אוקטביה מול לאון מול ספורטאז' מול....
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בהמשך לשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt253600.html
לבסוף החברה החליטה לא ללכת על ליסינג אלא לרכוש רכב.
תקציב מקסימלי באיזור ה140,000
השוואה רלבנטית:
http://www.thecar.co.il/%D7%A7%D7%99%D7 ... %99%D7%94/
ספורטאז', אוקטביה וC4 פיקאסו - שגם בדקתי כי הבוס לקח את הגרסה הארוכה.
מה שקוסם לי בספורטאז' זה המראה, הגובה, מערכות הבטיחות (בלימה אוטונומית, מניעת סטייה מנתיב אקטיבית). מה שכנראה לא יהיה טוב זה צריכת הדלק - למרות שאני לא משלם, לא בא לי פעמיים בשבוע למלא מיכל.
סקודה - מצד אחד - אין ספק שזה רכב "סאלון" באיכות שלא משתווה לכלום, אבל זה עדיין רכב סאלון שמעבר לאיכות המחייה בפנים, אין בו איזה "קסם". מה שכן, יש מצב שאולי אצליח לשכנע לקחת את ה1.4 - שאני מבין שתתן לי הנאת מרובה יותר מנהיגה.
הC4 מאוד חביבת ילדים אבל חבל לדעתי על הערך שיהיה לה כשאסיים להשתמש בה (מבחינת החברה). המנוע מעולה, ורכב חמוד ביותר.
לאון אפשר בתקציב רק ב1.2 - והמחיר שלה נמוך משמעויתית - רק 120000.
בסה"כ האוטו מאוד מגניב חיצונית, כנראה שהאוקטביה מציעה הרבה יותר בפנים. היתרון ה"גדול" אפשר לבחור איזה צבע חי.
מחשבות אחרות -
אופל אסטרה החדשה / מוקה - לא נראה לי מבחינת הפינוקים ברכב. האוטו כנראה יהיה הכי מהיר מכולם, ואולי גם הכי מהנה לנהיגה - אבל שם זה ייגמר.
סובארו XV - רק קראתי לגביו - הדבר היחיד שקוסם זה העובדה שהוא 4X4 אמיתי בהנעה, ועם מרווח גחון חביב, מה שאומר שאפשר לרדת לשטח קל איתו. דבר משני זה אפשרות הבחירה ברכב ידני.
לא יודע כמה הרכב הזה מפנק - אם זה מתקרב לקיה או לסקודה הסופר מפנקת.
ואחרון חביב - אוריס סטיישן היבריד - היתרון היחיד בלי שראיתי (אולי אלך ביום ראשון) - זה ה500 ש"ח הנחה בשווי שימוש לרכב.
אשמח לכל עצה. - אפשר גם רכב אחר מומלץ בתקציב.
אנחנו זוג +1 - ובשאיפה בעוד כשנה בערך +2 - כך שצריך שיהיה מקום ברכב. אוהבים רכב ידני, ושיתאים למשפחה.
תודה.
http://www.hometheater.co.il/vt253600.html
לבסוף החברה החליטה לא ללכת על ליסינג אלא לרכוש רכב.
תקציב מקסימלי באיזור ה140,000
השוואה רלבנטית:
http://www.thecar.co.il/%D7%A7%D7%99%D7 ... %99%D7%94/
ספורטאז', אוקטביה וC4 פיקאסו - שגם בדקתי כי הבוס לקח את הגרסה הארוכה.
מה שקוסם לי בספורטאז' זה המראה, הגובה, מערכות הבטיחות (בלימה אוטונומית, מניעת סטייה מנתיב אקטיבית). מה שכנראה לא יהיה טוב זה צריכת הדלק - למרות שאני לא משלם, לא בא לי פעמיים בשבוע למלא מיכל.
