המלצה על טלוויזיה 55״-60״
היי לכולם, עוברת בשבוע האחרון על שרשורי ההמלצות כאן אבל לצערי עדיין לא מצאתי משהו שקידם אותי בהחלטה.
מחפשים לרכוש טלוויזיה לסלון בו מרחק הצפייה הוא 4-5 מ׳. בהתחלה כיוונו על 50״ אבל אני מתחילה להבין שזה לא מספיק.
איכות הטלוויזיה חשובה לנו מאוד, מההודעות שראיתי פה אני מבינה שזה בדר״כ סמסונג או LG? מה עם פנסוניק ושאר החברות?
התקציב לא גבוה, סביב 4,000.
אנחנו משתמשים בטלוויזיה לצפייה בסדרות וסרטים באמצעות kodi בלבד, לא מחוברים ללוויין/כבלים.
אין צורך בתלת מימד ומעדיפים לחסוך את ההשקעה בטלוויזיה עם 4k, אבל כן מעוניינים בטלוויזיה חכמה.
אשמח להמלצה בנוגע לגודל ולדגם
מחפשים לרכוש טלוויזיה לסלון בו מרחק הצפייה הוא 4-5 מ׳. בהתחלה כיוונו על 50״ אבל אני מתחילה להבין שזה לא מספיק.
איכות הטלוויזיה חשובה לנו מאוד, מההודעות שראיתי פה אני מבינה שזה בדר״כ סמסונג או LG? מה עם פנסוניק ושאר החברות?
התקציב לא גבוה, סביב 4,000.
אנחנו משתמשים בטלוויזיה לצפייה בסדרות וסרטים באמצעות kodi בלבד, לא מחוברים ללוויין/כבלים.
אין צורך בתלת מימד ומעדיפים לחסוך את ההשקעה בטלוויזיה עם 4k, אבל כן מעוניינים בטלוויזיה חכמה.
אשמח להמלצה בנוגע לגודל ולדגם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
למרחק כזה 4K יהיה מיותר לחלוטין בכל מקרה.
מאחר ואתם משתמשים בקודי, אז סביר להניח שאתם צופים בתוכן איכותי. לכן הייתי מציע לקנות את המסך הכי גדול שאתם יכולים להכניס לתקציב שלכם.
אם אתם אוהבים לצפות בחושך הייתי מוותר על מסכים של פנסוניק ו-LG מאחר ופאנל ה-IPS שמשמש את רוב המסכים שלהם לא מתאים לזה כל כך.
אני חושב שה-"55 J5500 של סמסונג היא אופציה טובה בהתחשב בתקציב.
מאחר ואתם משתמשים בקודי, אז סביר להניח שאתם צופים בתוכן איכותי. לכן הייתי מציע לקנות את המסך הכי גדול שאתם יכולים להכניס לתקציב שלכם.
אם אתם אוהבים לצפות בחושך הייתי מוותר על מסכים של פנסוניק ו-LG מאחר ופאנל ה-IPS שמשמש את רוב המסכים שלהם לא מתאים לזה כל כך.
אני חושב שה-"55 J5500 של סמסונג היא אופציה טובה בהתחשב בתקציב.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא, זה תלוי מאד בכם. תקראו את ההמלצה שלי כאן: http://www.hometheater.co.il/vp2464708#2464708
בגדול אני חושב שה-J5500 ספציפית נותנת תמורה טובה מאד למחיר שלה.
אני לא יודע איך ה-H6203. אני חושב שהיא אמורה להיות טובה, אבל לא יודע בדיוק איך היא משתווה לאחרות.
לJ5500 יש ניגודיות טובה יותר, לסרטים וסדרות היא מתאימה מצויין. למשחקי מחשב\קונסולה - פחות בגלל אינפוט לאג מעט גבוה וכמות מריחות.
הJ6300 אמורה להיות מצויינת בסך הכל. ניגודיות מעט נמוכה יותר, אבל אינפוט לאג נמוך יותר והיא פחות תסבול ממריחות. כך שאם אתם מתכוונים לחבר מחשב או קונסולה עבור משחקים לטלויזיה אז אולי יש טעם לשקול את ה J6300.
בגדול אני חושב שה-J5500 ספציפית נותנת תמורה טובה מאד למחיר שלה.
אני לא יודע איך ה-H6203. אני חושב שהיא אמורה להיות טובה, אבל לא יודע בדיוק איך היא משתווה לאחרות.
לJ5500 יש ניגודיות טובה יותר, לסרטים וסדרות היא מתאימה מצויין. למשחקי מחשב\קונסולה - פחות בגלל אינפוט לאג מעט גבוה וכמות מריחות.
הJ6300 אמורה להיות מצויינת בסך הכל. ניגודיות מעט נמוכה יותר, אבל אינפוט לאג נמוך יותר והיא פחות תסבול ממריחות. כך שאם אתם מתכוונים לחבר מחשב או קונסולה עבור משחקים לטלויזיה אז אולי יש טעם לשקול את ה J6300.
@TheCoolest
אז הלכנו לראות קצת את הטלוויזיות בחנות והדברים מעט השתנו - בעיקר התקציב עלה (:
הבנו שאנחנו רוצים להשקיע מעט יותר בטלוויזיה אבל עדיין קשה לנו להחליט במה נרצה להשקיע יותר - גודל או איכות.
האופציות הן כאלה:
ללכת על 60" "זולה יותר" שתהיה ללא 4K או סמארט:
Samsung UA60J6200
Panasonic TH60A430M
או להשקיע ב-55" שתהיי איכותית יותר (4K וסמארט):
Samsung UA55JU6400
Samsung 55J6300
Samsung UA55J6300
Samsung UA55F6100
אשמח להמלצה נוספת
רק אזכיר שאנחנו צופים בעיקר בתכנים דרך ה-KODI (סדרות וסרטים) ויש מרחק בערך של 4.5 מטר.
בין השאר נשמח שהטלוויזיה תשרת אותנו כמה שנים טובות קדימה (:
אז הלכנו לראות קצת את הטלוויזיות בחנות והדברים מעט השתנו - בעיקר התקציב עלה (:
הבנו שאנחנו רוצים להשקיע מעט יותר בטלוויזיה אבל עדיין קשה לנו להחליט במה נרצה להשקיע יותר - גודל או איכות.
האופציות הן כאלה:
ללכת על 60" "זולה יותר" שתהיה ללא 4K או סמארט:
Samsung UA60J6200
Panasonic TH60A430M
או להשקיע ב-55" שתהיי איכותית יותר (4K וסמארט):
Samsung UA55JU6400
Samsung 55J6300
Samsung UA55J6300
Samsung UA55F6100
אשמח להמלצה נוספת
רק אזכיר שאנחנו צופים בעיקר בתכנים דרך ה-KODI (סדרות וסרטים) ויש מרחק בערך של 4.5 מטר.
בין השאר נשמח שהטלוויזיה תשרת אותנו כמה שנים טובות קדימה (: