המלצה לאוזניות למוזיקה ומשחקים

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
3Dvg פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי אנשים,
ניסיתי לעשות טיפה מחקר בעצמי לפני שאני פתחתי את השרשור אבל לצערי נתקלתי בעובדה שכל מקרה לגופו ולכן לא הצלחתי לקבל החלטה.

אני מחפש אזניות over ear שישמשו אותי המון לצרכים הבאים:
1) משחקי מחשב וקונסולה, האזניות יחוברו ישירות למחשב וישמשו למגוון משחקים (מאסטרטגיה ועד שוטרים) כך שהשימוש הזה הוא חשוב - חשוב לציין שאני מעדיף ללא מקרופון בעיקר לאור העובדה שאין לי צורך.

2) מוזיקה, וכאן זה מתחיל להסתבך, אני מתכנן לחבר אותם למחשב בעבודה עם יוטיוב ברקע, למחשב גיימינג בבית (Msi laptop) ולאייפון כאשר אני בדרכים, הסגנון של המוזיקה שאני שומע גם הוא מגוון ומשתנה בהתאם למצב רוח /מוזה בזמן העבודה (או שיעורי בית) זה יכול להיות מרוק כבד (Metallica, iron maiden ) דרך משהו קל יותר כמו פינקפלויד ושלל גרסאות בשיתוף של תזמורת פילהרמונית כל שהיא (לאחרונה התחלתי לשמוע קאברים של הפילהרמונית של לונדון למגוון שירים)
זה מדרדר לדאבסטפס (כי לפעמים דיבאג לא הולך כמו שצריך וצריך משהו קצבי) או אפילו יותר מיין-סטרים כמו דויד גואטה ועד למשהו עכשווי כמו sia וכו׳ כך שאני טיפה מתקשה להגדיר את הסגנון המדויק אבל קבלתם את המידע המלא.

3) למגבר של הגיטרה כי לא נעים להעיר את השכנים באמצע סשן נגינה...

כפי שהבנתם, האזניות הולכות לשמש אותי המון ולהסתובב איתי המון כך שאמינות זה חשוב וגם שיהיה אפשר להכניס לתיק ללא בעיה.

ועכשיו החלק הבעייתי שאני לא בטוח לגביו זה התקציב, הרכישה המתוכננת תהיה מארה״ב אז זה אולי יחסוך לי כמה דולרים, חשבתי על תקציב של 100-150 דולר, כמה דולרים לכאן או לכאן לא ישנו יותר מדי - אם עסקת חיי עולה עכשיו 200$ אז זה גם אפשרי
הגודל: אני מוצא את האזניות של beats בגודל סבבה ואילו אוזניות גיימינג למשל בגודל גדול מדי (האזניות של beats לא סיפקו צליל השווה את המחיר שלהם לדעתי)

אז השתדלתי לתת כאן כמה שיותר מידע, סורי על החפירה, אשמח לעזרה :)
אם יש מידע נוסף שיכול לעזור (כמו נגיד הכרטיס קול של המחשב הנייד שלי וכו׳) אשתף כאן.

תודה מראש

3Dvg פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

טוב, אני אנסה טיפה למקד, לאחר בדיקה
הצלחתי לצמצם ל3 דגמים שלהבנתי שלושתם יתנו לי חוויה מעולה של מוזיקה, השאלה איזה מהם יתן לי חוויה טובה גם במשחקים עם מינימום פשרות למוזיקה
(משחקים זה בעיקר פיצוצים ודיבורים ורעשים שמגיעים ממקורות שונים)

Audio-Technica ATH-M50x

Grado Prestige Series SR80e (לא מוצא את הדגם 125 למכירה....)

Philips Fidelio L2 (Black)

אופצייה שלא תכננתי, ב100$, ה Beats Solo 2

תודה,

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #3 

הגרדו לא גדולות אלא ישר על האוזן. לא נוחות לשעות.
הפיליפס שרשמת כבר דגם ישן. ה X2 זה הדגם הנמכר שלהן. עולות סביבות 200 דולר אחרי משלוח באיביי.

אם כמו שרשמת אתה "מסתובב" איתן בבית ולא יוצא החוצה, אז אתה יכול להשתמש באוזניות פתוחות (גם גרדו אוזניות פתוחות),
ואז דווקא הייתי ממליץ על Sony MDR MA900 יד2.
יש כאן בפורום מישהו שמוכר אותן בסביבות 500-600שח. בדוק איתו. חפש בלוחות האתר.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

הפיליפס L2 הן לא דגם ישן אלא בסגמנט האוזניות הניידות, למרות ובגלל שהן חצי-פתוחות הן יכולות להוות את הפשרה הרצויה בין שימוש ביתי לשימוש נייד. הבעייה הגדולה איתן היא שהרפידות שלה לא ניתן להחליף בקלות, כך שצריך לשמור עליהן כאשר הן לא בשימוש ובבוא הזמן להתכונן לכאב ראש בחיפוש אלטרנטיבה להחלפה לרפידות אחרות, אלא אם פילפס יתעשתו ויציעו איזשהו פתרון הולם.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”