שמשמשת גם לרמקולים הביתיים שלהם, הוסיפו הגברה וקרוסאובר אקטיבי והופ יש לך "מוניטור אולפני". העקרונות שעומדים מאחורי הרמקול נשארו זהים, אולפני או לא.
freerider כתב:גם רמקולים ריצפתיים עם וופרים 12 אינטש יכולים לשמש "כמוניטורים" למחשב
...
לא הם לא. רמקול רצפתי לא ישב על השולחן ויהיה עם טוויטר בגובה האוזן ובנוסף ידרוש מרחק גדול יותר מהמאזין על מנת לקבל FR חלק בנקודת ההאזנה עקב המרחק הפיזי בין הדרייברים.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

AK1 כתב:
...
...
מממ... מרוב צדקנות החמצת את מימד ההומור שייש כאן.

מעבר לזה, למי שקורא את התגובה שלי לפני שהוא מנסה -- בצורה פאתטית משהו -- להגחיך אותה, טריוויאלי שקראתי את מלוא בקשת פותח השירשור, וגם טרחתי לחפש פורום יותר רלוואנטי מזה -- ברשימת הפורומים הקשורים לאודיו וברשימת הפורומים הקשורים למחשבים.
...
·אוייש...חמוד, אתה, ממש נקרעתי מצחוק מהתגובות שלך, כניראה שחוש ההומור שלך לא כזה מוצלח כמו שאתה חושב.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

HazooM כתב:
...
...
במקרה של ה- DYNAUDIO BM5A מדובר בגרסה אקטיבית של הרמקולים המדפיים הביתיים של החברה. לקחו את אותם הדרייברים והתיבה שמשמשת גם לרמקולים הביתיים שלהם, הוסיפו הגברה וקרוסאובר אקטיבי והופ יש לך "מוניטור אולפני". העקרונות שעומדים מאחורי הרמקול נשארו זהים, אולפני או לא.
...
·תיקון קל, סידרת ה-BM האקטיבית קיימת הרבה לפני הרמקולים הביתיים המוגברים של DYNAUDIO.
מעבר לזאת אין לי כוונה להיכנס איתך לוויכוח או התנצחות על נושא ה-NEARFIELD, אם בזה אתה מאמין, סבבה לך עם זה.

AK1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

freerider כתב:
...
...
·אוייש...חמוד, אתה, ממש נקרעתי מצחוק מהתגובות שלך, כניראה שחוש ההומור שלך לא כזה מוצלח כמו שאתה חושב.
...
לא שחשבתי שחוש ההומור שלי או משהו אחר מוצלח -- רק ציינתי שהייה פה הומור והחמצת אותו, ואתה ממשיך להיות רציני כמו קרש.
תמשיך אם זה מתאים לך או שזה מה שאתה. מבחינתי הנושא מוצה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”