התייעצות לגבי Marantz NR1506 מאמזון ב-1700 ש"ח עד הבית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
B5E60 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
ראשית, שמח לחזור לפה אחרי שנים לא מעטות! כיף לראות שהפורום האדיר הזה הוא עדיין הכתובת הנכונה.
ולעניין:
אז אחרי 11 שנים (!) עם Marantz SR4500 הנפלא (עדיין תקין ונראה חדש), הגיעה השעה להתקדם אל העת המודרנית, עם רסיבר שיהווה תשתית ראויה לעידן ה-4K, עם HDMI, HDR ופיצ'רים אלמנטריים כמו OSD ויכולות כיול.
באמזון אנגליה מוצע כרגע Marantz NR1506 ב-280£ (יוצא 336£ = 1700 ש"ח, כולל משלוח ומיסים):
https://www.amazon.co.uk/Marantz-NR1506 ... rds=NR1506

הרסיבר ישורשר למגבר שני ערוצים של EMOTIVA (המותג הזה עדיין קיים בכלל?) ולרמקולים רצפתיים של Mission (+סנטר, סראונד ושני סאבים של מורל). המקורות הם מחשב ו-PS4. המסך כרגע הוא FULL HD, שישודרג עם רדת המחירים ל-4K HDR.
רק אציין כי DOLBY ATMOS ו-DTS:X לא חשובים לי (הסיכוי שיאשרו לי רמקולים על התקרה << 0 :)).

ברור לי שהמפרט של הרסיבר עונה בדיוק על כל מה שאני צריך (כשהפרופיל הדק הוא בונוס משמעותי), אבל הייתי שמח לשמוע חוות דעת והערות על איכות הצליל, איכות הבנייה, התחממות, אמינות וכו'.
יש לי אופציה טובה יותר במחיר הזה?
תודה רבה.

bsphere
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162
שם מלא: Gal Ben-Haim
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

חפרתי הרבה על הרסיבר הנ"ל, אמור להיות מעולה מבחינת איכות סאונד.
נפל אצלי בגלל הכוח החלש (אצלך כנראה שלא תיהיה בעיה אם אתה משרשר מגבר עבור הקדמיים).

קניתי בסוף DENON X1200W. מה שכן, שים לב של NR1506 יש AUDYSSEY MULTIEQ, לעומת XT ברסיברים של דנון (אותה חברה..)

ranrt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 275
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

היי, לי יש את הדגם 1603NR , הסאונד שלו מעולה ובעיניין ההתחממות כמעט ולא מתחמם אפילו במאמץ.
אצלי הוא החליף את האינקיו. אגב העוצמה שלו 50w rms ואני נוכח שזה מספק אותי לגמרי.
האונקיו היה 100 w. ואין לזה כל כך השפעה רבה.
ההפך אני מרגיש שהסאונד במרנץ יותר בשרני.
לדעתי מחיר מעולה לך על זה.

B5E60 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

תודה רבה על המענה.
שכנעתם אותי והייתי במרחק לחיצה אחת מאישור ההזמנה, עד ששמתי לב שלדגם הזה אין יציאת טריגר (עבור ה-POWER) - חסרון זעיר אך מעצבן.
יש דרך להתגבר על זה חוץ מבקומבינות כאלו?
http://www.ebay.com/itm/1-Wireless-Remo ... Sw9eVXXSFl

הייתי מזמין את הדגם המשופר (1606 - תוספת של כ-400 ש"ח), אבל אין חנות ששולחת לארץ.
אחליט במהלך היום עד כמה זה קריטי, ואולי פשוט אמשיך לחכות בסבלנות להזדמנות טובה על ה-1606...
שוב תודה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”