סקודה - מצד אחד - אין ספק שזה רכב "סאלון" באיכות שלא משתווה לכלום, אבל זה עדיין רכב סאלון שמעבר לאיכות המחייה בפנים, אין בו איזה "קסם". מה שכן, יש מצב שאולי אצליח לשכנע לקחת את ה1.4 - שאני מבין שתתן לי הנאת מרובה יותר מנהיגה.
הC4 מאוד חביבת ילדים אבל חבל לדעתי על הערך שיהיה לה כשאסיים להשתמש בה (מבחינת החברה). המנוע מעולה, ורכב חמוד ביותר.
לאון אפשר בתקציב רק ב1.2 - והמחיר שלה נמוך משמעויתית - רק 120000.
בסה"כ האוטו מאוד מגניב חיצונית, כנראה שהאוקטביה מציעה הרבה יותר בפנים. היתרון ה"גדול" אפשר לבחור איזה צבע חי.
מחשבות אחרות -
אופל אסטרה החדשה / מוקה - לא נראה לי מבחינת הפינוקים ברכב. האוטו כנראה יהיה הכי מהיר מכולם, ואולי גם הכי מהנה לנהיגה - אבל שם זה ייגמר.
סובארו XV - רק קראתי לגביו - הדבר היחיד שקוסם זה העובדה שהוא 4X4 אמיתי בהנעה, ועם מרווח גחון חביב, מה שאומר שאפשר לרדת לשטח קל איתו. דבר משני זה אפשרות הבחירה ברכב ידני.
לא יודע כמה הרכב הזה מפנק - אם זה מתקרב לקיה או לסקודה הסופר מפנקת.
ואחרון חביב - אוריס סטיישן היבריד - היתרון היחיד בלי שראיתי (אולי אלך ביום ראשון) - זה ה500 ש"ח הנחה בשווי שימוש לרכב.
אשמח לכל עצה. - אפשר גם רכב אחר מומלץ בתקציב.
אנחנו זוג +1 - ובשאיפה בעוד כשנה בערך +2 - כך שצריך שיהיה מקום ברכב. אוהבים רכב ידני, ושיתאים למשפחה.
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בקרת שיוט אדפטיבית/אוטונומית - זה פינוק הנהיגה הכי משמעותי שנתקלתי בו אי פעם.
בדוק באילו מהרכבים יש אותו.
בדוק באילו מהרכבים יש אותו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בקיה אין כלום חוץ מפוזה וגובה.
הרכב מאוד כבד עם מנוע 1.6 עצל ונראה מאוד ספרטני בסביבת הנהג.
האוקטביה טובה מאוד עם סביבת נהג מפנקת ואיכותית. הגיר הרובוטי מורגש לעיתים.
עיצוב חיצוני סתמי ומשעמם.
הסובארו עם עיצוב מדליק וצעיר... לא כל אחד יתחבר לאופי ונוחות הנסיעה.
האוריס TS שקטה נוחה וחסכונית וגם תהנה בהנחת שווי שימוש אבל אני לא אובייקטיבי כשמדובר בטויוטה.
תא המטען ענק עם כ 500 ליטר.
אחרונה חביבה שמשבוע הבא תהיה זמינה למכירה היא הקורולה החדשה.
כאן תקבל גם מושב אחורי מרווח יותר בכ 10 ס"מ ל רווח רגליים ועם רצפה שטוחה.
תא מטען כ 450 ליטר.
הייתרון הגדול כאן הוא מע' הבטיחות החדשה הכוללת בלימה אוטונומית במהירות עירונית עד 80 קמ"ש כולל התראה על סטייה מנתיב ועוד. זו מע' מקורית עם זוג קרני לייזר ומצלמה קדמית מקורית שיודעת לזהות בנוסף לאמור גם את המהירות המותרת בכל זמן נתון ולהתריע בהתאם ומסונכרנת גם עם בקרת השיוט.
ולסיכום אציע לך לצמצם את הרשימה ל 2-3 מכוניות ולבצע נסיעת התרשמות בעצמיך לפני החלטה.
אל תחליט על פי נתונים על הנייר או התרשמות של אחרים.
בהצלחה!
הרכב מאוד כבד עם מנוע 1.6 עצל ונראה מאוד ספרטני בסביבת הנהג.
האוקטביה טובה מאוד עם סביבת נהג מפנקת ואיכותית. הגיר הרובוטי מורגש לעיתים.
עיצוב חיצוני סתמי ומשעמם.
הסובארו עם עיצוב מדליק וצעיר... לא כל אחד יתחבר לאופי ונוחות הנסיעה.
האוריס TS שקטה נוחה וחסכונית וגם תהנה בהנחת שווי שימוש אבל אני לא אובייקטיבי כשמדובר בטויוטה.
תא המטען ענק עם כ 500 ליטר.
אחרונה חביבה שמשבוע הבא תהיה זמינה למכירה היא הקורולה החדשה.
כאן תקבל גם מושב אחורי מרווח יותר בכ 10 ס"מ ל רווח רגליים ועם רצפה שטוחה.
תא מטען כ 450 ליטר.
הייתרון הגדול כאן הוא מע' הבטיחות החדשה הכוללת בלימה אוטונומית במהירות עירונית עד 80 קמ"ש כולל התראה על סטייה מנתיב ועוד. זו מע' מקורית עם זוג קרני לייזר ומצלמה קדמית מקורית שיודעת לזהות בנוסף לאמור גם את המהירות המותרת בכל זמן נתון ולהתריע בהתאם ומסונכרנת גם עם בקרת השיוט.
ולסיכום אציע לך לצמצם את הרשימה ל 2-3 מכוניות ולבצע נסיעת התרשמות בעצמיך לפני החלטה.
אל תחליט על פי נתונים על הנייר או התרשמות של אחרים.
בהצלחה!
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
תתחיל בתיעדוף: ע"פ הודעתך מה שאתה מחפש זה "ידנית" , "לרדת לשטח קל" , "מתאימה למשפחה" , "שמירת ערך לחברה" , "פינוקים" , "בחירת צבע" , "הנראה מנהיגה" , "שווי שימוש".
שב, קח את שלל התכונות ותעדף אותן בסדר יורד של מה אתה הכי מחפש. משם ואילך ההתלבטות תהיה פשוטה יותר.
שב, קח את שלל התכונות ותעדף אותן בסדר יורד של מה אתה הכי מחפש. משם ואילך ההתלבטות תהיה פשוטה יותר.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רכישת רכב פרטי לעצמך זה חתיכת עינוי. לא בגלל שסובלים אלא בגלל החשיבה על השיקולים לכאן או לכאן שנותנת לך להרגיש לפעמים כמו להטוטן המנסה להחזיק את כל הכדורים באוויר: מה הכי מתאים לי, עם מה אהנה יותר, מה יותר יפה, מה פרקטי ושימושי עבורי, ועוד ועוד. זה הופך למובן יותר כשחושבים שמדובר בלא מעט כסף ושבכל יום מבלים הרבה מאוד זמן בנהיגת הרכב ושהוא אמור לשמש לא רק לנסיעות מ ואל העבודה אלא גם לקניות, בילויים והסעות.
לי זה לקח כמעט 6 חודשים להחליט, אבל מאז אני עם אותו הרכב כבר קרוב ל 5 שנים ולא נראה לי שאחליף אותו בקרוב.
@Itay_Pollak, אני לא מכיר את ההעדפות שלך והשיקולים שלך כנראה שונים לחלוטין משלי, אבל לי יצא כבר לנהוג בכל המכוניות שציינת כדי לבדוק רכבים לחברה. את הליאון לא אהבתי כי הצג מידע היה קטן מידי וסביבת הנהג יותר מידי פולקסווגנית (ע"ע מוכר על סף הנדוש). האוריס...נו טוב, בגרסת ההיברידית זה רק אם אתה אוהב לנהוג תוך לטיפת דוושת הגז ולנסוע רגוע. בכל מובן אחר זו פשוט קורולה 5 דלתות. הסובארו הרבה יותר קטנה מבפנים ממתחרותיה הראשיות, אבל היא באמת רכב דו שימושי (במובן של כביש/שטח) אמיתי - רק שלי זה לא עושה את זה. האוקטביה נוקשה, ההגה שלה אילם לחלוטין וסביבת הנהג היא עוד וריאציה על מוטיב פולקסווגן - אבל היא בנויה היטב וב 1.4 היא גם נוסעת לא רע. והקורולה הרגילה? אז לדעתי זו הקורולה היפה ביותר שטויוטה אי פעם בנו, אבל זה באמת מציב את הרף מאוד נמוך. לדעתי זה רכב שמתאים למי שרוצה להיות אנונימי. היא כמו חדר במלון שבו מתכננים הכל כדי שלא יהיה שם שום דבר שירגיז ויעצבן את רוב הקהל וכתוצאה מזה אין לה לא אופי ולא מאפיין מושך ייחודי.
הפיקאסו מעולה. ולכל מי שיבוא בטענות לאמינות רכבים צרפתיים, אז אנא בדקו את שולי הכבישים סביבכם, ספרו ומיינו את הרכבים התקועים. עשיתי זאת עם הבת זוג במשך כמה חודשים והמסקנה הנחרצת והחד משמעית היחידה אליה הגענו היא שרכבים ישנים נתקעים יותר מרכבים חדשים. אם יש בעיה עם הפיקאסו זה רק שהרכב מכוון להיות מסיע נוסעים למשפחות. אני לא בקהל הזה כך שלי הוא יתאים כמו זוג נעליים מבטון.
כמובן יש גם את האופל אסטרה והפורד פוקוס, שניהם מאוד דומים לנהיגה, עם יתרון קל לפוקוס בנהיגה.
אם יש לך אפשרות לקבל את הרכבים לנהיגות מבחן של יום או חצי יום אז שווה לך להתנסות כי קשה מאוד לעמוד על אופי של רכב במהלך סיבוב של כמה דקות.
לי זה לקח כמעט 6 חודשים להחליט, אבל מאז אני עם אותו הרכב כבר קרוב ל 5 שנים ולא נראה לי שאחליף אותו בקרוב.
@Itay_Pollak, אני לא מכיר את ההעדפות שלך והשיקולים שלך כנראה שונים לחלוטין משלי, אבל לי יצא כבר לנהוג בכל המכוניות שציינת כדי לבדוק רכבים לחברה. את הליאון לא אהבתי כי הצג מידע היה קטן מידי וסביבת הנהג יותר מידי פולקסווגנית (ע"ע מוכר על סף הנדוש). האוריס...נו טוב, בגרסת ההיברידית זה רק אם אתה אוהב לנהוג תוך לטיפת דוושת הגז ולנסוע רגוע. בכל מובן אחר זו פשוט קורולה 5 דלתות. הסובארו הרבה יותר קטנה מבפנים ממתחרותיה הראשיות, אבל היא באמת רכב דו שימושי (במובן של כביש/שטח) אמיתי - רק שלי זה לא עושה את זה. האוקטביה נוקשה, ההגה שלה אילם לחלוטין וסביבת הנהג היא עוד וריאציה על מוטיב פולקסווגן - אבל היא בנויה היטב וב 1.4 היא גם נוסעת לא רע. והקורולה הרגילה? אז לדעתי זו הקורולה היפה ביותר שטויוטה אי פעם בנו, אבל זה באמת מציב את הרף מאוד נמוך. לדעתי זה רכב שמתאים למי שרוצה להיות אנונימי. היא כמו חדר במלון שבו מתכננים הכל כדי שלא יהיה שם שום דבר שירגיז ויעצבן את רוב הקהל וכתוצאה מזה אין לה לא אופי ולא מאפיין מושך ייחודי.
הפיקאסו מעולה. ולכל מי שיבוא בטענות לאמינות רכבים צרפתיים, אז אנא בדקו את שולי הכבישים סביבכם, ספרו ומיינו את הרכבים התקועים. עשיתי זאת עם הבת זוג במשך כמה חודשים והמסקנה הנחרצת והחד משמעית היחידה אליה הגענו היא שרכבים ישנים נתקעים יותר מרכבים חדשים. אם יש בעיה עם הפיקאסו זה רק שהרכב מכוון להיות מסיע נוסעים למשפחות. אני לא בקהל הזה כך שלי הוא יתאים כמו זוג נעליים מבטון.
כמובן יש גם את האופל אסטרה והפורד פוקוס, שניהם מאוד דומים לנהיגה, עם יתרון קל לפוקוס בנהיגה.
אם יש לך אפשרות לקבל את הרכבים לנהיגות מבחן של יום או חצי יום אז שווה לך להתנסות כי קשה מאוד לעמוד על אופי של רכב במהלך סיבוב של כמה דקות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

קלוד תודה.
כמו שאמרתי, ב פיקאסו נהגתי יחסית הרבה. כחצי שעה. כביש מהיר. היתרונות שלה מרובים. החיסרון הוא בעיקר כלפי הערך. מצד שני זה רכב של חברה.
האם רכבי פולקסוואגן לא מתקשרים?
בלאון חשבתי שזה המצב.
קצת הזוי שדווקא המיקרה שאני נוהג בה בינתיים מרגישה הכי מתקשרת.
הבנתי אותך לגבי האוריס. אנסה להציץ מחר.
מצד אחד, אין לי בעייה עם רכב פחות מפנק. אבל נראה לי שהסטנדרט היום השתנה. לא רוצה ליסוע בספונטניות. ובחום של היום מתאים לי למשל פיצול מזגן לאחור.
אני נוהג די הרבה אז בוא ננסה באמת לעשות סדר.
1. הנאה מנהיגה.
2.משפחתיות.
3. שימושיות (שטח קל)
4. פינוקים.
5.שמירת ערך.
6. ידנית.
7. צבע.
תודה.
קלוד, נהגת גם בספורטאז'?
כמו שאמרתי, ב פיקאסו נהגתי יחסית הרבה. כחצי שעה. כביש מהיר. היתרונות שלה מרובים. החיסרון הוא בעיקר כלפי הערך. מצד שני זה רכב של חברה.
האם רכבי פולקסוואגן לא מתקשרים?
בלאון חשבתי שזה המצב.
קצת הזוי שדווקא המיקרה שאני נוהג בה בינתיים מרגישה הכי מתקשרת.
הבנתי אותך לגבי האוריס. אנסה להציץ מחר.
מצד אחד, אין לי בעייה עם רכב פחות מפנק. אבל נראה לי שהסטנדרט היום השתנה. לא רוצה ליסוע בספונטניות. ובחום של היום מתאים לי למשל פיצול מזגן לאחור.
אני נוהג די הרבה אז בוא ננסה באמת לעשות סדר.
1. הנאה מנהיגה.
2.משפחתיות.
3. שימושיות (שטח קל)
4. פינוקים.
5.שמירת ערך.
6. ידנית.
7. צבע.
תודה.
קלוד, נהגת גם בספורטאז'?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

איתי, אתה לא תמצא אותי נוהג ברכב פנאי/שטח גם לו חיי היו תלויים בכך. לדעתי אף אחד מהם לא מהנה לנהיגה כך שאני לא יכול לייעץ לך בתחום הזה. נהגתי פעם באוטלנדר של אחותי, הדגם ה 4x4 המפואר יותר ויצאתי ממנו מזועזע.
ספציפית למעורבות הנהג בחווית הנהיגה. הכיוון היום הוא רכבים שלא מתקשרים כלל עם הנהג. זה מאוד בולט למשל בסקודה סופרב שם אין לנהג שום מושג לאן מופנים הגלגלים או האם הוא עלה על מהמורה עד שהוא מסתכל על ההגה. אותי זה דוחה, את רוב הנהגים האחרים זה כנראה לא מעניין או לא שיקול שישפיע עליהם ברכישה, גם אם מדובר ברכבים האמורים להציע חוויה ספורטיבית.
מקריאה בין המילים, אני מגיע למסקנה שאתה מחפש כאן בעיקר חיזוק לרכישת ה סובארו XV. אבל הוא לא ידני וקצת ספרטני מבפנים. למעשה אני לא חושב שיש רכב פנאי אחד בארץ המוצע עם גיר ידני מלבד הדאצ'ה דאסטר.
ספציפית למעורבות הנהג בחווית הנהיגה. הכיוון היום הוא רכבים שלא מתקשרים כלל עם הנהג. זה מאוד בולט למשל בסקודה סופרב שם אין לנהג שום מושג לאן מופנים הגלגלים או האם הוא עלה על מהמורה עד שהוא מסתכל על ההגה. אותי זה דוחה, את רוב הנהגים האחרים זה כנראה לא מעניין או לא שיקול שישפיע עליהם ברכישה, גם אם מדובר ברכבים האמורים להציע חוויה ספורטיבית.
מקריאה בין המילים, אני מגיע למסקנה שאתה מחפש כאן בעיקר חיזוק לרכישת ה סובארו XV. אבל הוא לא ידני וקצת ספרטני מבפנים. למעשה אני לא חושב שיש רכב פנאי אחד בארץ המוצע עם גיר ידני מלבד הדאצ'ה דאסטר.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא מחפש חיזוק.
א. יש אותו גם בגרסה ידנית ב1600. גם את היטי. כמובן ביטי זה לא 4x4.גם האאוטלנדר. אבל הוא ממש ספרטני בגרסה הזו.
דווקא נשמע לי שאנחנו יחסית באותו הראש. חבל שאין אלפא בתקציב הזה. בגודל הגיוני.
מהקשקאי הידני שהייתה לי עד לא מזמן דווקא די נהנינו. למרות שהוא פנאי הוא היה דיי מתקשר.
לצערי כל רכבי הפנאי לא ידניים. מלבד היטי שהוא דיי צעצוע.
א. יש אותו גם בגרסה ידנית ב1600. גם את היטי. כמובן ביטי זה לא 4x4.גם האאוטלנדר. אבל הוא ממש ספרטני בגרסה הזו.
דווקא נשמע לי שאנחנו יחסית באותו הראש. חבל שאין אלפא בתקציב הזה. בגודל הגיוני.
מהקשקאי הידני שהייתה לי עד לא מזמן דווקא די נהנינו. למרות שהוא פנאי הוא היה דיי מתקשר.
לצערי כל רכבי הפנאי לא ידניים. מלבד היטי שהוא דיי צעצוע.
- טלHD
- גורו

איתי... מוסיף לך לבלבול
בקרוב מגיע suv היברידי בגודל ה sv פחות או יותר.
המהנדס/המתכנן הראשי של הרכב הזה הוא נהג מירוצים במקור כך שיש לי ניחוש מושכל שיהיה גם מאוד מהנה לנהיגה.
המהנדס/המתכנן הראשי של הרכב הזה הוא נהג מירוצים במקור כך שיש לי ניחוש מושכל שיהיה גם מאוד מהנה לנהיגה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17924
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·טלHD כתב:איתי... מוסיף לך לבלבול![]()
המהנדס/המתכנן הראשי של הרכב הזה הוא נהג מירוצים במקור כך שיש לי ניחוש מושכל שיהיה גם מאוד מהנה לנהיגה....
והמחיר הצפוי?:
180,200,250 ?
- טלHD
- גורו

לא יואב.... בשביל זה יש את הראב4 והלאנד קרוזר
היעד הוא לא לעבור את ה 149k.
היעד הוא לא לעבור את ה 149k.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

3 דלתות? אני גם משער שהוא קטן יחסית.
