שלום לכולם!
אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי איך אני מגדיר ברסביר RX-V3067 את הscene.
אני רוצה לראות תמונה של מחשב ולשמוע סאונד של ממיר (הוט).
חיברתי את הממיר של הוט עם כבל אופטי.
התוצאה שאני רוצה להגיע זה מחשב מחובר כ AV5 והסאונד מחובר כ AUDIO 3.
חשוב להדגיש שגם הממיר של הוט מחובר בכבל HD אבל לAV2 .
בגלל זה חיברתי כבל אופטי על מנת לקבל רק סאונד מהממיר.
תודה לעזרים!!!
איך להגדיר scene ב yamaha RX-V3067
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בSCENE ניתן להגדרה רק שהמגבר יעביר INPUT מסויים בתוספת DSP נבחר ולא לבחור כל פעם AUDIO INPUT שונה לכל כניסה.
אופציה זו קיימת ברסיברים של פיונר על ידי בחירת SIGNAL SELECT דבר במצד אחד מבצע את מה שאתה צריך אבל מצד שני לכלל משתמשי רסיבר פיונר זה לא הגיוני כי כאשר הם לוחצים בטעות, הם לא יודעים לאן לחזור (את זה אני שומע הרבה מלקוחות שרכשו פיונר מבלי להתיעץ)
אופציה זו קיימת ברסיברים של פיונר על ידי בחירת SIGNAL SELECT דבר במצד אחד מבצע את מה שאתה צריך אבל מצד שני לכלל משתמשי רסיבר פיונר זה לא הגיוני כי כאשר הם לוחצים בטעות, הם לא יודעים לאן לחזור (את זה אני שומע הרבה מלקוחות שרכשו פיונר מבלי להתיעץ)