ניסיתי לעשות טיפה מחקר בעצמי לפני שאני פתחתי את השרשור אבל לצערי נתקלתי בעובדה שכל מקרה לגופו ולכן לא הצלחתי לקבל החלטה.
אני מחפש אזניות over ear שישמשו אותי המון לצרכים הבאים:
1) משחקי מחשב וקונסולה, האזניות יחוברו ישירות למחשב וישמשו למגוון משחקים (מאסטרטגיה ועד שוטרים) כך שהשימוש הזה הוא חשוב - חשוב לציין שאני מעדיף ללא מקרופון בעיקר לאור העובדה שאין לי צורך.
2) מוזיקה, וכאן זה מתחיל להסתבך, אני מתכנן לחבר אותם למחשב בעבודה עם יוטיוב ברקע, למחשב גיימינג בבית (Msi laptop) ולאייפון כאשר אני בדרכים, הסגנון של המוזיקה שאני שומע גם הוא מגוון ומשתנה בהתאם למצב רוח /מוזה בזמן העבודה (או שיעורי בית) זה יכול להיות מרוק כבד (Metallica, iron maiden ) דרך משהו קל יותר כמו פינקפלויד ושלל גרסאות בשיתוף של תזמורת פילהרמונית כל שהיא (לאחרונה התחלתי לשמוע קאברים של הפילהרמונית של לונדון למגוון שירים)
זה מדרדר לדאבסטפס (כי לפעמים דיבאג לא הולך כמו שצריך וצריך משהו קצבי) או אפילו יותר מיין-סטרים כמו דויד גואטה ועד למשהו עכשווי כמו sia וכו׳ כך שאני טיפה מתקשה להגדיר את הסגנון המדויק אבל קבלתם את המידע המלא.
3) למגבר של הגיטרה כי לא נעים להעיר את השכנים באמצע סשן נגינה...
כפי שהבנתם, האזניות הולכות לשמש אותי המון ולהסתובב איתי המון כך שאמינות זה חשוב וגם שיהיה אפשר להכניס לתיק ללא בעיה.
ועכשיו החלק הבעייתי שאני לא בטוח לגביו זה התקציב, הרכישה המתוכננת תהיה מארה״ב אז זה אולי יחסוך לי כמה דולרים, חשבתי על תקציב של 100-150 דולר, כמה דולרים לכאן או לכאן לא ישנו יותר מדי - אם עסקת חיי עולה עכשיו 200$ אז זה גם אפשרי
הגודל: אני מוצא את האזניות של beats בגודל סבבה ואילו אוזניות גיימינג למשל בגודל גדול מדי (האזניות של beats לא סיפקו צליל השווה את המחיר שלהם לדעתי)
אז השתדלתי לתת כאן כמה שיותר מידע, סורי על החפירה, אשמח לעזרה
אם יש מידע נוסף שיכול לעזור (כמו נגיד הכרטיס קול של המחשב הנייד שלי וכו׳) אשתף כאן.
תודה מראש