כך או כך, לא רלבנטי. רוצים להזמין בשבוע הקרוב.
האוקטביה לא מתקשרת?
כך או כך, לא רלבנטי. רוצים להזמין בשבוע הקרוב.
האוקטביה לא מתקשרת?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

האוקטביה? קח אותה לסיבוב ותגיד לנו מה אתה חושב. אני חשבתי שיש לה הגה מת ומנותק וגם לא מקבלים מספיק משוב דרך הגלגלים הקדמיים. לא נהניתי בכלל לנהוג בו.
הטכנאים שלנו אוהבים אותה כי היא גדולה ויש לה תא מטען גדול והיא "כמעט פולקסווגן", כלומר משדרת איכות. אני הרגשתי שהיא משדרת שיממון.
הטכנאים שלנו אוהבים אותה כי היא גדולה ויש לה תא מטען גדול והיא "כמעט פולקסווגן", כלומר משדרת איכות. אני הרגשתי שהיא משדרת שיממון.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

אם אפשר לחשוב מחוץ לקופסא: דאצ'יה דאסטר דיזל 4×4, להוסיף חבילת שטח ( מיגונים ), חבילות סטיילינג בידור משפחה ( פחות תחושה ספרטנית) .
אתה נשאר בתקציב, עם עודף, ומקבל כל מה שאתה צריך ( ידנית .. ).
מבחינת נוחות אני מכיר את דגם הבנזין, והיא לא רעה בכלל, אם כי בגירסה הזולה ספרטנית להחריד..
אתה נשאר בתקציב, עם עודף, ומקבל כל מה שאתה צריך ( ידנית .. ).
מבחינת נוחות אני מכיר את דגם הבנזין, והיא לא רעה בכלל, אם כי בגירסה הזולה ספרטנית להחריד..
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ליאור, אתה מדבר מניסיון או קריאה? אין לי בעייה לכתת רגליים לאולם התצוגה שלהם. ממה שהבנתי זה ספרטני. אבל לא בדקתי לעומק.
אני רואה שבאוטו בחנו את האסורה ודאי שיבחו אותה.
http://m.auto.co.il/index.html#/articles/33653
ביום שני אני אמור לנהוג בה ובמוקה.
מאזדה 3 לא על הפרק כי לא ממש בא לי את מכונית העם.
מאזדה 3 לא על הפרק כי לא ממש בא לי את מכונית העם.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

חווד באוטו כל כך לא מחמיא לדאסטר שאין סיכוי. אני מעדיף להיות בלי הנעה 4x4 ובלי הילוכים ידניים אם המחיר הוא ספרטניות בת"א הנוסעים וזוויות גלגול.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

Itay_Pollak כתב:ליאור, אתה מדבר מניסיון או קריאה? אין לי בעייה לכתת רגליים לאולם התצוגה שלהם. ממה שהבנתי זה ספרטני. אבל לא בדקתי לעומק.
מאזדה 3 לא על הפרק כי לא ממש בא לי את מכונית העם....
נסיון אך ורק עם הדגם הכי פשוט 1.2 בנזין, הנעה קדמית. נח לישיבה ולנהיגה, אך ספרטני לגמרי = לא עונה על רוב הדרישות שלך. נקודה.
אממה, היבואן שלהם מביא הרבה כלים בהרבה אפשרויות גימור, אז אתה יכול לקבל את האוטו מצוייד לשטח (מיגון לגיר, גחון, דלק, וו גרירה וכו..) ומבפנים ברמה *סבירה* (מסכים לילדים, מחזיקיי טאבלט מצלמת רוורס וכיוצ"ב ), אז נראה לי שיש כאן אפשרות מעניינת.
לא נראה לי שבמבחן נוחות נהיגה יש לו מה למכור מול הטויוטה החדשה או האוקטביה למשל.
אבל בשטח כנראה שיש לו את זה, כשההשוואה היא לספורטאג' או ה XV
השוואה מול ה XV
http://cars.walla.co.il/item/2824449