HRT dSp
יש לי את ה HRT DSP ולאחרונה רכשתי את ה DRAGONFLY BLACK
ה- BLACK משפר את איכות הסאונד מעבר ליכולותיו של ה HRT ומוסיף חמימות אשר אינה מורגשת כל כך ב-HRT
צריכת הסוללה של ה- BLACK (S7 EDGE) נמוכה כמו זו של ה-HRT
בשניהם מומלץ להשתמש באוזניות IEM משובחות ובעלות עכבה נמוכה (לי יש את ה SHURE SE846).
יש לבצע BURN IN של מספר עשרות שעות על מנת "לבטא" את יכולותיו האמיתיות של ה BLACK (ראה הוראות באתר DRAGONFLY).
ממליץ
ה- BLACK משפר את איכות הסאונד מעבר ליכולותיו של ה HRT ומוסיף חמימות אשר אינה מורגשת כל כך ב-HRT
צריכת הסוללה של ה- BLACK (S7 EDGE) נמוכה כמו זו של ה-HRT
בשניהם מומלץ להשתמש באוזניות IEM משובחות ובעלות עכבה נמוכה (לי יש את ה SHURE SE846).
יש לבצע BURN IN של מספר עשרות שעות על מנת "לבטא" את יכולותיו האמיתיות של ה BLACK (ראה הוראות באתר DRAGONFLY).
ממליץ
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ברגע שאני רואה שממליצים לעשות לדאק BURN IN כדי שיישמע יותר חמים, אני מתחיל לחשוד... 
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
דאק לא צריך BURN IN. למעשה, אף רכיב מודרני לא צריך BURN IN. זה במקרה הטוב למל"מ ובמקרה הרע פיקציה שיצרנים מסויימים ממשיכים אותה עד היום כדי לוודא שצרכנים ישתמשו היטב במוצר עד שתחלוף תקופת ההחזרה שלו לחנות, מתוך תפיסה שגם ככה האוזניים והמוח מתרגלים למה שהם שומעים אחרי כמה עשרות שעות, אז גם משהו שנשמע בינוני וסביר יזכה לחמת הספק עד שהמשתמש יתרגל לצליל שלו (שלא משתנה כלל וכלל...)