הורדת כתוביות אוטומטית.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
ראוי לציין שלא כל תוסף תומך בהורדה אוטומטית של כתוביות. כמו כן, התוספים אקסודוס ופורק תומכים בהורדה אוטומטית אך ורק מאתר OpenSubtitles, שאיכות הכתוביות שם לא מזהירה.
אם אתה מתכוון לכתוביות לסרטים / סדרות שנמצאים אצלך, לא דרך תוסף, אז אין דרך מובנית בקודי להורדה אוטומטית, אבל תוכל להתקין תוסף שיעשה זאת.
מנסיון שלי, עדיף לא לסמוך על הורדה אוטומטית של כתוביות. זה פשוט לא מספיק טוב. לדעתי הדרך הטובה ביותר היא להגדיר כפתור בשלט, כך שלחיצה עליו תפתח את חלון הורדת הכתוביות. משם תוכל לבחור איזה כתוביות להוריד ומאיזה אתר.
אם אתה מתכוון לכתוביות לסרטים / סדרות שנמצאים אצלך, לא דרך תוסף, אז אין דרך מובנית בקודי להורדה אוטומטית, אבל תוכל להתקין תוסף שיעשה זאת.
מנסיון שלי, עדיף לא לסמוך על הורדה אוטומטית של כתוביות. זה פשוט לא מספיק טוב. לדעתי הדרך הטובה ביותר היא להגדיר כפתור בשלט, כך שלחיצה עליו תפתח את חלון הורדת הכתוביות. משם תוכל לבחור איזה כתוביות להוריד ומאיזה אתר.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
אין אופציה כזאת ומעולם לא היתה. מה שיש זה "הורד אוטומטית כתובית ראשונה", שזה רחוק ממה ש-ben29 צריך.תומרנעמן כתב:הגדרות -> וידאו -> כתוביות -> הורד כתוביות באופן אוטומטי...
- עדיטו
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- שם מלא: adito
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אם מישהו ייצור תוסף להורדת כתוביות אוטומטית זה יהיה מצוין..
יש כבר תוסף שכזה אבל הוא פשוט לא טוב מנסה תמיד להוריד כתוביות אם אין ויש בו הגדרות מינימליות,
צריך כזה תוסף אבל עם אפשרות להגדיר לו באיזה הרחבות הוא ינסה ובאיזה לא,
זה יהיה מושלם לכולם אם מישהו ירים את הכפפה.
יש כבר תוסף שכזה אבל הוא פשוט לא טוב מנסה תמיד להוריד כתוביות אם אין ויש בו הגדרות מינימליות,
צריך כזה תוסף אבל עם אפשרות להגדיר לו באיזה הרחבות הוא ינסה ובאיזה לא,
זה יהיה מושלם לכולם אם מישהו ירים את הכפפה.
·לא יודע אם זה סתם מזל, אבל ב 90% הוא תמיד מוריד לי את הכתובית המתאימה. לדעתי הוא מתייחס לעוד פרמטר חוץ מהכתובית הראשונה.PolarBear1 כתב:אין אופציה כזאת ומעולם לא היתה. מה שיש זה "הורד אוטומטית כתובית ראשונה", שזה רחוק ממה ש-ben29 צריך..........